Şimdi Ara

ÖTV siz araba oneriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler , babamin durumundan dolayı ÖTV siz araba alabiliyoruz . Elimizde 2006 Ford focus dizel otomatik araba mevcut (Cvt sanzuman hatası var suan da yaklaşık 3 bin tl masrafı var ama çalışır yürür durumda ) biz bu arabayı verip üzerine para verip 0 araba almak istiyoruz .
    Araba özellikleri : benzin otomatik max 1.6 motor . ÖTV siz olacağı icin 60-65 bin tl lik bir araba arıyoruz .ilk etapta Ford un yeni focusunu düşündük ama powershift ne kadar güvenilir bilemedik. Araç önerinizin ve varsa bilen ÖTV siz araba alma kriterlerini yazabilirler mı teşekkür ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ÖTV 'siz alındığı için 2.0 dizel motor bakardım.

Edit: 1.6 üzeri motorlarda ötv siz alınamıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prestor -- 19 Mart 2015; 10:18:32 >
  • Prestor kullanıcısına yanıt
    1.6dan yukarı alınmıyor ötvsiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

1.6dan yukarı alınmıyor ötvsiz

Bilmiyodum, teşekkürler
  • Toyota auris ve civic bakın derim sorunsuz şanzıman istiyorsanız.
  • 1.6 Advance Donanım Corolla Düşenebilirsiniz. 70 bin lira gibi bi Liste fiyatı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ÖTV siz
    aldım passat ydi manüel comfortline aldım ÖTV siz olunca 5 yıl sonra mezar parasına satmayayim diye
    Aldığım arabanın değer kaybını da düşün mümkünse yeni kasa olsun superb Passat mondeo focus yani kisa zamanda degisim olacak kasa olmasin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dizel mi Benzin mi sizce?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgbayraktar

Bende ÖTV siz
    aldım passat ydi manüel comfortline aldım ÖTV siz olunca 5 yıl sonra mezar parasına satmayayim diye
    Aldığım arabanın değer kaybını da düşün mümkünse yeni kasa olsun superb Passat mondeo focus yani kisa zamanda degisim olacak kasa olmasin

Ford focus veya polo düşünüyoruz , koc calisaniyiz ve koc ailem kartı ile %5 lik bı indirimi var Ford da ama cvtde çektiğimiz sıkıntılardan dolayı bı korku var otomatik sanzumandan dolayı . 5 yılda satamayacagimiz icin açıkcası cok dusunceliyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: malfakine

İyi günler , babamin durumundan dolayı ÖTV siz araba alabiliyoruz . Elimizde 2006 Ford focus dizel otomatik araba mevcut (Cvt sanzuman hatası var suan da yaklaşık 3 bin tl masrafı var ama çalışır yürür durumda ) biz bu arabayı verip üzerine para verip 0 araba almak istiyoruz .
    Araba özellikleri : benzin otomatik max 1.6 motor . ÖTV siz olacağı icin 60-65 bin tl lik bir araba arıyoruz .ilk etapta Ford un yeni focusunu düşündük ama powershift ne kadar güvenilir bilemedik. Araç önerinizin ve varsa bilen ÖTV siz araba alma kriterlerini yazabilirler mı teşekkür ederim

Hocam o cvt şanzıman çok sorunluydu.Nitekim o dönem işi fazla uzatmayıp satıştan kaldırmışlardı.

Powershift ile ilgili pek olumsuz yorum duymadım ama belli olmaz.Otomatikler şu an dsg,edc,powershift olsun tork konvertörlüler gibi rüştlerini ispat edemediler henüz.

Şikayetvar da durum böyle

https://www.sikayetvar.com/arama/powershift

Bir tanesi şikayet değil,powershiftli araçta paket sunmaması üzerine.Çok şikayet yok gibi

Bu da dsg

https://www.sikayetvar.com/arama/dsg

Arada yine şaçma şikayetler olsada çoğu dsg üzerine ve sayfalarca

Bu da edc

https://www.sikayetvar.com/arama/edc

Bunda da sorunlar var.Yine saçma şikayetler de var

Powershift ve Edc ile ilgili Dsg kadar olumsuzluk yok,o kesin.

