Şimdi Ara

Outdoor Basketbol Topu Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nike dominate ile adidas all court arasında kaldım. Adidas all court kullanan varsa top nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bende bakıyorum nike outdoor var arkadaşta gayet iyi top kullandım ama spalding tf 150 demişler o nasıldır bilemedim kullanıp görmek lazım acele sipariş vermek istemem

• Fiyatlar uçmuş 2 sene önce 20-30 olan dominate şimdi 60 a buldum hepsiburada'da hazır indirime girmişken tf 150 29.90 a düşmüş 50 den ondan alırım diye düşünüyorum

• Hocam bende dominate siparişi verdim sporline.com'dan orada fiyatlar bayağı düşük bi bak istersen.

• Daha önce tf-150 kullanıyodum sert bir top benim pek hoşuma gitmedi. 6-7 ay kullandım geçen hafta sibop kısmı içine girdi pert oldu

• elcapitano10 E kullanıcısına yanıt
    Hocam bakıyorum şimdi o siteye ve bir şey sormadan geçemeyeceğim biraz takıntılıyım da mağazalarda gezdim dün 50 ye buldum dominate ama delik yeri çizgiler falan aşınmış yani dura dura sonuçta ezilince havası da inmiş metal bir haznenin içine koymuşlar bildiğiniz 2. El gibiydi eğer top geldiği gibi fotoğraflayıp buraya gönderirseniz çok sevinirim

• TF-150 kullanıyorum oldukça memnunum,öneririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam topta hiçbir sorun yok sadece hafif tozlanmış
    http://i.hizliresim.com/aE8Wy4.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: elcapitano10

Hocam topta hiçbir sorun yok sadece hafif tozlanmış
    http://i.hizliresim.com/aE8Wy4.jpg

Hocam site güvenilir mi top orjinal mi ? Açıkçası 50 tl olan topun orda 30 tl olması insanı işkillendiriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler up bende 50tl civari outdoor top bakiyorum onerileriniz var mi

• Konuyu hareketle direyim nike dominate top aldim boynerden 50 tlden 25 tl ye dusmus bakabilirsiniz topta cok iyi almayi dusunenlere tavsiye ederim

• alakasız olacak kusura bakmayın bir aralar herkeste nike baller vardı aklıma geldi nedensiz :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.