Şimdi Ara

own3d de lol yayını

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben lol yayını vermek istiyorum oynarken own3d de herseyi kuruyorum benım sistem windows 7 ultimate 64 bit üyelik herşey tamam xpslit programınıda kuruyorum ama soyle bır sorun oluyor programı calıştırınca windows aerodan çıkıyor basic temel görünümüne geçiyor bu seferde oyunda kasmalar meydana geliyor. Aero kısmını düzeltiyorum program calışınca görünüm aeroda oluyor ama bu sefer oyuna girince yayına oyun goruntusu gelmıyor acaba sebebi nedir bilen arkadaşlar varmı yardımcı olursanız cok sevinirim...

• Xsplitte disable aero theme tikini kaldir ve oyunu window mode yap. Bide upload hizini kkoy bi buraya bakalim ayarlarida xsplitten kurcalaman lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bağlantı hızı da çok önemli tabi ki. Türkiye de upload hızı içler acısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erynch

Xsplitte disable aero theme tikini kaldir ve oyunu window mode yap. Bide upload hizini kkoy bi buraya bakalim ayarlarida xsplitten kurcalaman lazim

Borderless olması gerekmiyor mu?
  • Borderless windows mode in kenrasiz olani zatenn pekk fark yokk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • upload hızın kötüyse hiç ugraşma görüntü berbat oluyor.
  • soorunun çözümünü buldum upload hızım 60 kps de goruntu guzel oluyor ama orjınal surum lazım ama normal yayında goruntu net upload hızım düşük olmasına ragmen iyi yani.sıkıntım orda oyun ekle mod normal user kullanıcılarda calısmıyor ondan kaynaklanan sorun var.orjınal surumunude bulamadım zaten normal sıtelerde yok tarihe karıştı olay ancak :)
  • Kasmalar donanımdan kaynaklı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.