Şimdi Ara

Oyun geçmişim (Bol SS'li) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
12
Favori
10.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • liste çok küçük. daha iyi listeler olmalı. bende bir çoğunu ve fazlasını oynamışımdır

• Bir ara bu ben miyim baktım Oyun geçmişim (Bol SS'li)  Çok benzer bir geçmişimiz var.Güzel konu

• Etrafindaki arkadaşlarının, akrabalarının bilgisayarı olup senin olmaması misafir çocuğu durumuna düşmek çok kötü olay be bilirim onu yaşadım. Babama yalvar yakar pc aldırttık internet kafeden kredi kartıyla 2. el zamanına göre bile eski bir pc. Günün sürprizi ise annem babam bizden habersiz aynı gün internet bağlatmışlar, biz internet istememiştik pc yeterdi ama güzel sürpriz olmuştu.

Keşke torrentle erkenden tanışsaydım gidip cd'cilere para verirdim oyun almak için, pcde dvd okuyucu da yok o yüzden her istediğim oyunu da alamazdım gıcıklığına çekmezlerdi cdye. İnternetten demo oyunlar indirirdim, fulloyun.comu keşfettim sonra ama ordan da oyun indiremezdim. Fazlaca partlı (50-60 bazen 100 ve üzeri part olurdu), hepsi de turbobit gibi ücretli platformlardaydı tek partı indirmesi bile günler alırdı ama yine torrentten bi haberdim Oyun geçmişim (Bol SS'li) 

Arkadaştan flash diskle oyun atalım derken pcye ilk yandırmalı virüsü bulaştırmıştık. Arkadaşın pcsi nasıl yanmıyor da benim ki yanıyor anlamadım. Flashı taktık takar takmaz pc kilitlendi virüsü kodlayan bir de çığlık sesi koymuş aynı anda hoperlörden o çalıyor, sonra pc gitti. Babam harddiski çıkardı bi baktık üstündeki devreler kızartma olmuş. Pcye zarar veren ilk ve tek virüsümle o zaman karşılaşmıştım. O zamanlar şimdikinden çok daha yaygındı virüs olayları diye hatırlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marshall-Bruce -- 4 Aralık 2020; 14:26:47 >

• Virtual cop 2 üzümlü kekim.

Oyun geçmişim (Bol SS'li)
  • İlk iki call of duty, avp2 , nfs underground serileri ne oyunlardı be. NFS serisinin her oyunu resmen klasik oluyordu most wanted'a kadar.

Half life fps'de çığır açmıştı, gta 3 türünün ilk örneğiydi. Max payne de çok özel bir oyundu. Mount&Blade in alpha versiyonuna lisedeyden başlamıştım, üni bitmeye yakın oyun çıktı :). Diablo 2 hele manyağa çevirmişti resmen.

Bu oyunları o zamanlar oynayabilenler bence şanslı bir nesil. EA, activision altında çıkan oyunlarda bile inanılmaz bir emek, derinlik, oynanış oluyordu. Az emek dandik ürün ve iyi grafiklerle oyuncuları nasıl söğüşlerizden çok kaliteli ürün çıkarmaya çalışıyorlardı. Şimdi aban grafiklere, ardından anlamsız boş birbirinin kopyası oyunlar çıkar modası oldu. Hele en son bir Hot Pursuit Remastered çıkardılar, adamlar grafikleri bile güncellemeye erinmiş, çoğu yerde eski oyun daha iyi veya aynı gözüküyor, fiyat 40usd.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark_Soul -- 4 Aralık 2020; 9:26:23 >

• Ben PS1 ile tanıştım oyun dünyası ile favorilerim şu 2 oyundu. Tabii klon famicom atarim de vardı ama onları saymıyorum. Adaptörü ısınınca buzdolabına atardık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Theodore Cartman. -- 4 Aralık 2020; 9:35:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• max payne çok iyi oyundu hele zamanı yavaşlatıp çift tabancayla sıkmaya başlayınca resmen zevkten dört köşe oluyordum. askerde oynayıp bitirmiştim. yıl 2002. age of mythology ile birlikte almıştım iki oyun da aşırı iyiydi.

• Listede fifa 98 yok. Anlaşılan çaylak oyuncu.

• Hocam, 4Story nerede göremedim :D

S4 League vardı bir de çok eskiden.Canlıydı şimdi devam ediyor fakat öldü oyun.

• Bi an geçmişe gittim çok iyi geldi bu konu.
  • Bunlar yeni oyun kı, bunlara kadar tonla oyun var.

• 2013 e kadar bende sizin gibi oyun delisiydim hocam ondan sonra bir gelişme yaşandı ki sorma gitsin PC de eskimeye başladığından yeni oyunları artık kaldirmiyordu 2 sene önce yeni PC aldım ama yeni oyunlardan eskisi gibi haz etmediğimi fark ettim bilmiyorum o ruh yok yada yaşımız geçiyor artık daha olgun oluyoruz ondan da olabilir

• Sağol hocam çocukluğuma gittim. O zamanlar oyun bulmak ve oynamak ayrı bir keyif veriyordu.
    Listeye championship manager ıda ekleyeyim. Benim için yeri ayrıdır.

