Şimdi Ara

Oyunda Küfür yedim Mahkemeye Başvurmak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben birşey dedim küfür etmeden oda birden atarlandı bana mikrofonu açıp ana bacı sövdü işte şöylede böylede mikrofon kaydını alamadım nasıl şikayet edebilirim İP adresinden felan?

• Kayıt yoksa bir şey yapabileceklerini sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Sheeper

Kayıt yoksa bir şey yapabileceklerini sanmıyorum.
    Sende ona etseydin
    Her küfüre dava açılsaydı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: C Vitamine

Sende ona etseydin
    Her küfüre dava açılsaydı..

Alıntıları Göster
    kaldiramiyorsan oynama, hicbir sey yapamazsin kayit yok bir sey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pp_pp

kaldiramiyorsan oynama, hicbir sey yapamazsin kayit yok bir sey yok.

Alıntıları Göster
    Şuan internette baktım bazıları vermiş ama çok uzun sürüyormuş.
  • anlasilan sen hic cs zombie mod oynamamissin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

anlasilan sen hic cs zombie mod oynamamissin..
    Hayır arkadaşa bana küfür etse tamamda bacımı anamı sövdü yani bu kadar da yuh
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

anlasilan sen hic cs zombie mod oynamamissin..
    Ulan ventte sabahlara kadar küfürleştiğimiz zamanlar aklıma geldi be

Ne mahkemesi birader sende ona söveydin o kadar içerlediysen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn~

Şuan internette baktım bazıları vermiş ama çok uzun sürüyormuş.

Alıntıları Göster
    Kayıt yoksa bu konuşmalara benzer bir diyalogu yazı ile yap. Yaz neden küfür ettin gibi şeyler de. Eğer adamın sinirli biriyse zaten yine sövmeye başlar. Ekran görüntüsüyle bilişim suçları mahkemesine gidip şahsa hakaret istemiyle dava açabilirsin. Ama kayıt şart. Birde işlemler uzun sürecektir. Ses kaydı değil yazı olduğu için o küfürleri kim yazdı nereden hangi IP ile yazdığını araştıracaklar. Bunun için ilk bir miktar ödüyorsunuz sanırsam eğer davayı kazanırsanız karşı tarafın ödeyeceği ceza+önceden ödediğiniz miktarı suçlu bulunan kişiden alıyorsunuz. Belki parada ödemiyorsunuzdur. Bizim arsa davamız olmuştu ödemiştik davayı kazanınca geri almıştık. Ne kadar ödediğimiz hakkında bir bilgim yok ama şansını dene istersen belki gözünü korkutur bu klavye magandalarının.

• quote:

Orijinalden alıntı: bgra25

İlk defa mı ana-bacı küfür ettiler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alien Walker -- 7 Şubat 2013; 5:31:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alien Walker

quote:

Orijinalden alıntı: bgra25

İlk defa mı ana-bacı küfür ettiler?

Edenleri gönderiyorum zaten
  • Adam ne dediyse gelmis konu aciyo ne edi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: peeps

Kayıt yoksa bu konuşmalara benzer bir diyalogu yazı ile yap. Yaz neden küfür ettin gibi şeyler de. Eğer adamın sinirli biriyse zaten yine sövmeye başlar. Ekran görüntüsüyle bilişim suçları mahkemesine gidip şahsa hakaret istemiyle dava açabilirsin. Ama kayıt şart. Birde işlemler uzun sürecektir. Ses kaydı değil yazı olduğu için o küfürleri kim yazdı nereden hangi IP ile yazdığını araştıracaklar. Bunun için ilk bir miktar ödüyorsunuz sanırsam eğer davayı kazanırsanız karşı tarafın ödeyeceği ceza+önceden ödediğiniz miktarı suçlu bulunan kişiden alıyorsunuz. Belki parada ödemiyorsunuzdur. Bizim arsa davamız olmuştu ödemiştik davayı kazanınca geri almıştık. Ne kadar ödediğimiz hakkında bir bilgim yok ama şansını dene istersen belki gözünü korkutur bu klavye magandalarının.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: alcarzer44

Adam ne dediyse gelmis konu aciyo ne edi acaba

Bildigimiz liseli lafları varya işte böyle agacın altında bilmem ne küfürler
  • Sen sus lan koylu vidyosunu izlemedin heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubicone

Sen sus lan koylu vidyosunu izlemedin heralde
    hadi hadi yavrum hadi burası warrocktr değil yürü bak burada da terbiyesizlik yapmayın biz terbiyesizlik yapmadığımız halde bizi warrocktr den banlattınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TalhaYlmaz

hadi hadi yavrum hadi burası warrocktr değil yürü bak burada da terbiyesizlik yapmayın biz terbiyesizlik yapmadığımız halde bizi warrocktr den banlattınız...

Alıntıları Göster
    biz sizi banlatmadık kicklettik orada diye açıklama yaptın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saf köylü

biz sizi banlatmadık kicklettik orada diye açıklama yaptın mı?

Alıntıları Göster
    benim küçük kuzenim de öyle.
    LoL oynuyor şimdi. oyundayken takım arkadaşlarının yaptığı itemlara bakıyor. mesela x rumuzlu bir oyuncu olsun. diyor ki: "x o nasıl item build?" ... lan diyorum sanane milletin item buildinden sen kendi oyununu oyna sana mı düştü o. bir kere public-halka açık bir oyun sunucusunda oyuna giriyorsun. tabi ki amatörler çıkacaktır. 10 kişi varsa en az 5inin oyununu sevmeyeceksin. ama buna sen karışamazsın. en fazla tavsiyede bulunabilirsin ama müdahale edemezsin takım kaptanı değilsin bi şey değilsin. hadi o adam 30 yaşında bi aile babasıysa. millete de direk "x üstten gelsen beraber iyi alırız sen napıyorsun" falan diyor hani "arkadaşlar üste gelin" falan demek yerine. kendisi kaşınıyor yani. millet de bunun item buildine bakıyor, 5 tane aynı itemdan almış çok güçlü diye düşünüp. sonra millet buna sövmeye başlıyor, bunu eziklemeye başlıyor. bu da gidiyor rakip takımın bölgesine orada yatıyor bilerek rakibi kasıyor. oyunda dışlanınca trollüyor yani.

sen de "küfürsüz bi şey söyledim, küfür etti" demişsin. ben durumu anlayabiliyorum. ne oynuyorsun bilmiyorum CS mi? adama niye sıkmadın falan demişsindir. adam da kendinden 10 yaş küçük bi çocuğun kendine böyle bir eleştri yöneltmesine sinirlenmiştir. senin yaşın kadar CS oynamıştır belki o adam yaşını bilmiyorum ama.. CS falan hikaye sen dediğime odaklan.

• quote:

Orijinalden alıntı: O Rei

LoL oynuyor şimdi. oyundayken takım arkadaşlarının yaptığı itemlara bakıyor. mesela x rumuzlu bir oyuncu olsun. diyor ki: "x o nasıl item build?" ... lan diyorum sanane milletin item buildinden sen kendi oyununu oyna sana mı düştü o. bir kere public-halka açık bir oyun sunucusunda oyuna giriyorsun. tabi ki amatörler çıkacaktır. 10 kişi varsa en az 5inin oyununu sevmeyeceksin. ama buna sen karışamazsın. en fazla tavsiyede bulunabilirsin ama müdahale edemezsin takım kaptanı değilsin bi şey değilsin. hadi o adam 30 yaşında bi aile babasıysa. millete de direk "x üstten gelsen beraber iyi alırız sen napıyorsun" falan diyor hani "arkadaşlar üste gelin" falan demek yerine. kendisi kaşınıyor yani. millet de bunun item buildine bakıyor, 5 tane aynı itemdan almış çok güçlü diye düşünüp. sonra millet buna sövmeye başlıyor, bunu eziklemeye başlıyor. bu da gidiyor rakip takımın bölgesine orada yatıyor bilerek rakibi kasıyor. oyunda dışlanınca trollüyor yani.

sen de "küfürsüz bi şey söyledim, küfür etti" demişsin. ben durumu anlayabiliyorum. ne oynuyorsun bilmiyorum CS mi? adama niye sıkmadın falan demişsindir. adam da kendinden 10 yaş küçük bi çocuğun kendine böyle bir eleştri yöneltmesine sinirlenmiştir. senin yaşın kadar CS oynamıştır belki o adam yaşını bilmiyorum ama.. CS falan hikaye sen dediğime odaklan.

Alıntıları Göster
    quote:

Oyunda Küfür yedim Mahkemeye Başvurmak İstiyorum

yav he he

• quote:

Orijinalden alıntı: O Rei

Tam beni okumuşsunuz hocam ellerinize sağlık birden atarlandı ya sonra sövdü Oyun Counter Strike

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.