Şimdi Ara

( OYLARINIZI BEKLİYORUM ) YTÜ vs HACETTEPE - BİLGİSAYAR vs ELEKTRONİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

( OYLARINIZI BEKLİYORUM ) YTÜ vs HACETTEPE - BİLGİSAYAR vs ELEKTRONİK

(En Son Oy Tarihi: 31.7.2018)
Giriş
  • Beyler 4 seçenek arasında kaldım. Bölüm olarak bilgisayar ile elektronik arasında kaldım üniversite olarak da ytü ve hacettepe. Baya imkanlarım yettiğince araştırdım ama yine de bi düşüncelerinizi almak istiyorum. Saygılar.

NOT : YTÜ için Elektronik ve Haberleşme, Hacettepe için Elektrik-Elektronik Mühendisligini kastettim elektronik derken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullahgenc -- 16 Temmuz 2015; 12:51:41 >

• Güncel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullahgenc -- 16 Temmuz 2015; 3:23:36 >
  • Güncel.
  • Kriterlerini ilgi alanlarını falan söyle öne göre yorum yapalım hocam bu şekilde neye göre oy vericez
  • Insaat yaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yazılımla ugraşma hevesim var. Direkt olarak bir alanda uzmanlaşsam mı yoksa elektronik okuyup kurslar vasıtasıyla yazılım öğrenip alanımı mı genişletsem bilemedim. Ünivertsite meselesi ise şöyle ki ben ankara da oturuyorum ytü istanbul da oldugu için cok cazip geliyor (hem iş imkanı, çevre, sosyal hayat vs...) ama ankara ya göre pahalı olacagı aşikar. Hacettepe yerine Ytü yazmaya değer mi karar veremedim. Bilgi sahibi olanlar öneri de bulunurlarsa çok sevinirim.
  • Güncel.
  • evimde kalir rahat olurum diyosan hacettepeyi yaz ama istanbula gelir hayatimi yasar, hayati ogrenirim diyosan ytu yaz
    benim onerim ytu haberleşme

• aralarında iş imkanları vs bakımından en mantıklısı ytü elohab dostum :)

• Eyvallah. Önerileriniz için teşekkürler :).
  • Güncel.
  • Güncel.
  • Güncel.
  • Güncel.
  • Güncel.
  • Ankara'da oturuyorsan Hacettepe bilgisayari yaz. Kimileri aileden uzak olunca ozgur yasacagini soyler ama aslinda ailenin yaninda okumak cok daha iyi. Sana her konuda destek olurlar ve en onemlisi ailene maddi anlamda yuk olmazsin

• Önerin için sağol
  • Güncel.
  • nasil yazdin merak ettim ytu bilgisayardayim yazilim ile ugrasmak istiyorsan bilgisayar yazsaydin elektrikten yazilim ogrenmek ile bilgisayardan ogrenmek arasinda daglar kadar fark var eger ankarada yasiyorsan ytuye gelecek kadar fark yok bence ama istanbulu istiyorsan tabi farkli istedigin hangisi ise onu sec sirf ankarada yasiyorsun diyede illa da ankara yazmana gerek yok

• Ankaradaysan hacettepe istanbuldaysan yıldız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.