• çok okumadım ama knight kadar güzel bir oyun henüz oynamadım mmo olarak

• Harikaydı. RDR 2 konuusuna gerçekten çok haklısınız. Bende çok oyun oynadım. Fakat en çok etkileyen oyunlardan biri RDR2

• knight online, Silkroad ve Metin2 tarzındaki oyunları asla sevemedim, en popüler dönemlerinde deneyip keyif almadığım oyunlar oldu :)

Beni "bilgisayar" oyunculuğunda ilk etkileyen oyun fifa98 oldu, sonrasında etkileyen Delta Force olmuştu. Elbette öncesinde atari dönemleri vs oldu fakat 8 yaşında fifa98 görünce hayran kalmıştım, futbol altyapısında da oynuyordum haliyle futbola ilgi vardı. Daha sonra Deltaforce oynamıştım, o dönem grafikleri gözüme çok gerçekçi gelirdi, hatta oyunun Cd'sini almadan önce arkadaşımda gördüm, ertesi gün bende harçlıkla almaya gidecektim ve o gece heyecandan rüyamda görmüştüm :)

O dönem en büyük depresyonum, bilgisayarım bozulması sonucu olmuştu. Bozulduktan sonra 2 ay boyunca internet kafe evim gibi olunca, babamda dayanamayıp ps1 almıştı. :) Konsola sardım, kardeşimle gece gündüz takılırdık, neyse ps2 bi çıktı, internet kafeye gittiğimde bir gördüm, ps1 gözümde bitti :) Babama yalvarıyorum, ps2 alalım vs, yok diyor ps1 alalı 1 sene anca oldu, her sene yenisi mi alacağız diyor, neyse ki imdadıma dayım yetişti :) O dönem doğum günü hediyesi olarak almıştı, gerçi eğitim hayatımı ciddi etkilemişti, oyun manyağı olmuştum. Daha sonra kablosunu saklıyorlardı, belli saatlerde oynuyordum, derken biraz daha büyüdüm yeni bilgisayar vs derken konsol pc devam ettim.

Gözümde bütün oyunlar canlandı, konu sahibine selamlar, çok güzel konu emeğine sağlık

• çok güzel zamanlardı gerçekten.önce atariyle tanıştım sabaha kadar tsubasa,goal 3 ve adını hatırlayamadığım nice oyunlar oynardık.sonra tabi 2003 yılında evimize bilgisayar geldi ve atariyi bir kenara fırlatıp iyice bilgisayar manyağı olmuştuk.genelde fifa,nfs ve cs oynardık gta falan daha sonra girdi hayatıma.o dönem aile de tek bizde bilgisayar olduğu içinde kuzenlerim bizim evden çıkmazdı ve genelde de onlar oynardı tabi.

Ama keşke bilgisayarla geç tanışsaydım diyorum.en azında 20li yaşlardan sonra.çocukluğumuz da dışarıda akıp giden bir hayat vardı ama pc sayesinde de bunu görmeye fırsatım olmadı.

yine de o dönemde aldığım keyif anlatılamaz.ve çok ilginçtir ki şuanda çıkan oyunlar o kadar keyifli gelmiyor.

• Keşke Delta Force serisi devam etseydi. Delta Force Black Hawk Down çok iyi oyundu. Dönemine göre grafikleri çok iyiydi. Kendisinden sonra 3-4 yıl sonra çıkan oyunlardan bile daha iyi grafiklidir.

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlarımın çoğu Knight Online oynardı, bir dönem tam bir Knight çılgınlığı vardı. Bazıları işi ticarete dökmüş, karakter kasıp satıyorlardı. İnternet kafelerde çoğu bilgisayarda Knight açık olurdu. Abi ne günlerdi ya. Ben de kaydolmuştum da 10-15 dakika bakınıp devamını getirmemiştim. Sonrasında Türk yapımı İstanbul: Kıyamet Vakti çıkmıştı, ilk oynadığım online oyundu. Cami avlusunda kör Agah Efendi vardı, depo cinleri, sıçanlar, kurt adamlar, sonra meteor bölgesi gelmişti. Neyse bir zaman sonra Metin2'ye sardık bir arkadaşla. Bir zaman sonra Son Destan diye başka bir online oyun keşfettim. En son ise biri CD getirdi, baktım online oyun CD'si dergi vermiş. Allods Online. Onu öyle keşfettik. Çok güzel grafikleri, dünyası vardı, hayran kaldıydık. Benim için online oyunların zirvesi olmuştu. Üniversiteye başlayınca yurdun internetinde oynanamayacak derece oyunca gecikmeler yaşayınca oyunu bırakmak zorunda kalmıştım. Sonrasında online karakter geliltirmeli oyunların devri de kapandı. Telefonlarda var yine aslında ama bilgisayara çıkanların tadını veremez hiçbiri.

Travian, Ogame, Dark Orbit, Seafight, Gladiatus, Imperia, Ikariam, Klanlar... Tarayıcı tabanlı oyunların da hepsini oynadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• melek12345 kullanıcısına yanıt
    4Story'yi çok kısa bir zaman ben de oynadım. Unutmuşum onu bak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.