Şimdi Ara

Oyun yüklerken ekran kartı İntel olarak gözüküyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hızlı hızlı anlatayım
    Bilgisayarımda oyun yüklerken Auto Rundan yani ileri dedim kur dedim ondan sonra ekran kartımı ramımı felan gösterli işte yeterliliği konusunda
    Benim ekran kartım Nvidia GeForce GT650M ama oyunu kurarken birde baktım autorunde İntel grapichs bilmemne bilmemne olarak gösteriyo
    Zaten oyunlardaki üstün görüntüyüde alamıyorum
    Oyunları Nvidia grafik işlemcisi olarak çalıştırıyorum ama işe yararmı bilmiyorum
    Yani özetlersek ekran kartım heralde intel olarak gösteriyo ve oyunlarıda intel olarak açıyor.Ben Nvidia olarak açmak istiyorum
    Ben mi yanılıyorum yoksa gerçekten bilgisayarın default ekran kartı İntel olarakmı şuan eyer default intel ise ben bunu nasın Nvidia yaparım ?
    Yardımınızı bekliyorum :)

• o dediğiniz işlemcinin içinde gelen intelin kendi gpusudur ekran kartınız harici ise sizin için iyi bir çözüm eğer değil ise dahili ise sıkıntı çıkarabilir işlemci içinde olan gpu dediğimiz son zamanların işlemci modellerinden bulunan bir sistem
  • ATX61 kullanıcısına yanıt
    Yani sadece intel olarak gözüküyo arkada benim gerçek ekran kartım olan nvidia açık olarak çalışıyor ve oyunlarda etki ediyor, mu demek istediniz anladığım kadarıyla eğer öyleyse sorun çözüldü demektir
  • çalışıyor çalışıyor sıkıntı yok son model leptopların hepsinde var o
  • ATX61 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim baya rahatladım şuan çok sevindim çok saolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.