Şimdi Ara

ÖTV Zammı İle İlgili Tüm Bilgiler, Görüşler ve Paylaşımlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
1
Favori
8.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konular önlem ve amacını kaybedip siyasi propogandaya dönşüyor buna imkan vermeyin, ülke iyiye giderken neden kimse gelip yorumlar yazarak geçmiş ile şimdiyi muhayese etmiyordu bu tür konular da tamamen siyasi provoke eylemleri yapılmakta ve yetkililerin anlayış göstermesi gerekli, adam konuya yazıyor yetmez ama evet ohh olsun mesajı silinmiyor şimdi bu size siyasi bir çağrı gibi gelmiyormu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Optech

Bu konular önlem ve amacını kaybedip siyasi propogandaya dönşüyor buna imkan vermeyin, ülke iyiye giderken neden kimse gelip yorumlar yazarak geçmiş ile şimdiyi muhayese etmiyordu bu tür konular da tamamen siyasi provoke eylemleri yapılmakta ve yetkililerin anlayış göstermesi gerekli, adam konuya yazıyor yetmez ama evet ohh olsun mesajı silinmiyor şimdi bu size siyasi bir çağrı gibi gelmiyormu..

Sevgili arkadaşım inan ki siyasi mesajları önlemeye çalışıyoruz. Bazı arkadaşlar diyor ki neden siyaset konuşamıyoruz? Konuşulduğu zamanları da gördüm ben. Konuşulduğu zamanlarda karşısındakinin ailesine kendisine bir çok kişiye küfür içeren mesajları da gördük. Birbirini mahkemeye verenleri de gördüm.

Tahmin ettiğim mesajsa eğer o mesajı sildim ama gözümden kaçmış olabilir. O mesaj hangi konudaysa ve duruyorsa gördüğünüzde şikayet edin işlemini yapıyım.

Bu forumda güzelce tartışmalar olamıyor malesef. Normal üyeyken gördüklerim ve yönetici olarak gördüklerimi ayrı kefeye koyuyorum. Normal üyeyken silinen mesajları göremiyordum ortada bir tartışma olduğu belliydi ama. Yönetici olduktan sonra silinenleri de görünce ağzım açık kalıyor. Daha sakin bir şekilde olayı siyasete çekmeden hakaret etmeden tartışamıyoruz bunu gerçekten merak ediyorum. İlla ki siyasetin mi sokulması lazım. Çok hassas bir konu.

• fiyatlar ne olmuş öyle ya azım açık kaldı resmen

AUDİ Q5 2000 TDI QUATRO EN BOŞU 175,000 TL OLMUŞ

• Ötv zammından elde edilen para GELİR değildir.

Gelir üreterek olur!

Halka bunu gelir elde etmek olarak veriyorlar, kafaları bulandırıyorlar. Sanki bir süre önce elektriğe, doğal gaza zam gelmemiş gibi.

Halkımız artık zamlara sevinir hale geliyor çünkü toplumun her katmanının birbirine nefret, kin duymaya başladığı bir dönemdeyiz. Dediğim ırklarla alakalı değil, ekonomik katmanlardan bahsediyorum.Küçük bir ilçede yaşıyorum burada bazı şeyler daha güzel olmalı ama bir gün bir parktaki salıncaklar kırılıyor, diğer gün otobüs durakları parçalanıyor. İnsanlarda öfke var ve bunu birbirlerine yöneltiyorlar.

Ekonomi 2*2= 4 demiş bir arkadaş, başka yolu yok kabullenin demek istemiş. Hayır bu doğru değil, ekonomik programlar sizin dünya görüşünüze göre şekillenebilir. Akla, bilime, üretime dayalı bir bir ülke neden olmasın. İşte o zaman vatandaş da vergisinin işe yaradığını görüp bu kadar hayıflanmaz ama sen bu vergileri çıkarıp da aynı gün gazetelerde milletvekillerine yapılan kıyaklar haber olursa her türlü tepki gelir.

Ekonomide 2*2=4 değildir, öyle olsaydı ayrı bir bilim dalı olamazdı. Bu zamları kader olarak görmeyin, göstermeyin arkadaşlar.

• Kuruş para almıyor yöneticiler forumdan.

