Bildirim
oyuncular : 19' crt mi yoksa 17 ' lcd mi almalı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
al 19" canavar gibi geniş ekran oyna valla... -
Eğer benim gibi öğrenci isen ve sürekli monitörünü taşıman gerekiorsa weya arkadaşlarının evine gfötürüp ufak çaplı lan partyler yapıorsan crt başını çok ağrıtır. 19" crt ortalama 25 kilodur, sen bir de kasanın ağırlığını eklersen taşınacak makul boyutların ötesine ulaşır. Böle bir durumda benim yaptığımı yapıp lcd almak mantıklı olabilir.
Fakat eğer bilgysayarın çok kımıldamıyorsa çok gerekli değil.
Lcd nin normal crt ye olan üstünlükleri de gözardı edilemez tabii ki(göz sağlığına daha çok hitab etmesi, daha az yer kaplaması, ayar gibi gereksinimlerden uzak olması gibi)
Eğer 17" Lcd almayı düşünüorsan sana tavsiyem biraz bekleyip hyundai l72d modeli ülkemize girdiğinde ondan almandır. şuan piyasadaki 17" ler tam anlamıyla tatmin edici deil hepsinin bir kusuru war kesin. O yüzden biraz sabredip onu alman senin için daha iyi olacaktır bence. Ama aklında bulunsun hiçbir 17" lcd için 400$ dan fazla werme bence. Eğer öle birşeye çıkacak olursa hyundai l90d al 495$ a en azından 19" lik 8ms lik taş gibi bir monitörün olur. Eğer para durumun el veriorsa viewsonic vp191b/s al derim. ben dün aldım ve çok memnunum.
-
dvd yazıcıyı gerkecekten almak istiyorusan ve evde monitorun sabit duracaksa crt al derim -
bence crt alman gereksiz 17"lcd alabilirsin(benQ fp71e+329$+kdv) ..bide 6600gt deyme keyfine..ama yok evimde geniş bi masam var ve gözlerim 4saat kullanımda bile problem olmuyor diyosan crt al. -
Oyun oynamak isteyenler Crt 'leri tavsiye etmeli -
Oyun ve DVD film gibi isler icin kesinlikle CRT monutor tavsiye ederim imzamdaki monutor mesela veya 109B60 modelinide alabilirsin 200dolar flat vs...
Ama isin sirf ofis uzerine kuruluysa 17inc fazla bile lcd icin bence 15 yeter. -
çok oyun oynayan ama divx izleyen we programlama ile uğraşan birisi olarak söylüorum ki lcd alırsan pişman olmazsın düşündüğün gibi lcd lerin oyunlar kötü performans wermesi gibi bir olay yok artık. O yüzden korkun olmasın derim ama her lcd de alınmaz iyice araştırıp isteklerine uygun bir lcd almanı öneririm -
başlıkta oyun için yazmışsın o zmn 19" crt al ama çok fazla yer kaplıyor söylemesi benden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Arthur -- 17 Temmuz 2005, 22:43:42 > -
19" crtler zaten 18" civari sayilir.yani mesela 17"lcd ,17" crt den daha büyüktür..bence 17 lcd al..hem göz hemde bel sağlığın açısından daha iyidir.. -
17" lcd ama almadan once ii bi arastır.. -
LCD oyunlarda problem çıkarır olayı geçmişte kaldı. artık LCD ler 25 değil sadece 8 ms civarına indi. modaya uy al bir LCD ama iyi araştır -
Piyasadaki en kaliteli 2 lcd olan hyundai L90D ve viewsonic VP191b nin incelemesini yaptım kendimce eğer okumak isterseniz
http://forum.donanimhaber.com/m_3461177/tm.htm
Buradan bakabilirsiniz
-
valla bende samsung 19lcd var super yaa. bence almisken lcd al. goz acisinda evet dogru crt ler daha iyi ama zamanla gozun alismaya basliyor.zaten doktorun dedigi gimi her 15 dakkada bir gozu dinlendirirsen hic birsey olmaz. -
arkadaşım oyun için crt den şaşmıyacaksın.al bi 19'' en az 1600*1200 de oyna oyunları (tabi sistem iyiyse :)) -
quote:
Orjinalden alıntı: mczaga
bence crt alman gereksiz 17"lcd alabilirsin(benQ fp71e+329$+kdv) ..bide 6600gt deyme keyfine..ama yok evimde geniş bi masam var ve gözlerim 4saat kullanımda bile problem olmuyor diyosan crt al.
17" lcd ile 6600gt
Onboard Vga ler bile 17" lcd nin kapasitesi üstünde çözünürlük ve tazeleme hızı verebiliyorken
niye 6600gt ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X