Şimdi Ara

oyuna başlıyacak olan göz atsın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu resim yeterli olacaktır. Oyuna başlıyacaksanız bile gece 3 ten-5e kadar rahat oynarsınız.
     oyuna başlıyacak olan göz atsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minifesat -- 9 Eylül 2015; 11:51:23 >

• Belliki ping sorunu çekiyorsun
  • Nasıl tr'de oynamaya dayanıyorsunuz ? Anlamıyorum.
  • Dedi silwer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • percy444loraine kullanıcısına yanıt
    korede platin ligindeyim
    ayrıca west challenger < kr plat
  • Aynen katılıyorum. West'deki insan kalitesini gördükten sonra Türk olduğumu söylemeye utanıyorum. Bizim milletten bir halt olmaz alayı keko, barzo yada velet, insanlıktan nasibini almamış anaya babaya söven şerefsizler..
  • veledler büyüklerinden gördüklerini yaparlar. gençlerimizde de iş yok. al birini vur ötekine.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • minifesat M kullanıcısına yanıt
    bu oyun anca gece oynanır
  • valla rp falan olsa direk geçerim weste de o kadar para verip geçmek de sıkıntı. daha alacağım bir yığın kostüm var şöyle weste geçişleri ücretsiz yapsalar ne güzel olacak
  • Şu westlerde bedava geçiş olsun zaten duranın ...
  • Amaç davsan rivenim var

<9 Eylül Izmirin kurtuluşu kutlu olsun!>

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • west bedava olsa zaten ilk geçecek veletler olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiem for a Dream

Amaç davsan rivenim var

sende alttaki yazıyı göstermek için her yere yazmışsın anladık izmirin kurtuluşu ne prim yapıyon?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

quote:

Amaç davsan rivenim var

sende alttaki yazıyı göstermek için her yere yazmışsın anladık izmirin kurtuluşu ne prim yapıyon?

izmire garezin mi var qamqi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperior

quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

quote:

Amaç davsan rivenim var

izmire garezin mi var qamqi.

prim yapıyo canımı sıktı
  •  oyuna başlıyacak olan göz atsın
  • Valla bunun gece ya da gündüz oynamakla alakası yok. Westi müthiş sanmayın öyle adamlar var ki aha bu adamları mumla arattıracak türdenler. Ağlayıp duranı mı dersin, küfür edenleri mi dersin, çocukların anan baban ölür diyenleri mi dersin bu tipler burda da mevcut, sadece daha çok kişi olduğundan dolayı eşleşme ihtimalin az oluyor. Gerçi öyle tiplerle karşılaşınca hep Türk çıkmıştı orası da farklı bir üzücü boyutu bu işin. Ayrıca TRde de gece girince bir sarhoş gelir adam ne yaptığını bilmez etmez, kimisi uykulu girer her skille kafa atar. Bunlarla çok oynadık TRde de ordan biliyorum, gece girerdim ben sarhoşu, uykulusu gelip oyunu zindan ediyordu. Anlayacağın saat farkı yok, şans işi genel olarak eşleşme olayı
  • Hyperior kullanıcısına yanıt
    +1
  • Yeniyim ama EU Nordic'teyim kafam rahat. Birbirilerine noob kelimesinden fazlasını söyleyeni görmedim :) TR 'de çoluk çocuk ile oynanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JumarQuadra -- 10 Eylül 2015; 1:25:41 >
  • ping değil fps onuda hallettim :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.