Yöneticinin amacı olay çıkmasını engellemek, yeri geldiğinde kurallar konusunda esnek olmak yeri geldiğinde katı bir şekilde taviz vermemek.

Siyaset karışmasın diyorum. A partisi B partisi işe dahil edilmesin. Çok zor değil bunu yapmak.
  • Gün gelir, siyaset formu açılması düşünülür,işte o zaman müdahaleler olmaz. Ancak şu an gördüğüm ne zaman siyasi konu açılsa içeriğinde atışmalar,kavgalar ve gerginlikler oluyor. Ne zaman bunlar olmaz,birbirimizi incitmeden tartışmasını öğreniriz işte o zaman forumda siyaset bölümü açılır.
  • Bu tarz konularda siyasetin illa konusulacagini biliyorsunuz. Ayni sekilde benzin zammi basliklarinda da siyasete donuyor muhabbet.

Kusura bakmayin ama, boyle bir zamdan sonra insanlarin pek de hayirli cumleler kurmak icin kendini tutabilecegini sanmiyorum. Bir sure sonra burasi da kilit yerse sasirmamak lazim.

Zaten konu butunlugu olmasi bahane, kufure, siyasete daha rahat mudahale edebilmek icin konuyu tek yerde topladiginiz belli. Ama bu isi milletin actigi konulari kilitleyerek engelleyemezsiniz. Eger yonetici olduysaniz, bu isin her turlu zorlugu olacagini bilmelisiniz. Yetemiyorsaniz daha fazla yetkili alirsiniz olur biter. Buradaki insanlarin yorumlarini kendinize gore sekillendirmeye hakkiniz yok. Zaten son yetkili alimlarindan kac kisi memnun orasi da mechul. Kusura bakmayin ama egonuzu tatmin etmek istiyorsaniz, bunu sanal ortamda degil, baska yerlerde yapin.
  • Biz görevimizi yapıyoruz,kufure,siyasete müdahale ediyoruz.
  • otomobil vergilerinde de şampiyonluğa oynuyoruz

• Şu konuya dikkat çekmek istiyorum maliye bakanı bunlar bir zam değil güncelleme dedi.Yüzde olarak aldığınız bir verginin güncellenmesine ihtiyac var mıdır?Örnek olarak 2005 de x aracı 50000TL idi onu üzürinden %25 vergi alıyorsun.2011 yılında aynı arac 80000TL oldu yine %25 vergi alıyorsun.Doymuyorsun bir de güncelleme yapıyoruz diyorsun.Millet ile dalga geçmenin ne anlamı var.....sanki fiyatlar sabit kalmış da güncellemeye ihtiyaç var.Hakkımızda hayırlısı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Kuruş para almıyor yöneticiler forumdan.

Yöneticinin amacı olay çıkmasını engellemek, yeri geldiğinde kurallar konusunda esnek olmak yeri geldiğinde katı bir şekilde taviz vermemek.

Siyaset karışmasın diyorum. A partisi B partisi işe dahil edilmesin. Çok zor değil bunu yapmak.

siyasi tartışma konusu hakkındaki tutumunuza katılarbilirim fakat başlıkları tek başlık altında toplamak cok sacma bence.

hadi topladınız digerlerini neden kilitliyorsunuz. isteyen istediği yere yazar.

eger yetkiliyseniz sizin işiniz zaten o içerikleri takip edip gereksiz, uygun olmayan mesajları silmek yada ceza vermektir.

o zaman foruma açın 3 -5 tane genel başlık.

örnek

- bütün araç kıyaslamaları bu başlık altına

- bütün zamn haberleri bu başlık altına

- butun tavsiye istekleri bu başlık altına
    -.........
    -......

diye 3-5 ana başlıkla butun forum yazsın çizsin.

ne siz uğraşın ne başkası.

bu yaptıklarınız insanların özgürlüklerini kısıtlıyor ve insanların yazdığından okudugundan zevk almasını engelliyor.

tekrar ediyorum. bana kalkıpta siyasi yazanlar var onları takip edemiyoruz dicekseniz,

size cevabım eger forumda bu bölümün yetkilisiyseniz, böyle önemli bir olaydan sonra elbetteki biraz daha fazla mesai yapacaksınız.

