Oyun merakım yüzünden pahalıca bir sistem kurdurmuştum tabi arızalanması en büyük korkumdu ve başıma geldi.Oyun oynarken dondu,resetledikten sonra overlocking failed hatası verdi F1 veya F2 tuşuna basın gibi bir yazı çıktı resetledim açtı sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı dedi,dayanamadım yine oyunu açtım dondu.Burdan okuduklarım kadarı ile ilk önceleri bios ayarlarına baktım save exit den sonra bilgisayar hiç görüntü vermedi yine dondu,pili söktüm taktım yine hiç görüntü yok.Bilgisayarın içinde bütün fanlar çalışıyor sanki herşey devrede gibi ama ekrana hiçbir görüntü gelmiyor korktuğum ekran kartına birşey olması.Pek bir bilgim yok bu konularda cevaplardan belki birşeyler yapabilirim.Birde okuyanlardan denk gelen olursa Ankara Bahçelievlerde işini bilen güvenilir bir teknik servis varmı bildiğiniz.
En son ne zaman temizlediniz kasanın içini?Sanırım sistem aşırı ısınmış olsa gerek hele ki oyun oynarken donması ve sonra görüntünün gelmemesi bu anlamda şüphe çekiyor..Umarım ekran kartına bir şey olmamıştır..Ben aşırı ısınmış olabileceğinden süpheleniyorum..Bence ekran kartını sökün slotu ve çevresini -aynı zamanda cpu fanını vs.- temizleyin..(ben elektrikli süpürge kullanıyorum bu iş için).