Tansu Ciller in en buyuk kaziklarindan biridir ulkeye ... Ihanet otesi ! ... |
ÖTV zammı sonrası yerli otomobil için fiyat tahmini: '1 milyon TL'yi geçer' (3. sayfa)
-
-
[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2954463/(23295a9f-e04c-46bf-ae1d-647813843311.jpeg, 1080, 2340, 8A583B)[/simage] [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2954463/(e56b0bbb-db49-4b86-b4d8-8e0b78f1ec3a.jpeg, 1080, 2340, BE6244)[/simage] [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2954463/(8d3d3435-883e-494b-af7f-8fd52e34fda9.jpeg, 1080, 2340, C26F46)[/simage]
BAKIN DH nin haberi buda yurtdışından gelen araçlara bu vergi geldi TOGG u etkileyen Bi durum olmayacak..
Yerli üretim elektrikli araç alımını teşvik etmek için alınan karardır, kesinlikle doğru bir karar..
Yerli alıp paranın ülkende kalmasını sağlayacaksın ve ülkenin kalkınmasında pay sahibi olacaksın bunun sonrasında hala sorun varsa ve üsttekiler halk ile beraber değilse o zaman muhalefet olacak ve hakkını savunacaksın boş boş muhabbet yaparak halkın kafasını boş muhabbetlerle karıştırmayacaksın!!!! -
TOGG u aya yollarlar arik :) ... Musk Style ...
-
Bizim araba meselesi; Andersenden masallar...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamlar sana 600K yı ucuz göstermek için diğerlerinin fiyatını 1m yaptı. Neresi doğru karar? -
Arkadaşlar Corsa teklifi alan var mı -
Ciddi, ciddi yerli otomobile inanan hala var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
araba çıkana kadar bir kaç tane zam daha alır. bu fiyatlara alabilirsek şanslıyız -ki imkansız olduğunu herkes biliyor.
-
Bi yorum yazıp vazgeçip silince bi yere kaydolmuyor değil mi? :) -
En az 500.000 ₺ var temizinden. D sınıfıyla E sınıfında bir yerde konumlanacak gibi duruyor.
-
Hala şu yerli C SUV 200 bin TL ye satılacak diye bekleyen arkadaşlar var onlara selam olsun, bir şey desen küfürü basıyorlar, Facebook'ta sayfaları var hayretle okuyorum trollüğün dibine vurmuşlar, kendimi sayfalarında gavur hristiyan gibi hissettim, vatan haini vs zaten direk etiketi vurdular -
Hahaha aman dikkatliquote:
Orijinalden alıntı: Guest-12E848953
Bi yorum yazıp vazgeçip silince bi yere kaydolmuyor değil mi? :) -
Yakında "Uzay Payı Vergisi (UPV)" de gelir dur daha -
Merak etme ortada şu an fiyat yok emin ol fiyat Avrupa araçlarından ucuz olacak bakalım o zaman ne diyeceksin hakkı neyse o olsun herkes alacak diye bişey yok zamanla olacak herşey -
Pejo çok ileri görüşlüymüş☺😄
quote:
Orijinalden alıntı: İNDİRİM SEYYAHI
Merak etme ortada şu an fiyat yok emin ol fiyat Avrupa araçlarından ucuz olacak bakalım o zaman ne diyeceksin hakkı neyse o olsun herkes alacak diye bişey yok zamanla olacak herşeytürkiye üretimin %85i ithal mallardan. yerli otoda yerlilik en başta yüksek oranda olmayacak. ilk baş tesla gibi pahalı model üretip yüksek kar ile yatırım yapmak isteyeceklerdir. düşük fiyatı unutun en ucuz avrupa ile aynı fiyat olsa yeter.
-
Bu mu lan cebimize uygun milli arabamız . -
Fabrika yapıyolardı 1 sene geçti noldu acaba ses seda yok
Fazla olumlu düşünüyosunuz. Yerli otomobil gerçekten üretilebilirse muhtemelen fosil yakıtlara zam gelir, elektrikli dışındaki modellerin fiyatı artar. Bizde teşvik indirimle değil, rakibe zamla yapılıyor. Yerli telefon işinde olduğu gibi...
amerikada elektrikli araçlarda normal vergiyi geçtim üzerine indirim yapıyorlar şarj istasyonunu geçtim ücretsiz otopark şirketler hybridlere elektrikli araçlara
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X