Şimdi Ara

oyun seçimi için yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben prince of persia yada god of var gibi bi oyun arıyorum kanlı kılıçlı bişey ama pc ye bulamıyorum yardımcı olabilrmisiniz

• Darksiders.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janissary-

Darksiders.

+1 Ender seçeneklerden biri DMC'de olabilir
  • Tabiki DMC
  • kesinlikle darksiders
  • prince of persia yıda unutmayın dayım yavsiyesi dmc dark ve prince of persia hepsini oynadım ve en çok prince of persia warrior within i sevdim tavsie ederim herkese sonradan oyunlar bozuyo bi tek bundan sonra the two thornes iyi deneyin zorlayıcı bilmeceler ve yüksek kalitede combolar harika
  • Assassins creed serisi olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Assasins Creed ve Hack and Slash çok alakalı şeyler değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingofEvil

Assasins Creed ve Hack and Slash çok alakalı şeyler değil mi?

quote:

Orijinalden alıntı: aresbugra
    arkadaşlar ben prince of persia yada god of var gibi bi oyun arıyorum kanlı kılıçlı bişey ama pc ye bulamıyorum yardımcı olabilrmisiniz

quote:

Orijinalden alıntı: aresbugra
    prince of persia yıda unutmayın dayım yavsiyesi dmc dark ve prince of persia hepsini oynadım ve en çok prince of persia warrior within i sevdim tavsie ederim herkese sonradan oyunlar bozuyo bi tek bundan sonra the two thornes iyi deneyin zorlayıcı bilmeceler ve yüksek kalitede combolar harika

POP tarzında bi oyun olarak tavsiye ettim. Hack and slash olması gerektiği nerden çıktı şimdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 26 Temmuz 2011; 19:12:16 >

• Arkadaşın istediği hack and slash olabilir mi?
  • mesajları iyi oku öyleyse. kanlı bıçaklı oyunlar sadece DMC türevlerinde olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

mesajları iyi oku öyleyse. kanlı bıçaklı oyunlar sadece DMC türevlerinde olmuyor.
    God of War ile Prince of Persia zaten rpg idi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Attenborough

God of War ile Prince of Persia zaten rpg idi.

Alıntıları Göster
    Değil.
  • Prınce of persıa god of war ve dıablo 2 rpg deıldır yanlıs bılgıdır lutfen dıkkat edelım benım ıstedıgım oyun lotr conquest dekı mage kontrollu bır oyun olabılır
  • arkadaşlar bide prototype tarzı oyun varmı bildiğiniz pc ye mount and blade tarzı bişi witcher denedim çok kötü demeyimde zor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.