Yani denemeden bilemezsiniz ama en azından şu linkler ve çevrenizde kullananlar varsa onlara danışarak fikriniz oluşur.

Ama Ford un ve Renault un böyle mekanik konularda kullanıcılarını deneme tahtasına çevirdiğni görmedim.Sizin Cvt örneği gibi;sorun varsa satıştan kalkıyor,müşteriye satılıp müşteri kobay olarak kullanılmıyor Vag grubunun yaptığı gibi

• Ötv siz alacağım araba kuşkusuz volvo v40

• Ben bir kaç tavsiye vermek istiyorum yanlış anlamazsanız,

1-Alabildiğiniz en iyi arabayı alın. Atıyorum 100 liralık arabayı aldınız 70 e. 5 sene sonrada zaten 70 civarına satarsınız. 150 liralık arabayı aldınız 105 e, 5 sene sonrada 105 e satarsınız.

2-Alabildiğiniz kadar donanımlı alın. İlerleyen dönemlerde araçtan sıkılmamanızı sağlar.

3-Aracı alırken bir kaç farklı yerden fiyat alın. Bayi indirimi ve ötv indirimini ayrı ayrı sorun. Çoğu bayi ÖTV indirimi ile alınacak araçlara bayi indirimi yapmadan satıyor.

4-Mutlaka dizel alın. Normalde dizel için ekstra 10 lira veriliyorsa siz 7 lira vereceksiniz. 5 sene içinde zaten 7 lirayı fazlasıyla amorti edecek, üzerine satarkende benzinliden pahalıya satılacak.

5-Seçme şansınız varsa otomatik alın.

6-Mümkün olduğu kadar yeni çıkmış bir aracı, yeni çıkmış bir motor ve şanzıman kombinasyonuyla alın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zgbayraktar

Bende ÖTV siz

Ford focus veya polo düşünüyoruz , koc calisaniyiz ve koc ailem kartı ile %5 lik bı indirimi var Ford da ama cvtde çektiğimiz sıkıntılardan dolayı bı korku var otomatik sanzumandan dolayı . 5 yılda satamayacagimiz icin açıkcası cok dusunceliyiz.

Lpg ki otomatik civic dusunmezmisin ?
    Otomatik powershifti bilmem dağ de sorun çıkabiliyor ama en çok satılan otomatik dsğ şuan o yüzden arıza çokdduyarsınız satılan dsg lerin % kac arıza ooranı var bilmem
    Polo araba değil çok dar

• malfakine M kullanıcısına yanıt
    hafta sonu gezdik

ÖTVsiz;

makyajlı dizel elite i30 51 bin TL
    1,4 sedan astra sport stil paket 47 bin TL
    A3 benzinli atraction advance paket 58 bin TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 20 Mart 2015; 7:35:26 >
  • passat 70'den başlıyordu. Ötv'siz 50'ye filan gelir. Bi bakın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

Ben bir kaç tavsiye vermek istiyorum yanlış anlamazsanız,

1-Alabildiğiniz en iyi arabayı alın. Atıyorum 100 liralık arabayı aldınız 70 e. 5 sene sonrada zaten 70 civarına satarsınız. 150 liralık arabayı aldınız 105 e, 5 sene sonrada 105 e satarsınız.

2-Alabildiğiniz kadar donanımlı alın. İlerleyen dönemlerde araçtan sıkılmamanızı sağlar.

3-Aracı alırken bir kaç farklı yerden fiyat alın. Bayi indirimi ve ötv indirimini ayrı ayrı sorun. Çoğu bayi ÖTV indirimi ile alınacak araçlara bayi indirimi yapmadan satıyor.

4-Mutlaka dizel alın. Normalde dizel için ekstra 10 lira veriliyorsa siz 7 lira vereceksiniz. 5 sene içinde zaten 7 lirayı fazlasıyla amorti edecek, üzerine satarkende benzinliden pahalıya satılacak.

