ARKADAŞLAR BEN NVIDIA 128 BİT EKRAN KARTI KULLANIYORUM GPU CLOCK 810MHz 667MHz 1620MHz DEFAULT CLOCK İSE GPU CLOCK UN AYNISIDIR SİZCE OVERCLOCK YAPMALIMIYIM ?
quote:Orijinalden alıntı: Ironpumper Oyunları istediğin gibi açamıyorsan yapmalısın. aslında gayet iyi açıyor en fazla 70 dereceye çıkıyor hiç te kasmıyor ama ben genede sorayım dedim saol
quote:Orijinalden alıntı: TR_CAPTAİN4 quote:Orijinalden alıntı: Ironpumper Oyunları istediğin gibi açamıyorsan yapmalısın. aslında gayet iyi açıyor en fazla 70 dereceye çıkıyor hiç te kasmıyor ama ben genede sorayım dedim saol O zaman şu an yapıp boşuna GPU'nun ömründen yeme. İleride istediğin gibi açamadığın oyunlar çıkarsa işte o zaman yap.
quote:Orijinalden alıntı: Ironpumper quote:Orijinalden alıntı: TR_CAPTAİN4 quote:Orijinalden alıntı: Ironpumper Oyunları istediğin gibi açamıyorsan yapmalısın. aslında gayet iyi açıyor en fazla 70 dereceye çıkıyor hiç te kasmıyor ama ben genede sorayım dedim saol O zaman şu an yapıp boşuna GPU'nun ömründen yeme. İleride istediğin gibi açamadığın oyunlar çıkarsa işte o zaman yap. saol kareş
quote:Orijinalden alıntı: TR_CAPTAİN4 quote:Orijinalden alıntı: Ironpumper quote:Orijinalden alıntı: TR_CAPTAİN4 quote:Orijinalden alıntı: Ironpumper Oyunları istediğin gibi açamıyorsan yapmalısın. aslında gayet iyi açıyor en fazla 70 dereceye çıkıyor hiç te kasmıyor ama ben genede sorayım dedim saol O zaman şu an yapıp boşuna GPU'nun ömründen yeme. İleride istediğin gibi açamadığın oyunlar çıkarsa işte o zaman yap. saol kareş Rica ederim kardeşim