Şimdi Ara

Oyun Yerelleştirmesi/Çevirisi Talep/İstekleriniz (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
7.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kolpa olduğunun kaynağı nedir hocam

• Hugh Jackman kullanıcısına yanıt

Yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Hugh Jackman

Kolpa olduğunun kaynağı nedir hocam

Herhangi bir belge evrak vs yayınlamadılar. Sadece buraya yazdılar

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt

Ben yanlışı düzelteyim o zaman, kolpa değildi Oyun Yerelleştirmesi/Çevirisi Talep/İstekleriniz 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hugh Jackman

Ben yanlışı düzelteyim o zaman, kolpa değildi  

Firmadan gelen uyarıyı gösterin inanalım

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt

Bu tarz uyarıları insanlarla böyle açık platformlarda paylaşmak şirketi kötülemek olarak görülüyor, bu yüzden paylaşamazlar diye düşünüyorum

• shady part of me

zelda

• mükreminn5 M kullanıcısına yanıt

Şükürler olsun muhakeme yeteneği olan birisi çıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: mükreminn5

Bu tarz uyarıları insanlarla böyle açık platformlarda paylaşmak şirketi kötülemek olarak görülüyor, bu yüzden paylaşamazlar diye düşünüyorum

Yani aslında göstermelerinde de bir sakınca yok. Aşağıda bir örneği var mesela. Ama yine de onlar bilir. Göstermek istemiyorlar ise göstermesinler :) Ama belirtilemeyen sebepler ile yama iptal edildi denilip, daha sonra nasıl olduysa İhtar geldiği için yamanın iptal edildiğini duyduk orasını da anlamış değilim ben :)

Oyun Yerelleştirmesi/Çevirisi Talep/İstekleriniz

• Iron Man - SuraSide I kullanıcısına yanıt

adam mahkeme celbini gönderin demiş. hukuki olarak kapışmaya hazır yani. ihtarname umrunda değil. firma ihtarnameye istediği maddeyi koyabilir. ihtarın olayı "bu bu bu dediğimi yapmazsan ben de gider şu şu şu hukuki haklarımla tepene binerim" demektir.

ismim geçmeyecek diyorsa ismini veremezsin. anonymous çeviri çıkıp da bize ihtar geldi demedi zaten. bireysel olarak çıkıp soranlara evet ihtarname geldi dedik. yani sonradan duyulan bir şey yok. takip etmediğiniz bir şey hakkında da yarım yamalak yorum yapmayın.

• metal gear rising revengeance

lichdom battlemage

jumpforce

• Mechazawa kullanıcısına yanıt

Hocam en sonun da birisi seninle bana gıcık olup hiç çevirmeyecekler 😂😂😂😂

Bizim kadar çok isteyen yok jrpg çevirilerini.

• quote:

Orijinalden alıntı: WesterLandX

adam mahkeme celbini gönderin demiş. hukuki olarak kapışmaya hazır yani. ihtarname umrunda değil. firma ihtarnameye istediği maddeyi koyabilir. ihtarın olayı "bu bu bu dediğimi yapmazsan ben de gider şu şu şu hukuki haklarımla tepene binerim" demektir.

ismim geçmeyecek diyorsa ismini veremezsin. anonymous çeviri çıkıp da bize ihtar geldi demedi zaten. bireysel olarak çıkıp soranlara evet ihtarname geldi dedik. yani sonradan duyulan bir şey yok. takip etmediğiniz bir şey hakkında da yarım yamalak yorum yapmayın.

"Açıklanamayan sebeplerden ötürü" diyerek Yama iptal oldu. Ama neden kalkıp bireysel olarak soran kişilere evet ihtar geldi dediniz ? Bireysel kişilere söyleyebildiyseniz eğer public olarak da Take two kararı ile yamayı çıkaramıyoruz demenin bir farkı yok bana göre.

Yani Take2 size şey mi dedi ? "İhtarı kimse ile paylaşmayın. Ama soran olursa da kişilere söyleyebilirsiniz." Yani eğer gizli kalması gerekiyor ise neden gizli kalmadı ? Bireysel soran kişilere söylediniz ?

Yarım yamalak bir yorum yok, ortada bir tutarsızlık var.

• Dead Rising 4

• Iron Man - SuraSide I kullanıcısına yanıt

ortada bi tutarsızlık falan yok. ortadaki tek sorun yine "milletin her şeyi biliyor" oluşu.

açıklanamayan sebeplerden diyen kim? çeviri grubu.

ihtar diyen kim? a kişisi b kişis. ki ortada direkt olarak ihtar geldi denen bir olay da yok. biz ihtar geldi diye hiçbir yerde hiçbir açıklama yapmadık. muhakeme yapabilen neyin ne olduğunu anladı zaten. ki hepsini geçtim, velev ki ihtar işi yalan, 6 aydır çeyizimize saklamaya mı tutuyoruz yamayı elimizde? ondan mı rdr2 yaması ile beraber civ 6 yamasını da kaldırdık? ondan mı hali hazırda bitmiş xcom projesini de iptal ettik? ondan mı sitemizden olsun youtube kanalımızdan olsun instagram hesabımızdan olsun tüm üstte bahsi geçen oyunlarla ilgili içerikleri kaldırdık?

ne yani derdimiz para olsa, yamayı şu an çıkarsak satmayacak mı? olayın ücretli ücretsiz ile alakası yok. 6 aydır manyak mıyız "rdr2 rdr2" diye kafamızı şişirtelim?

malum şirketi hedef alan bir hashtag blacklivesmatter olayında twitterda top trende girdi. o yamalar, kitlenin bu ayaklanmasıyla çıktılar. bu ayaklanma sonrası malum yerden bize de geri dönüş sağlandı ama 90 kişiyi de güvenceye alacak bir sonuca varılamadı. ki bilmem dikkatini çekiyor mu malum firmanın adını dahi geçirmiyorum hiçbir yerde. dediğim gibi 90 küsür kişi var topun ağzında. senin gösterdiğin örnekteki gibi "hadi gelin lan dava açın kapışalım" diyen tek bir kişi değil.

sana göre bir şeyin bireyler açısından söylenmesiyle direkt olarak muhatap alınan grup tarafından public olarak söylenmesi arasında bir fark olmayabilir ama yasal olarak arada devasa farklar var. public ortamda şahit olur, söylediklerin sana karşı kullanılabilir ama bireysel olarak iletişime geçersek ortada bir şahit olmadan, kim neyi kanıtlayabilir?

• Şu an The Legend of Zelda: Breath of the Wild gibi bir efsane hala çevirilmemiş durumda ve çeviri bekliyor. Eğer The Legend of Zelda: Breath of the Wild'ı çevirirseniz Türk oyun dünyası The Legend of Zelda serisi ile sizin sayeniz de tanışmış olur The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2'nin de gelecek olduğunu unutmamak lazım. bu oyun için çeviri bekleyen ciddi bir kesim var ama bugüne kadar Nintendo oyunu olduğu için çok ciddiye alınmadı malesef oyun şuan Emilatör yardımı ile PC'de de oynanabiliyor. böyle efsane bir oyunu gözardı edenlerden olmayın bence. geri dönüşünü alabileceğinizi düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Swetbullet

Hocam en sonun da birisi seninle bana gıcık olup hiç çevirmeyecekler 😂😂😂😂

Bizim kadar çok isteyen yok jrpg çevirilerini.

Bana da öyle geliyor Oyun Yerelleştirmesi/Çevirisi Talep/İstekleriniz Yapacak birşey yok elde telefon sözlüğe baka baka oynarız napalım. Jrpgler bizim ülkede öksüzdür zaten hep.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.