Şimdi Ara

Outlook update ile ilgili bir mail?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle bir mail geldi eğer update butonuna tıklamazsam mail alamazmışım ve mail gönderemezmişim.Nedir bu arkadaşalar?Virüs felan mı bulaştırmaya çalışıyorlar?Yoksa hakkaten böyle bişey var mı?

• Olta saldırısı. Sahte siteye yönlendirip şifrenizi çalmaya çalışıyor. Gönderen kısmına dikkat ederseniz Microsoft olmadığı görülecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Evet Hocam.Gönderen kısmında Outlook yuvarlak içinde R ile göndermiş.Banada saçma geldi şimdi sildim.Allahtan tıklamamışım ama adamlar orjinal gibi yapmış.Edit:Yalnız maili açtım ama dedikleri yere tıklamadım bi sorun oluşur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinyap -- 16 Şubat 2017; 19:57:42 >
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Hocam gelen mail tam olarak böyle.Linke tıklamadım ama maili açtım biley olur mu?

Outlook update ile ilgili bir mail?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metinyap kullanıcısına yanıt
    Açmasaydın iyi olurdu. Eset Mobile Security ile taratabilirsin(Önceden antivirüsünüz varsa silin). İstenmeyebilecek uygulamalar, tehlikeli olabilecek uygulamalar, tarama düzeyini derinlemesine yapın (ESET Live Grid'i isterseniz açabilirsiniz.Ücretsiz sürüm de işinizi görür; bir haftada 2-3 defa veritabanını güncelleyip tararsanız.) Bence Google Play Store'dan Microsoft Outlook uygulamasını indirip yüklerseniz daha sağlıklı olur. Microsoft'un kendi uygulaması ve güncelleştirmeleri de Google Play Store'dan alırsınız. İyi forumlar...@metinyap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metinyap kullanıcısına yanıt
    Tamamen palavra. Ayrıntılar kısmına tıkladığınızda abuk sabuk bir mail adresi göreceksiniz. İçerikteki bağlantılara tıklamadığınız sürece bir sorun olacağını sanmıyorum. Bizim kurumsal mail adresimize de kotanız doldu şu linke tıklayıp arttırın şeklinde sahte mailler geliyor.
  • Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.Valla koskoca microsoft telefon destek beni yurtdışına yönlendirdi.Yardımlarınız olmasa muhtemelen dayanamayıp tıklıcaktım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teamviewer ile ilgili sorun
    8 yıl önce açıldı
    MAC adresi değişimi ile ilgili
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.