Merhaba Arkadaşlar, Microsoft Outlook programında maili tutup direkt olarak chrome üzerinde siteye upload etmem gerekiyor ve bunu kısa bir süre öncesine kadar yapabiliyordum. Şimdi ise outlook üzerinde maili sürükle bırak yöntemi ile chrome a taşıdığımda izin vermiyor bu işleme. İlla ki masaüstüne alıp oradan tekrar chrome a taşımam gerekiyor. Çözümünü bilen varsa iş yerinde beni büyük bir dertten kurtaracak. |
Outlook Sürükle Bırak Hatası
-
-
değişen şey nedir? chrome ve outlook programlarında versiyon değişikliği mi? bunların haricinde, admin modunda her iki programın çalışmıyor oluşu? veya kullanıcı tarafında olan herhangi bir değişiklik.. internette bakınca daha önce chrome kaynaklı olan benzer bir sorunun varlığı görülüyor. sürükle bırak yapıyorsun, işlem oluyor ama mail outlook üzerinde siliniyor. bu sorunu outlook üzerinde geçici olarak control z yaparak çözüyorum diyen olmuş. farklı browser kullanarak sorunu aşan olmuş. illa da chrome olsun diyen için eklenti kullanarak (ticari çözüm, dragdrop.com) kullanarak sorunu çözen de olmuş.
windows'un güncelleştirmelerini unuttuk.
windows11'de bununla ilgili bir kısıtlamadan bahsedilen bir şey buldum. gerçi burada da eklenti kullanımı öneriliyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 6 Haziran 2023; 17:19:27 >
-
Merhabalar,
Sorunumu çözdüm. Görünüm sekmesinden iletileri konuşma halinde gösterilecek şekilde ayarlamamız gerekiyor. Bu şekilde yapınca sürükle bırak kullanılabiliyor.
Benzer içerikler
- hata kodu 0x80070035
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- laptopu monitör olarak kullanma
- monitör going to sleep nasıl açılır
- excel arapça oldu
- klavye kısayolları
- laptop menteşe tamiri
- ss alma pc
- suya düşen telefona mucize çözüm
- silinen dosyaları geri getirme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X