Şimdi Ara

Oturduğum yerde sadece ADSL var, önerileriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yaklaşık 4-5 yıldır turk-telekom kullanıcısıyım,52 tlye 16mbps 50gb akk hizmet alıyorum fakat taahhüt 15 gün sonra doluyor.Bunca yıllık türk-telekom aboneliğimde en fazla 4-5 kez kopma ve hız problemi yaşamışımdır.
    Bağlantı kalitesi olarak memnunum fakat daha ucuza daha iyi bir bağlantı sağlayan firma varsa ona geçmek isterim.
    Oturduğum yerde fiber bağlantısı yok sadece adsl bağlantısı var,ona göre tavsiyede bulunursanız sevinirim.
    Bu arada D-smart'dan internet+tv bağlantısı alan varsa kullanıcı yorumlarını alabilirim,şimdiden teşekkürler...

• Dsmart eski abonelerine 45tlye verdigi paketi yeni abonelere 80e veriyor. Hic bulasmayin.
    Adslde suan en iyi firma 60tlye turknet. Altyapiya gore 150gb akksi var ya da direk tam sinirsiz. Ustelik de taahhutsuz ve yaninda 1000dk heryone ev tel. bedava

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/d-smart-uyeliginiz-sonunda-size-yapilan-teklifler--44416628

Bu konu dsmarttan sogumak icin fazlasiyla yeter.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vdsl var mı peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şımarmaya gerek yok telekom kullanmaya devam edin

• Sorun yoksa ttnetle devam edin hocam yoksa 100 takla attirirlar size.pirince gidim derken evdeki bulgurdan olmayin 2 kez bu tarz sey yasadim 10 lira daha fazla olsun kafan rahat olsun.

• Madem memnunsunuz Macera aramayın derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.