Merhaba arkadaşlar Hızlı hızlı anlatayım Bilgisayarımda oyun yüklerken Auto Rundan yani ileri dedim kur dedim ondan sonra ekran kartımı ramımı felan gösterli işte yeterliliği konusunda Benim ekran kartım Nvidia GeForce GT650M ama oyunu kurarken birde baktım autorunde İntel grapichs bilmemne bilmemne olarak gösteriyo Zaten oyunlardaki üstün görüntüyüde alamıyorum Oyunları Nvidia grafik işlemcisi olarak çalıştırıyorum ama işe yararmı bilmiyorum Yani özetlersek ekran kartım heralde intel olarak gösteriyo ve oyunlarıda intel olarak açıyor.Ben Nvidia olarak açmak istiyorum Ben mi yanılıyorum yoksa gerçekten bilgisayarın default ekran kartı İntel olarakmı şuan eyer default intel ise ben bunu nasın Nvidia yaparım ? Yardımınızı bekliyorum :)
o dediğiniz işlemcinin içinde gelen intelin kendi gpusudur ekran kartınız harici ise sizin için iyi bir çözüm eğer değil ise dahili ise sıkıntı çıkarabilir işlemci içinde olan gpu dediğimiz son zamanların işlemci modellerinden bulunan bir sistem
ATX61
kullanıcısına yanıt
Yani sadece intel olarak gözüküyo arkada benim gerçek ekran kartım olan nvidia açık olarak çalışıyor ve oyunlarda etki ediyor, mu demek istediniz anladığım kadarıyla eğer öyleyse sorun çözüldü demektir
çalışıyor çalışıyor sıkıntı yok son model leptopların hepsinde var o
ATX61
kullanıcısına yanıt
Teşekkür ederim baya rahatladım şuan çok sevindim çok saolun