Şimdi Ara

Oturum izni ve vize ile ilgili karışık bir durum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belçikada erasmusumu tamamladım ve haftaya yurda dönüyorum. Almanyada akrabalarım olduğu için ve almanyadan benim şehrime direkt uçuş olduğu için oradan dönüş yapacağım. Fakat karışık bir durumum var. Benim vizem 27 haziran tarihinde bitiyor ama 30 hazirana dek geçerli oturum iznim var. Ben ise 28 haziran tarihinde almanyadan çıkış yapacağım. Gitmeden önce oturum kartımı belçikaya geri vermem gerekiyor fakat kartın ikamesi için bana bir belge verecekler. Fakat bu belge fransızca olacak muhtemelen. Sorum ise şu vizemin tarihi geçtiği için almanyadan çıkarken herhangi bir sorun yaşar mıyım sizce? Sonuçta oturum izni için elimde bir belge olacak ama belge fransızca olacak. Memur benim oturum iznimi kendi sisteminden kontrol edebilir mi acaba? Sonuçta oturum kartı numaram falan belli. Bunun için vize ihlali, deport gibi bir sorunla karşılaşabilir miyim? Deport edilmek istemiyorum çünkü master için avrupaya dönme durumum var güz döneminde. Biliyorum baya karışık bir durum ama belki yakın bir tecrübesi olan veya durumla ilgili çıkarımda bulunabilecek birileri vardır belki. Eğer anlaşılmayan bir kısım varsa sorarsanız açıklayabilirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Genelde verilen bu tür belgeleri yalnızca belgeyi veren ülke tanıyor, o nedenle Almanya'dan çıkışta sıkıntı çıkartacaklarını düşünüyorum ben.

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt
    Bugün belgeyi aldığım yere danıştım tekrardan. Belgenin schengen bölgesinde oturum iznim olduğunu gösterdiğini ve almanyadaki memurlarından da bu belgeyi tanıyacağını söylediler. Yani sonuçta resmi olarak oturum iznim var. İllegal bir şey yapmıyorum. Biraz uğraştırsalar da bir şekilde çözerim diye düşünüyorum.

• hem oturum izni hem vize nasıl oluyor

• xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt
    Erasmus için öğrenci vizesi alarak geldim. Ama barınmak için sanırım oturum izni de almak gerekiyor burada. Belçikaya özel olabilir. Banka hesabı falan açmam gerekiyordu ve oturum izni olmadan açamıyordum mesela.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.