Şimdi Ara

Oyun Açmıyor Acil Yardım :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İşlemcim = Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz (2 CPUs), ~3.0GHz
    Ram = 2048 Mb
    Ekran Kartım = Raedon 9800 SE Modelinde 511 Mb Yazıyor (Normalde 256 mb idi Ama Neden Böyle Yazıyo Hiç Bi Fikrim Yok Şuan)

Arkadaşlar 1-2 Hafta Öncesine KAdar Hiç Bir Sorunum Yoktu gayet normal bi şekilde oyun oynar internete girer dvd izlerdim falan filan neyse ;
    15 gün önce istanbula gittim pc 15 gün boyunca hiç açılmadı geldiğimde açtım internette normal gezindim azıcık sonra her zaman fix oynadığım counter strike falan gibi oyunlar vardı ordan counter ' e girdim (Yani ağır bi oyun değil her pc çalıştırıyo nerdeyse) 2-3 dk oynadım ekran gitti ışığı yanıp yanıp sönmeye başladı kasanın ışığı yanıyor ancak ekran gelmio yanıp yanıp sönüyo anca reset atınca düzeliyo..
    neyse içini açtım iiyce temizledim toz kalmadı herşey tam yerinde takılı iyice oturmuş vaziyette işlemcinin macununu yeniledim fanları temizledim herşey tamam zaten internette birşey olmuyo ancak oyunda pc gidio neden olabilir acil yardım edermisiniz ? :S

• Hocam ekran kartınla alakalı bi durum olabilir. CS yi silip tekrar kurmayı dene birde başka oyunlara gir aynı sorunu yaşıyorsan ekran kartını güncelle yada değiştir.
  • Hocam Ekran Kartı Gayet Normal Çalışıyo Anlamadığım Olay Normal Çalışıodu Bi Kaç Açmadık Oynamadık İstanbula Gittim Geldim Açtım Böyle Oldu :S
  • her oyunda aynı şey .s
  • durduk yerde birşey olması olası değil.
    fanların çalışıyormu.(gerçi temizlik yaptım diyorsun)
    hani fazla ısınıyorda resetliyormu acaba diyorum.
  • Yok kardeş resetleme yok ekran bi an kararıyo monitör ışığı yanıp sönmeye başlıo macun sürdm fanları temizledim tıkır tıkır herşey hiç sorn yok bi tek oyunlarda yapıyo bunu :S
  • Güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam sorun eğer oyun açtığınızda devam ediyor ise kesinlikle ekran kartındadır ama masaüstünde falan dalgalanma devam ediyor ise monitör kablosundadır benimde öylebi sorunum vardı. 100 tl ye yeni ekran kartı almıştım.
  • Napalım artık masraf göründü galiba bi ekran kartı alcaz gbi :S
  • Kardeşim Sana Bir Program Önereyim senin sorunun bende :) EASYDRİVER programını indir ekran kartını bul yükle eğer varsa güncelleştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezgin293 -- 4 Ağustos 2012; 3:12:59 >
  • Ekranınız karardığında oyundan atmıyor,oyun açık kalmaya devam ediyorsa sorun monitörde olabilir,aynı sorun bende oldu, format attım sürücüleri güncelledim olmadı en sonunda monitör değiştirdim sorun çözüldü bilginize.
  • Tamam Sezgin kardeşim deniyorm olursa valla bi dua ederim arkandan
  • kardeş monitörden değildir monitör 4 aylık samsung lcd iyi yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.