Şimdi Ara

Oyun bittiğinde şahta piyonda aynı kutuya girer.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugun satrançta arkadaşımı yendim ve taşları geri kutusuna geri koydum. bütün taşlar aynı kutudaydı. evet hiç biri birbirinden farklı değildi. ve uzun süre kutuda kalacakları tv ünitesinin altında karanlıktalar.

• oyun bittiğinde herkes aynı kutuya girer diye, herşeyi boşverip çöpçü falan mı olmalıyız? bunlar tipik tembel başarısızların kendini kandırma sözcüklerinden bazıları. yaşıyorsan adam gibi yaşayacaksın,hakkını vererek.ve gün geldiğinde de öleceksin. yaşarken hiç ölmeyecekmiş gibi yaşayacaksın.ölüm geldiğinde de hayatın hakkını vermişliğin verdiği mutlulukla hadi ben kaçar allah size sağlıklı mutlu ömür versin deyip el sallayıp gideceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısın hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hepsi sonunda aynı kutuya girse de, 3 hamlede piyon en fazla 4 kutu ilerlerken, vezir tek hamlede 8 kutu ilerleyebilir, piyonun vezire dönüşmesi avantajlıdır ama vezirin piyona dönüşmesi söz konusu bile değildir.

Hayatta hepimiz ölümlüyüz, ölümün ne zaman geleceği de belli olmaz ama hayat standartları ve fırsatlar hiçbir zaman eşit değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.