Şimdi Ara

Oyun Yerelleştirmesi/Çevirisi Talep/İstekleriniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
7.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

10 çevirmen ile beraber gönüllü olarak çeviri yapacağız. Çevirilmesini istediğiniz, beklediğiniz oyunların arasından seçim yapacağız.

Mesajlarınızı dört gözle bekliyoruz!

İyi oyunlar, İyi forumlar.

Eleven Studios Türkiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ber-G -- 14 Aralık 2020; 22:34:9 >

• Değerli Oyunseverler tekrardan merhaba.

Bütün yorumlarınızı ben ve çevirmen arkadaşlarım okuyor dikkate alıyoruz. Daha önce de bahsettiğim gibi en son oylama yapacağız ve elimizdeki çeviri bittiğinde bir sonraki çevirimiz seçilen oyun olacak.

Türkiye'de oyunların yerelleştirmeye aç olduğunu düşünüyoruz. Çok büyük bir pazar. Maalesef ki bazı çeviriler yüzünden insanlar oyunlardan soğuyor. Biz bunun önüne geçmek için toplandık. Elimizden geldiğince o doğallığı koruyup sizlere tamamen özenilmiş çeviriler sunmayı planlıyoruz. İnanın günümüzün en aşağı 6-7 saati bu işlere gidiyor.

Şu an Supergiant Games'den HADES'i çeviriyoruz ekipçe.

Güncellemeler için takipte kalınız!

İyi forumlar değerli oyunseverler.

• Selamlar Anno 2205'in çevrilmesini çok isterim dosyaları import vesaire biliyorum sizlere sadece çevirmek kalıyor ilgilenirseniz sevinirim.🙂

• BirKullanıcı-1- B kullanıcısına yanıt

Özelden iletişime geçtim.

Teşekkürler değerli oyunsever.

• Grim Dawn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Borderlands 3

-RDR 2

-Doom Eternal

Şimdiden kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Türkçe Yama olmadan hikayeli oyun oynamayan benim gibi oyun severlerden çok dua alırsınız :)

• Red Dead Redemption 2

Disco Elysium
  • Cevaplarınız için çok teşekkürler. RDR2 nin çevrildiğini hatırlıyorum ama sanırım telif yapmış şikayet üzerine rockstar bu konuyla net bilgisi olan var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ber-G

Cevaplarınız için çok teşekkürler. RDR2 nin çevrildiğini hatırlıyorum ama sanırım telif yapmış şikayet üzerine rockstar bu konuyla net bilgisi olan var mı?

Rdr2'nin hikayesi çevrildi. İnternette araştırırsanız bulabilirsiniz.

Bazı akıllılar yaptıkları çeviriyi satmak istedi Rockstar izin vermedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ber-G

Cevaplarınız için çok teşekkürler. RDR2 nin çevrildiğini hatırlıyorum ama sanırım telif yapmış şikayet üzerine rockstar bu konuyla net bilgisi olan var mı?

Telif falan yok tamamen kolpa haber. Bu ay sonu openiv çıkıyor rdr2 için. Eğer aklınıza eserse çevirebilirsiniz. Zaten çoğu kişinin size bağış atacağına eminim

• Hocam öncelikle geç cevap verdiğim için üzgünüm akşamları müsait olabiliyorum anca özelden cevabınızı görebiliyorum ama cevap veremiyorum (telefon onayından dolayı) size ulaşabileceğim bir mail adresi vesaire varmıdır? Bu arada ilginiz için çok teşekkür ederim.

• Dead Rising 4 olabilir.

• Red Dead Redemption 2

• Thronebreaker witcher tales

• Rune 2 oyunun çevirisini tamamlamak istermesiniz çevirmen arkadas kisisel sebeplerden ayrıldı şuan yüzde 60 seviyesinde çevrildi.

• Red Dead Redemption 2

• dragon dogma dark arisen

• saints row 2, cod black ops 2, cod black ops 3, rdr 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thomas angelo -- 14 Aralık 2020; 20:41:48 >
  • Hocam Final Fanasy 9 Ya da 10 oyununa bakabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swetbullet -- 14 Aralık 2020; 22:16:50 >
  • Bence tertemiz bir Persona 5 çevirisi yapın hocam.Ülkemiz bu seriye hasret kaç yıldır...

• Dostum Fable Anniversary bu efsane rpg oyunu çevrilebilirse harika olur.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.