Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

oyun oynarken bilgisayar kendini kapatıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyun oynarken bilgisayar kapanıyor... kafayı yicemmm

• işlemcin çok ısındığı içindir
  • ama makineyi daha yeni açtım...
  • doktor görüntümü kesiyor,yoksa res mi atıyor??işlemciinin üzerini kontrol et toz toprak warmı yoksa fanın oturdugu yerleri kontrol et bacaklar tam oturmusmu,oda oturmussa sistem kapagını aç hawa akımı güçlensin,tüm bunlar işe yaramadıysa al kartını git aldıgın yere
  • Arkadaşlara katılıyorum ama bilgisayarı ilk kurdugun andan buyana sorun bu şekilde devam ediyorsa bence power suppleyin de yetersiz geliyor olabilir. sistemin hakkında biraz bilgi verseydin sana daha kolay yardım edebilirdik belki..
  • Ekran kartı son sürümünü yükleyin Başka bir yerde problemsiz çalışıyorsa VOLTAJJJJJJ!!!!Ev yada büro herneyse elektrik şebeke kablolarını kalınlaştırman gerekebilir ya da topraklama prizle filan alaka vardır.Tanıdık bi elektrikçiye gidip yardım alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziborotty -- 25 Eylül 2006; 22:06:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozkulse

işlemcin çok ısındığı içindir

ılk olarak suphelı ısı gıbı veya ramlerın yetersız gelıyordur.. yuklenınce kapanıyor olabılır..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İLK ACILDIGI ANDAN İTİBAREN RESSETE DÖNÜYORSA YÜZDE 90 SORUN RAM DIR.. SAYGILAR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.