Şimdi Ara

Oyun geçmişim (Bol SS'li) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
12
Favori
10.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim lise hayatımı Silkroad Online bitirmişti. Önceden oyunlarda tüm bölümler ve karakterler oyunu geçerek açılıyordu artık para verilerek açılıyor.

• fifa 2008 le geçti benimde çocukluğum.

o gol sevincini görünce kahkaha attımOyun geçmişim (Bol SS'li) 

küçükken çok gördüm o sevinci ama bi anlam verememiştim gerçek futbolla alakam olmadığı için :D

• Most wanted a tofaş yaması yapan kim tanımak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: deliratio

Eline sağlık hocam.

Alıntıları Göster

aynıyız hocam

• Yaşımız gereği bilgisayar ve internet ile geç tanıştık geç sahip olduk, internet cafe de günlerimiz gecelerimiz geçti. Bazı oyunları deep freeze var diye save dosyasını mail adresine falan yollar öyle oynardık.

Hiç bir şey o günlerin tadını veremiyor artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden dergilerin verdiği demo oyunlari pc kaldirirsa oynuyorduk.Sonra korsan cd lerle tanistik.Bilgisayarlarimiz dandikdi ama aldigimiz lezzet muazzamdi.Şimdi tam tersi....
  • Hocam yaş kaç bilmiyorum, ama Half-Life 1 ve Oppasing Force sp ve mp eklememişsin, fifa 99, swat 3, counterstrike 1.0, driver, midtown madness vs aklıma gelenler bunlar.

• Ah bee, red crucible'yi görünce bi üzüldüm. Facebook üzerinden deliler gibi oynardım. Sonra pc çöktü yerine aldığımız laptop da oyunu kaldırmıyordu öyle gitmişti. Biraz dandirik mandirikti ama güzel oyundu. Oyunu hava alanı resminden anladım

• O bilgisayarla crysis nasil oynayabildin özellikleri ne ki
  • Cod 2 online hala oynuyoruz. Onun tadını veren başka online oyun olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: general4242

O bilgisayarla crysis nasil oynayabildin özellikleri ne ki
    İntel core 2 duo 2.40 ghz, 2gb ddr2 ram, ati radeon x1300 512mb ekran kartıydı sonradan nvidia 420m taktırdık. Muhtemelen ekran kartı avantajıyla oynamışızdır.
  • Moonstari ne kullanırdık be unutmuşum şimdi gördüm aklıma geldi
  • Bunları bekledim Oyun geçmişim (Bol SS'li) Oyun geçmişim (Bol SS'li) Oyun geçmişim (Bol SS'li)

• lBaBaCaNl kullanıcısına yanıt
    Yaş kaç hocam hemen hemen aynı olayları yaşamışız :)
  • Esk-Onur26 E kullanıcısına yanıt
    Yaş 33 hocam
  • Colin McRae Rally 2.0 ilk bilgisayarımızda oynadığım ilk oyundu. Sonrasında orijinal tam sürüm oyunlarımız olmamıştı. Bilgisayar dergilerinin verdiği CD'lerden yüklediğim veya internetten indirdiğimiz demo'larla yetinirdik. Ama ne yetinmek. Vietcong'un bir bölümü vardı demo, bıkmadan usanmadan aynı bölümü sürekli, tekrar tekrar oynardık sırayla. Ormanda, çalı çırpı içinde vietconglara karşı savaşmak o kadar zevkliydi ki. Sonra Splinter Cell'den bir demo vardı, aynı bölümde tekrar tekrar o kameralardan, gözlerden saklanarak adam öldürüp ilerlemeye çalışırdık. Köprülü bölümdü. Karşı taraftaki binada bölüm bitiyordu. Soldiers: Heroes of World War II demosunda da aynı bölümde sürekli savaşırdık. Sonra Blitzkrieg demosu müthiş zevk veriyordu. Ulan hep demo oynamışım ya. Sonra karakter kasmalı online oyunlara sardık. En son oynadığım online oyun Rus yapımı Allods Online idi. Uzayda yüzen/uçan deniz gemileriyle oyunun parçalara ayrılmış dünyası/haritaları arasında seyahet etmek çok hoşuma gitmişti len. Çok güzeldi be dünyası.

İnternet kafede arkadaşlarla Counter Strike'ta kapışırdık, güzel günlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 3 Aralık 2020; 21:42:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunların %90'ını oynadım. Oyun geçmişim (Bol SS'li) 

• Çoğu oyunlarımız ortak hocam ama gözlerim Red Alert 2 aramadı değil Oyun geçmişim (Bol SS'li) 

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.