Arkadaşlar warhammer eski ekran kartımda çokk takılmasından dolayı ekran kartı aldım yeni ve ilaveten +1 GB ram ekledim fakat şuan daha değişik ve çözemediğim bir problem içerisindeyim yardımlarınız olursa şimdiden teşekkür ederim.
Başka monitorlerdede denememde aynı sonucu aldım yani sorun monitörden değil.
Sorun:Hiçbiryer gözükmüyor pembe karman çorman renkler oluyor bazen görüntünün bir kısmı geliyor ,tekrar gidiyor o gelen kısım.bulanık ,tek renk bazen çizgili bir ton alıyor hiçbirşey gözükmüyor.
bu arada sorun sadece warhammera girdiğimde oluşuyor onu belirtmemişim yanlış anlaşılma olmasın
Görüntü ayarlarını düşürdüğünde de aynı sorun oluyor mu? Anlattığın belirtiler oc'cilere hiç yabancı değil. Artifact deniyordu sanırım o pembeliklere. Verdiğin voltajı ekran kartı kabul etmediğinde o tür görüntüler oluşur, mod yaparak ekstradan voltaj vermen ona göre de soğutma yapman gerekir. Durduk yere bu sorunu (ve sadece Warhammer'da) yaşıyor olman düşündürücü. evga precision adlı programı yükleyip sol alttaki "test" düğmesine bas. Resimde verdiğim gibi saat hızlarıyla oynayıp biraz kısabilirsin ayarları. Bu işe yaramazsa oyunu ve ekran kartı sürücüsünü silip tekrar yükle. Hala sorun devam ediyorsa o kartı tez elden iade edip kendine güzel bir 9800GT al
işe yaramadı thunderwatcher fakat önerin için genede teşekkür ederim... ati fan ^^
Sistem özelliklerini detaylı olarak yazar mısın? PSU mu kaldırmıyor acaba?...
Bende PSU dan şüphelendim yarın zaten başka bir psu ile denicektim.
230 W klasik kasa PSU Gigabyte Ga-8VT880P Combo Anakart 533 mhz 2 GB ram SAPPHIRE ATI HD 3870 512MB 256BIT GDDR4 (DirectX 10.1) PCI-E x16 2.0 EKRAN KARTI P4 3,0 GHz LGA işlemci 17'' Benq Lcd Monitor
işletim sistemi:XP prof.
arkadaşımızın da dediği gibi ekran kartını tanıma mış olabilir psu yetersiz de olabilir başka bir psu denemeni öneririm