işin kolayına kacıp ben kapattım hepsini benım konudan devam edin demiceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cooler -- 14 Ekim 2011; 12:11:35 >

• zengininde cok umrundaydi,milyon dolarlar kazaniyor adamlar fakir iscilerin ustunden,100 milyar daha fazla verir cipi,arabasi icin,nasil olsa isciler calisip patronuna kazandiriyor,en kotu iscilerin bir kismini cikarir o parayi cikarmak icin,devlet diyorki sen iyi,kaliteli arabaya binemezsin uzerinden para kazanabilecegin iscilerin yoksa,onun icin 30 milyarlik arabayi 1,6ya kadar arabayi 50 ye alabiliyoruz,50 milyarlik 1,6-2,0 arasi arabayida 110 milyara 2,0 ustunu 135 milyara alabiliyoruz.milletde zenginin cebinden para cikti zannediyor,siz oyle zannetmeye devam edin,bu ulkede zenginin cebinden para cikmaz merak etmeyin.
  • Bu konunun siyaset karıştırılmadan konuşulamayacağını anlatan birkaç cümle yazmıştım, mesajım 'siyasi konu tamamen yasa zaten' nedeniyle silinmiş..Yazdıklarımı yineliyorum, ya bu ötv muhabbetti komple yasaklanmalı, veya forum kuralları baştan düşünülmeli..
  • Forum kurallarını baştan düşünürüz ama siyasi konu olayına girmeyi inanın cesaret edemiyoruz. Bu konuda yasağımız devam edecektir. Çünkü millet olarak siyaset tartışmayı bilmiyor,birbirimizi incitiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: set

Biz görevimizi yapıyoruz,kufure,siyasete müdahale ediyoruz.

Benim silinen mesajımda ki siyasi kısmı lütfen gösterin,
    o mesajda siyaset varsa ben serefsiz biriyim diyeceğim,
    ama yoksa!

Birde yöneticinin alıntı yaptığı mesaj
    o mesaj siyasi değil
    benim ki siyasi!

Bir mesaj bu halk bunları hakediyor, bu yönetimi bu anlayışı tepki yok
    bu sindirme politikası vb... ifadeler içeriyor

bu siyaset değil

ama, teknik açıklamaları içeren, ekonomide ısınma nedir, zamların neden yapıldığının teknik gerekçelerini içeren yazı siyasi ha?
    Ben neden o yazıyı yazdım, teknik gerekçeler bunlar ama bunlara lakin şunlar yapılmalı,
    bunlar tartışılmalı diye

ama teknik hiçbir gerçeği görmezden gelip işte bu düzen böyle vb....
    içeren yazı siyaset değil

delikanlı olmak lazım
    kıvırmamak lazım

• hayırlısı olsun ne diyelim yumurta tavuk ilişkisi ve kolaycılık ile gidiyoruz, millet ve yönetenler olarak ne kadar gideceğiz merak ediyorum.

millet kolay para derdinde hükümetler kolay vergi peşinde kimsenin işine gelmiyor çalışmak üretmek üreteni desteklemek , üretene ön ayak olmak .

hep böyle gitti böylede gidecek gibi yazık ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdusss

quote:

Biz görevimizi yapıyoruz,kufure,siyasete müdahale ediyoruz.

Benim silinen mesajımda ki siyasi kısmı lütfen gösterin,
    o mesajda siyaset varsa ben serefsiz biriyim diyeceğim,
    ama yoksa!

Birde yöneticinin alıntı yaptığı mesaj
    o mesaj siyasi değil
    benim ki siyasi!

Bir mesaj bu halk bunları hakediyor, bu yönetimi bu anlayışı tepki yok
    bu sindirme politikası vb... ifadeler içeriyor

bu siyaset değil

ama, teknik açıklamaları içeren, ekonomide ısınma nedir, zamların neden yapıldığının teknik gerekçelerini içeren yazı siyasi ha?
    Ben neden o yazıyı yazdım, teknik gerekçeler bunlar ama bunlara lakin şunlar yapılmalı,
    bunlar tartışılmalı diye

ama teknik hiçbir gerçeği görmezden gelip işte bu düzen böyle vb....
    içeren yazı siyaset değil

delikanlı olmak lazım
    kıvırmamak lazım

Silinen mesajınız bu konudamı idi, bi kontrol edeyim,düzeltilmesi gereken yer varsa düzeltip tekrar yayına alayım...

