Herkese merhaba Emektar bir sistemime birkaç oyunda darboğaz olduğu için bios üzerinden klasik hız aşırtma yaptım.Birkaç deneme sonrası voltaj hatası ve işlemci yük altında kaldığı yönünde uyarı verdi bunun üzerine overlock u bitirdim ve windows açıldı. Fakat windows açıldığında ekran kartını görmüyordu, aygıt yöneticinde ismi gözüküyor ama uygulaması sanki hiç yüklenmemiş gibiydi. Ek olarak garip uygulama hataları veriyordu. Epic games birbiri ardına crash uyarısı veriyordu.Gönder dediğimde donuyordu vs. Çözüm olarak en klasik şekilde biosu default hale getirdim. Biosu flash üzerinden tekrar güncelledim Ramlerin yerini değiştirdim Düzelmedi ben de Format attım birkaç kez Bios pilini 1 -2 dk çıkardım. Windows normal şekilde açılıyor Sistemde bir sorun yok gibi ancak internet explorer a tıkladığım an donuyor bu defalarca oldu. Wİndows 10 'da edge tıkladığımda açılmıyor Chrome kurayım diyorum kuramıyorum.Bir kez tesadüfen kuruldu ama açılmadı. Marketten uygulama indirirken de sorun yaşanıyor Yani uygulama tabanlı sorunlar yaşanıyor, Bu esnada mavi ekran hataları aldım. clock_watchdog_timeout hatası veriyor bekleyince Birkaç kez de whea uncorrectable error hatası verdi PArça arızasından şüpelendim ama tarayıcı açmaya çalışırken donması garip geldi.Farklı tarayıcı, uygulama vs kurarken bu gibi bir hata neden olabilir. Şu an ramleri de çıkartıp , bios pilini söktüm ve tamamen güçten çektim Acaba sorun kaynağı nedir Sistem i7-3770k asus p8z77-v deluxe 16 gb ddr3 1600 mhz ram 6700 xt < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menthor -- 1 Şubat 2023; 9:29:1 > |
Bildirim