6-Mümkün olduğu kadar yeni çıkmış bir aracı, yeni çıkmış bir motor ve şanzıman kombinasyonuyla alın.

+1
    Eger butce sikintisi yoksa aynen katiliyorum. OTVsiz alimda alabileceginiz en pahali arabayi almak en mantiklisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

İyi günler , babamin durumundan dolayı ÖTV siz araba alabiliyoruz . Elimizde 2006 Ford focus dizel otomatik araba mevcut (Cvt sanzuman hatası var suan da yaklaşık 3 bin tl masrafı var ama çalışır yürür durumda ) biz bu arabayı verip üzerine para verip 0 araba almak istiyoruz .

Hocam o cvt şanzıman çok sorunluydu.Nitekim o dönem işi fazla uzatmayıp satıştan kaldırmışlardı.

Powershift ile ilgili pek olumsuz yorum duymadım ama belli olmaz.Otomatikler şu an dsg,edc,powershift olsun tork konvertörlüler gibi rüştlerini ispat edemediler henüz.

Şikayetvar da durum böyle

https://www.sikayetvar.com/arama/powershift

Bir tanesi şikayet değil,powershiftli araçta paket sunmaması üzerine.Çok şikayet yok gibi

Bu da dsg

https://www.sikayetvar.com/arama/dsg

Arada yine şaçma şikayetler olsada çoğu dsg üzerine ve sayfalarca

Bu da edc

https://www.sikayetvar.com/arama/edc

Bunda da sorunlar var.Yine saçma şikayetler de var

Powershift ve Edc ile ilgili Dsg kadar olumsuzluk yok,o kesin.

Yani denemeden bilemezsiniz ama en azından şu linkler ve çevrenizde kullananlar varsa onlara danışarak fikriniz oluşur.

Ama Ford un ve Renault un böyle mekanik konularda kullanıcılarını deneme tahtasına çevirdiğni görmedim.Sizin Cvt örneği gibi;sorun varsa satıştan kalkıyor,müşteriye satılıp müşteri kobay olarak kullanılmıyor Vag grubunun yaptığı gibi

Hocam teşekkür derim güzel bir açıklama olmus ,
    Dsg sanzimanda satış cok arıza cok . Powershift 2-3 senelik ve araştırdığım kadariyla titreme sorunu yaşıyor vites geçişinde ve bu fordun sarsilma degerlerinin altında oldugu icin görmezden geliniyor . Ben tercihimi Ford ve powershiftten yana kullanmayı düşunuyorum ama malum aile arabasi ne derler bilemiyorum . Eskisehirde kullanılacak araba ve fazla kullanilmaz araba bizde kapida yatar . Ford alıp 5 sene garanti yaptirabiliriz. İnşallah sanzimanda sıkıntı olmaz

• aracın bedelini 1,45 e bölersen otv siz kdv li fiyatını çıkarabilirsin

volvo v40 advance dizel otm 67,000 tl ye alabilirsin

audi a3 sporback alabilirsin 70,000 tl +3 yıl garanti ile paşalar gibi binersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrem742 -- 20 Mart 2015; 0:12:47 >
  • A3.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

Ben bir kaç tavsiye vermek istiyorum yanlış anlamazsanız,

Yeni Ford focus almayi düşünuyoruz , titanium benzin otomatik Ford alırız malum bu yeni focusun donanımsal olarak yeni seyler eklenmesi ve sekli hoşuma gitti . Dizel dusunmuyoruz otomatik dizel hep sorunlu deniyor ne kadar doğru bilmiyorum ama ben dizel otomatik cvtden cok çektiğim icin benzin otomatik istiyorum . Bu yeni fordla ilgili dusunceleriniz neler peki benzin otomatik titanium 1.6 Ti-vct olan modeli. Bide bu motorda turbo varmi?

• Nasıl ötvsiz alıyosunuz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.