Şimdi Ara

OUTLOOK PROBLEMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
6.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.

Samsung Note2 kullanmaktayım dün cihazıma outlook apk indirdim fakat şöyle bir durum var. Tarayıcıdan açabildiğim kullanıcı adı şifremi outlook uygulamasında açınca "Bad Request - Invalid Header. HTTP Error 400. The Request has an invalid header name." hatası almaktayım yardımlarınızı rica ediyorum.

• Hocam varsayilan e-postayi kullanin
  • şef işimi görmüyor o bu probleme ne neden olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutcertel

şef işimi görmüyor o bu probleme ne neden olabilir ?

Hocam birinin olmasi lazim garip
  • zaten samsungun kendi eposta uygulaması var fakat mailleri sync etmiyor bu yüzden outlook u indirdim onda da böyle hata aldım
  • quote:

zaten samsungun kendi eposta uygulaması var fakat mailleri sync etmiyor bu yüzden outlook u indirdim onda da böyle hata aldım

Ayarlayabilirsiniz ama hic oturum acilmiyormus anladigim kadariyla
  • outlook da mail adresini girip devam seçeneğine tıkladığımda şifre ekranı gelmeden bu hatayı alıyorum ama samsungun kendi eposta uygulamasında giriş yapabiliyorum fakat maillerim boş gözüküyor senkorinizasyon açık olmasına rağmen
  • umutcertel U kullanıcısına yanıt
    Sitesinde gozukuyormu e postada sıkıntı olabilir
  • siteden girişte sıkıntı yok
  • quote:

siteden girişte sıkıntı yok

Bir cozumu yok gibi duruyor baska mail uygulamasi yok

Simdilik tek cozum siteden girip ana ekrana kisayol eklemek
  • yardım için teşekkürler bir de birşey soracağım spotify kullanan biriyim kulaklık mikrofonunu yada telefon ses açma kısma butonlarını nasıl şarkı değiştirme butonu olarak ayarlarım galaxy s7 edge
  • quote:

yardım için teşekkürler bir de birşey soracağım spotify kullanan biriyim kulaklık mikrofonunu yada telefon ses açma kısma butonlarını nasıl şarkı değiştirme butonu olarak ayarlarım galaxy s7 edge

Kulakligin kumanda kismindan muzik degistirilebiliyor ama sporify uygulamasi için gercerlimi degilmi onu bilmiyorum
  • ne denediysem olmadı basılı tuttum ses değişti seri 2 kere tıkladım 3 kere tıkladım yine aynı
  • quote:

ne denediysem olmadı basılı tuttum ses değişti seri 2 kere tıkladım 3 kere tıkladım yine aynı

Sanırım bu özellik diger müzik uygulamalarında işe yaramıyor bunun da çözümü yok heralde
  • Arkadaşlar merhaba, Bende de aynı sorun var. Aynı hatayı alıyorum. Hiç bir yerde çözüm bulamadım ama uygulamayı yeni kuran herkes bu durumdan muzdarip. Benim telefonum turkcell T50.
    Not:sorun aşağıdaki şekilde çözüldü.

Merhaba, nasılsın? Ben Outlook Mobile uygulama destek ekibinden Görkem. Sana bu aşamadan sonra ben yardımcı olmaya çalışacağım :)

Maalesef aldığın 400 kodlu bu hata Android 4.4.2 cihazının dilinden kaynaklanmaktadır.
    Senden geçici olarak cihazının dilini İngilizce'ye çevirmeni ve yeniden giriş yapmanı isteyeceğim. Umarım bu şekilde uygulamayı kullanabilirsin.
    Bu çözüme bir şans vererek sonucundan beni de haberdar edebilir misin? :)

Teşekkürler & İyi günler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbagci -- 8 Aralık 2016; 20:01:41 >
  • Google Play dan mail.ru indir Ben bir yıla yakındır kullanıyorum çok memnunum daha önce Outlook ullandım İlk başlarda iyiydi ama daha sonra baya bozdu Berksan Duman tutmadı sana dediğim gibi mail.ru indir keyfine bak Güle güle kullan
  • Arkadaşlar sorunu çözdüm sanırım. Programı telefonun menüsünden girip açmaya çalışınca bu hatayı veriyor. Google playe girin ve oradan Outlooku bulun. Programı da oradan açın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbagci

Arkadaşlar sorunu çözdüm sanırım. Programı telefonun menüsünden girip açmaya çalışınca bu hatayı veriyor. Google playe girin ve oradan Outlooku bulun. Programı da oradan açın.
    kendi programı çok iyi çalışıyor
    Kurulumda hata yapmış olabilirsiniz.
  • quote:

yardım için teşekkürler bir de birşey soracağım spotify kullanan biriyim kulaklık mikrofonunu yada telefon ses açma kısma butonlarını nasıl şarkı değiştirme butonu olarak ayarlarım galaxy s7 edge

kulaklık tuşlarına makro(işlev) atayabileceğiniz bir uygulama kullanarak bu sorunu çözebilirsiniz. Şu uygulamanın Spotify desteği de varmış Link:https://play.google.com...ys.headsetcontrol&hl=tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbagci

Arkadaşlar sorunu çözdüm sanırım. Programı telefonun menüsünden girip açmaya çalışınca bu hatayı veriyor. Google playe girin ve oradan Outlooku bulun. Programı da oradan açın.

Denedim sorun hala devam ediyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.