Şimdi Ara

Ototmatik Araba Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,eşime otomatik vites bir araba almak istiyorum.10-12 bin tl ye alabieceğim çeşitli araçlar var.Fakat kararsız kaldım.Bu konuda en önemli husus tabii oto. şanzımanın problem çıkarmaması.Buna göre hangi marka ve model tavsiye edersiniz. teşekküler şimdiden.

• palio ları duydum iyi diye, ancak hiç sevmem palio yu
  • Japon araçlarına bakınız.

Mesela Civic
  • Üstad otomatiği benim bildiğim ve gördüğüm mercedesle honda çok sağlam yapıyor.o Fiyatlara mercedes olmaz ama honda seçeneğine bakın derim
  • Öncelikle allah kolaylık versin işiniz zor. Ben daha yeni aldım eşime Hyundai GETZ 1.35 GLS. Araç her yönüyle muhteşem.Sadece yakıt konusunda kötü:(.

Ama 12bine zorrrrrr.Sen en az 15bini gözden çıkartmalısın. Otomatik vites triptonik değilse kolay kolay sorun olmaz.Hatta triptonik bile olsa sorun olmaz kullanıcısı yağını zamanında değiştirdi ise.
  • Bana göre en iyi otomatik şanzıman Volkswagen'de. Polo 1.4 otomatik vites kullanıyorum ve gayet memnunum. Polo ya da Golf'ün 2005 civarlarını o fiyata bulabilirsiniz. Tavsiye ederim.
  • Honda civic 93-94-95-96 modellerinden temiz olduğuna inandığınız bir araç alın.
    ama önce motoru ve şanzımanı mutlaka servise veya güvendiğiniz bir ustaya gösterin.

o paraya alınabilecek en sorunsuz ve en iyi otomatik aracın honda olduğuna inanıyorum.

92 model sedan otomatik lpg li
    honda kullandım 2 yıl ve sattım güzel arabalar ama temizini bulmak biraz sorun olabilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba tavsiyesi.
    3 yıl önce açıldı
    Tam Otomatik Araba Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ototmatik...civic 99-2000 polo...
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-XPLoDeR

Bana göre en iyi otomatik şanzıman Volkswagen'de. Polo 1.4 otomatik vites kullanıyorum ve gayet memnunum. Polo ya da Golf'ün 2005 civarlarını o fiyata bulabilirsiniz. Tavsiye ederim.

İlk mesajdaki rakamı yanlış okuduğunu düşünüp yorum yapmadan geçiyoruzzzz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fox913 -- 6 Aralık 2010; 16:06:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trike

quote:

Bana göre en iyi otomatik şanzıman Volkswagen'de. Polo 1.4 otomatik vites kullanıyorum ve gayet memnunum. Polo ya da Golf'ün 2005 civarlarını o fiyata bulabilirsiniz. Tavsiye ederim.

İlk mesajdaki rakamı yanlış okuduğunu düşünüp yorum yapmadan geçiyoruzzzz....

Ahh, pardon. Hakikaten yanlış okumuşum. O fiyata o araç imkansız tabii ki

• quote:

Evet VW kullanıyosun ya, kesin en iyi otomatik şanzumanı VW yapıyodur zaten.
  • fiat panda kullanıyorum... 1.2 duologic... tek gecerim... hem otomatik kullanabilirsiniz aynı zamanda manuel ve kesinlikle tavsiye ederim... şehir icinde daha rahat kullanabileceginiz baska bir arac tanımıyorum... gerci 10-12 civarı pek bulamazsınız... 2006lar 15 civarı diye biliyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.