Şimdi Ara

Pubg siyah ekran sorunu (açılıştaki pubg yazısından sonra takılması)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
10.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu oyunun sorunlarından gına geldi artık. Bu oyunu açarken siyah ekranda pubg yazıyor sonra lobi geliyor bildiğiniz gibi. Benim sorun o yazıdan sonra siyah ekranda takılıyor ve tıklamadan fareye geçmiyor herkesin mi böyle yoksa bana özel bir sorun mu bilemedim. Oyun ssd'ye kurulu ve işletim sistemi win7.

• Yapay Zekanın Yanıtı

PUBG Siyah Ekran Sorunu ve Çözümleri

PUBG oyununu başlattığınızda siyah ekranla karşılaşmanız yaygın bir sorundur. Bu sorun, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir ve oyun keyfinizi önemli ölçüde etkileyebilir. Siyah ekran sorununun çözümü için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Grafik Sürücülerini Güncelle: Güncel olmayan grafik sürücüleri siyah ekran sorununa neden olabilir. Grafik kartının üreticisinin web sitesinden en son sürücüleri indirdiğinden emin ol.

• Oyun Dosyalarını Doğrula: Steam kütüphanende PUBG'yi seç, sağ tıkla ve "Özellikler"e git. "Yerel Dosyalar" sekmesinden "Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula"yı çalıştır. Bu, eksik veya bozuk oyun dosyalarını onaracaktır.

• Ekran Çözünürlüğünü Ayarla: Ekran çözünürlüğün PUBG'nin desteklemediği bir değere ayarlanmış olabilir. Masaüstü ayarlarına git ve desteklenen bir çözünürlük seç.

• Yönetici Olarak Çalıştır: PUBG'yi yönetici olarak çalıştırmak bazen siyah ekran sorununu çözebilir. Oyuna sağ tıkla ve "Yönetici Olarak Çalıştır" seçeneğini belirle.

• Uyumluluk Modunu Etkinleştir: PUBG'yi Windows'un önceki bir sürümüyle uyumluluk modunda çalıştırmayı dene. Oyunun kısayoluna sağ tıkla, "Özellikler"e git, "Uyumluluk" sekmesine tıkla ve "Bu Programı Uyumluluk Modunda Çalıştır" seçeneğini işaretle.

• Steam Ayarlarını Sıfırla: Steam ayarlarını sıfırlamak, siyah ekran sorununa neden olabilecek geçici hataları düzeltebilir. Steam menüsünden "Ayarlar"ı seç, "İndirmeler" sekmesine git ve "İndirme Önbelleğini Temizle" seçeneğine tıkla.

Bu adımlar sorunu çözmezse, daha fazla bilgi ve destek için PUBG'nin resmi web sitesini veya destek forumlarını ziyaret edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Pubg sorunlu bir oyun zaten adamlar bir türlü düzeltemedi ama aşağıdaki linke bakmanı tavsiye ederim.

https://www.ilkseviye.com/pubg-oyuna-girememe-sorunu-ve-cozumu/
  • aynı sorun bendede var bu sorun yüzünden oyundan soğudum
  • Up varsa yeni bi çözüm önerisi birisi yazabilir mi?

2 aydır pubg logosundan sonra siyah ekran'da kalıyor mouse'a tıkladığımda veya bi tuşa bastığımda lobi geliyor , hiç bir şey yapmazsam siyah ekran öyle kalıyor. Ayrıca oyunda öldükten sonra lobi'ye dönerken siyah ekran da kalıyor oyun yanıt vermiyor .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.