Bildirim
Ototmatik Araba Tavsiyesi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
palio ları duydum iyi diye, ancak hiç sevmem palio yu -
Japon araçlarına bakınız.
Mesela Civic -
Üstad otomatiği benim bildiğim ve gördüğüm mercedesle honda çok sağlam yapıyor.o Fiyatlara mercedes olmaz ama honda seçeneğine bakın derim -
Öncelikle allah kolaylık versin işiniz zor. Ben daha yeni aldım eşime Hyundai GETZ 1.35 GLS. Araç her yönüyle muhteşem.Sadece yakıt konusunda kötü:(.
Ama 12bine zorrrrrr.Sen en az 15bini gözden çıkartmalısın. Otomatik vites triptonik değilse kolay kolay sorun olmaz.Hatta triptonik bile olsa sorun olmaz kullanıcısı yağını zamanında değiştirdi ise. -
Bana göre en iyi otomatik şanzıman Volkswagen'de. Polo 1.4 otomatik vites kullanıyorum ve gayet memnunum. Polo ya da Golf'ün 2005 civarlarını o fiyata bulabilirsiniz. Tavsiye ederim. -
Honda civic 93-94-95-96 modellerinden temiz olduğuna inandığınız bir araç alın.
ama önce motoru ve şanzımanı mutlaka servise veya güvendiğiniz bir ustaya gösterin.
o paraya alınabilecek en sorunsuz ve en iyi otomatik aracın honda olduğuna inanıyorum.
92 model sedan otomatik lpg li
honda kullandım 2 yıl ve sattım güzel arabalar ama temizini bulmak biraz sorun olabilir... -
ototmatik...civic 99-2000 polo... -
quote:
Orijinalden alıntı: e-XPLoDeR
Bana göre en iyi otomatik şanzıman Volkswagen'de. Polo 1.4 otomatik vites kullanıyorum ve gayet memnunum. Polo ya da Golf'ün 2005 civarlarını o fiyata bulabilirsiniz. Tavsiye ederim.
İlk mesajdaki rakamı yanlış okuduğunu düşünüp yorum yapmadan geçiyoruzzzz....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fox913 -- 6 Aralık 2010; 16:06:19 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Trike
quote:
Bana göre en iyi otomatik şanzıman Volkswagen'de. Polo 1.4 otomatik vites kullanıyorum ve gayet memnunum. Polo ya da Golf'ün 2005 civarlarını o fiyata bulabilirsiniz. Tavsiye ederim.
İlk mesajdaki rakamı yanlış okuduğunu düşünüp yorum yapmadan geçiyoruzzzz....
Ahh, pardon. Hakikaten yanlış okumuşum. O fiyata o araç imkansız tabii ki
-
quote:
Evet VW kullanıyosun ya, kesin en iyi otomatik şanzumanı VW yapıyodur zaten. -
fiat panda kullanıyorum... 1.2 duologic... tek gecerim... hem otomatik kullanabilirsiniz aynı zamanda manuel ve kesinlikle tavsiye ederim... şehir icinde daha rahat kullanabileceginiz baska bir arac tanımıyorum... gerci 10-12 civarı pek bulamazsınız... 2006lar 15 civarı diye biliyorum... -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X