Şimdi Ara

oyun oynarken mavi ekran hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar normalde bi sıkıntı yok ama oyun açınca belli bi süre sonra mavi ekran çıkıyor eskiden böyle bir sorun yoktu xp kullanıcısıydım 32 bit şimdi windows7 64bit kullanıyorum

Sistem Bilgileri
    Anakart: Asus P8H67-V
    Ram:12gb ( 4+2+2 bunlar kingston + 4gb GSKILL hepsi 1333ghz)
    Ekran kartı: Asus GeForce GTX460 1GB 256 bit
    Kasa:aopen nagas g6 4 adet fan var 2 tane önde 2 tane üstte
    Not bilgisayara ekran kartından HDMI kablosu ile tv ye bağlı bilginiz olsun ama direk hdmi değil dönüştürücü var
    Harddisk:Samsung 1TB
     oyun oynarken mavi ekran hatası

Lütfen yardım edin arkadaşlar neden olabilir?

• Merhaba,

RAM modüllerini teker, teker deneyerek test edermisin?
  • farklı markayı çıkarıp denemiştim tek tek deniyorum kardeşim 1dk
  • muhtemel ram sorunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat1496

farklı markayı çıkarıp denemiştim tek tek deniyorum kardeşim 1dk

Tek bir tanesini çıkartıp denemekle olmaz.. Teker, teker farklı slotlara takarak denemen gerekiyor. Acele etme, hepsini farklı slotlar da dene.
  • tamamdır 2gb ram yüzündenmiş çıkardım şuanda sorun yok en azından o ses yok :D tak tak ses geliyodu ramden ilerde yine mavi ekran çıkarsa buraya yazarım şuanda 10gb takılalım ilginize ve yardımlarınız için teşekkür ederim son bir soru 16gb ram olsa bişey farketmez dimi sistem için bide kasayı modifiye için bi öneriniz varmı modifiye forumlarına bakmadım ama şimdi bakıyorum iyi akşamlar herkese
  • quote:

tamamdır 2gb ram yüzündenmiş çıkardım şuanda sorun yok en azından o ses yok :D tak tak ses geliyodu ramden ilerde yine mavi ekran çıkarsa buraya yazarım şuanda 10gb takılalım ilginize ve yardımlarınız için teşekkür ederim son bir soru 16gb ram olsa bişey farketmez dimi sistem için bide kasayı modifiye için bi öneriniz varmı modifiye forumlarına bakmadım ama şimdi bakıyorum iyi akşamlar herkese

Rica ederim..

Sistemi oyun için mi kullanıyorsunuz?

Oyun ve günlük kullanım için 4 GB oldukça yeterli bir RAM miktarıdır..

Fakat, "Render" gibi ağır işlemler de kullanıyorsanız sizin bileceğiniz bir iştir RAM miktarı.
  • aynen render falan alıyorum oyun içinde kullanıyorum 10 iyidir ya :D kardeş hazır muhabbet açılmışken soru sormaya devam edim tabi rahatsız etmiyorsam sorum şu bu kasa içi sıvı soğutma sistemleri hakkında ne düşünüyorsun
  • quote:

aynen render falan alıyorum oyun içinde kullanıyorum 10 iyidir ya :D kardeş hazır muhabbet açılmışken soru sormaya devam edim tabi rahatsız etmiyorsam sorum şu bu kasa içi sıvı soğutma sistemleri hakkında ne düşünüyorsun

Uzun yıllardır bu sektör içerisindeyim. Ama bu güne kadar hiç "Sıvı Soğutma" yapmadım.

Sıvı soğutma ürünleri garanti dışına bırakır bilgine.. Forum da "Sıvı soğutma" diye arama yaparsan, mutlaka karşına bir çok konu çıkacaktır.
  • aynı görüşteyiz sadece fikrini almak istedim araştırma yaptım ilgin için teşekkürler
  • Rica ederim.
  • yine ben kardeş yine oldu ama şöyle bi çözüm buldum pes2012 oynuyodum kendisi özellikleri ayarladı dokunmadım fullhd oynuyodum kapanıyodu sonra ekran çözünürlüğünü düşürdüm daha kapanmıyo acaba harddiskten olabilirmi kasadan bi cızırtı geliyo ama rahatsız edici değil harddiskse ona göre şimdiden yedek alalım :) ekran kartı değildir inş ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat1496 -- 5 Mart 2012; 16:36:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.