arkadaşlar bi arada sitede gördümmü tam hatırlayamıyorum ama normal bi gmail, yahoo ... tarzı mailleri outlook exp. veya outlook tan zahmetsizce okuyabiliyoduk bunun bi ayarı vardı nasıldı varsa resimli bi anlatım rica edecem yardımlarınıza acemi arkadaşınız minettar kalacaktır.
arkadaşım gmail için küçük bir programcık var bunun için. gmailden bulabilşirsin bunu. outlook için ayar yapıyo bu program ben öyle hallettim bunu ve şuandada kullanıyorum
gmail la girdikten sonra sağda settings var ona tıkla sonra forwarding and pop sekmesine tıkla ordan configuration and insturiction a tıkla açılan sayfadan kullandığın programı seç hepsi bu. bir program inecek ordada mail adresini kullanıcı adını yaz...ve mail programını kullanmaya başla
yaw arkadaşlar dediğiniz herbişeyleri yaptım eklentiyi kurdum login oldum settings deki denilenleri yaptım outlook express ile deniyorum arada hata veryor benim istediğim çektiğim resimlerimi arkadaşlarıma yollamak pop3 olayınıda şirketteki outlook gibi acaba hızlı ekleyip hemen gönderebilirmiyim diye istemiştim ama evdeki bilgisayarda kastıkça kasıyo yani yahooya atach lasam yada gmaile pek bi fark olmayacak gibi 3 mb lık bi dosya (2 resimcik) yollayım diyorum 10 dk dır kasıyo nedir bu durum normalmi sizce yardımlara teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme