Şimdi Ara

oyunda ses var görüntü yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
25.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • far cry 2 yükledim ses var görüntü yok sistem yetmio dedsim ses var yok yalnış yükledi dedim orda problem yok arkadaşlar yardım

• dx9 veya 10 yüklü mü bu arada ekran kartını crysis veya farklı üst düzey oyunda da aynı şeyi yapıor mu görüntü olmama gibi ??
  • ekran kartının sürücüsünü güncellemeyi dene
  • ekran kartının sürücüsünü güncelle ve diğer oyunlardada mı böyle???
  • company of heroes opposingi açıor sorun yok atigüncelledim sistem vista ultimate

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grup vitamin -- 16 Şubat 2009; 19:40:16 >
  • ayrıca directx'in güncellenmiş sürümünü kontrol edebilirsin
  • denedim ekran kartının biosunu bile kurcaladım onu bile yükselttim yoq
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Görüntü var ses yok
    13 yıl önce açıldı
    BSPlayer'da ses var görüntü yok
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş bence Can you run itten bir Çalıştırmayı dene Eğer çalışır yazarsa sistemde sorun var çalışmaz yazarsa :D CDde

http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozboluk23 -- 16 Şubat 2009; 20:40:45 >
  • tamam en sonunda kartı kırdım sorun kalmadı ama şimdi yeni bir ekran kartı alacam
  • dostum kartı neden kırdın şimdi neyse sağlık olsun oyunu açınca siyah ekranda ses gelip görüntü olmassa (ctrl alt del basıyoruz aynı anda) görev yöneticisinden kapatıyorsun oyunu sonra tekrar giriyorsun düzelmesi lazım denenmiştir bari aynı sorunu olanlar denesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: cihangir1

dostum kartı neden kırdın şimdi neyse sağlık olsun oyunu açınca siyah ekranda ses gelip görüntü olmassa (ctrl alt del basıyoruz aynı anda) görev yöneticisinden kapatıyorsun oyunu sonra tekrar giriyorsun düzelmesi lazım denenmiştir bari aynı sorunu olanlar denesin

höö anlayamadım
  • arkadaş aynı sorun bendede oluyo napim biri yardım etsin neden oluyo !!!!!
  • ekran kartı sürümü güncel değil
  • Bütün oyunlardamı oluyor bu, yoksa o oyuna özel mi
  • bana bi yardım et ilk defa oluyo böyle bişey neden oluyo bilmiyorum sürücü de güncelledim napmam lazım ????
  • Bende oynarken bazı oyunlarda ses var görüntü yok. Call of duty 4, Call of duty 5, Call of duty 7 bu oyunların hepsimde ses var görüntü yok.bilgisayar kaldırmıyo desem call of duty 6 yı çok rahat oynuyo çözünürlük 1208x768 falandı hiçde kasmıyodu. Yardım edermisinizz..
  • Oyunun hatalı olma ihtimali var mı?Yani oyun sağlam mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackkedi

Oyunun hatalı olma ihtimali var mı?Yani oyun sağlam mı ?

oyunlar sağlam. Hem 3 tane oyunun hepside aynı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.