Bazı mesajları silmiyorum,düzeltiyorum. Tabi bazen düzeltmek o yazıyı kurtaramıyor,mecbur siliyorum.

• quote:

Forum kurallarını baştan düşünürüz ama siyasi konu olayına girmeyi inanın cesaret edemiyoruz. Bu konuda yasağımız devam edecektir. Çünkü millet olarak siyaset tartışmayı bilmiyor,birbirimizi incitiyoruz.

set 4-5 mesaj yukardaki yazdıklarım hakkındada cvp verirmisin yonetici olarak ne dusundugunu merak ediyorum.
  • Sayın cooler; İnanın sizin bu önerinizi ben zamanında denedim. Hatta benim imzamda konuları alt başlıklar altında gruplamayı sağlayan ikon var. Yeni konu açmadan önce arama motorunu kullanınız, olmassa imzama tıklayınız,aradığınızı bulamaz iseniz yeni konu açın dedim. Ama bunu sağlamak çok zor, insanlar bunu istemiyorlar. Çok uğraştım,yapamadım. İnanın denendi ve sonuç alınamadı. Bakın biz ötv ile ilgili buradan devam edilsin,yeni konu açılmasın dedik,pm ler geliyor,buna itiraz ediliyor. Hatta bakıyorum yeni konular açılmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cooler

quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Kuruş para almıyor yöneticiler forumdan.

siyasi tartışma konusu hakkındaki tutumunuza katılarbilirim fakat başlıkları tek başlık altında toplamak cok sacma bence.

hadi topladınız digerlerini neden kilitliyorsunuz. isteyen istediği yere yazar.

eger yetkiliyseniz sizin işiniz zaten o içerikleri takip edip gereksiz, uygun olmayan mesajları silmek yada ceza vermektir.

o zaman foruma açın 3 -5 tane genel başlık.

örnek

- bütün araç kıyaslamaları bu başlık altına

- bütün zamn haberleri bu başlık altına

- butun tavsiye istekleri bu başlık altına
    -.........
    -......

diye 3-5 ana başlıkla butun forum yazsın çizsin.

ne siz uğraşın ne başkası.

bu yaptıklarınız insanların özgürlüklerini kısıtlıyor ve insanların yazdığından okudugundan zevk almasını engelliyor.

tekrar ediyorum. bana kalkıpta siyasi yazanlar var onları takip edemiyoruz dicekseniz,

size cevabım eger forumda bu bölümün yetkilisiyseniz, böyle önemli bir olaydan sonra elbetteki biraz daha fazla mesai yapacaksınız.

işin kolayına kacıp ben kapattım hepsini benım konudan devam edin demiceksiniz.

Size göre saçma olabilir tabi saygı duyarım. Kimsenin düşüncesini değiştirme gibi bir niyetim olmadı olamaz da.

Konuların hepsinde bir yöneticinin uyarısı var. Siyasete girilmesin hakaret edilmesin diye. Kimse dinlemiyor. Hatta ana başlık vardı kocaballı arkadaşımız uyarıda bulunmuş siyasete girmesin diye. Arkadaşla dalga geçmeye başlamışlar konuda. Siz ister misiniz arkadaşınızla dalga geçilmesini bunun üzerinden siyaset yapılmasını? Şahsen istemem.

Dün gece bölümle alakalı olan tüm arkadaşlara mesaj attım. Çok fazla siyasi hakaret içeren mesaj oluyor bir çare düşünelim belli bir süre yasak getirelim dedim. Onlarda bana yasak getirmek yerine tek başlık altında toplayalım dediler.

Otomobil bölümüne günde 200.000 250.000 kişi giriyor. Forum üyelerinin 5'te 1'i yani bu sayı. Bu kadar kişiyi takip edebilmek için 125.000 yönetici olması lazım ki her kişiye bir yönetici düşsün onu takip etsin. Normalde gece 1'de uyuyan bir insanım ama bugün 3'te yattım. Bu forumda sadece siyasi olaylar değil bir çok konuda şikayet geliyor. Hangi birisine yetişeceksiniz. 30 tane konu vardı dün silinenler dahil.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.