Şimdi Ara

Oyundaki görüntü problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüm oyun zevkimi kacıran noktalar sorun oyunla alakalı olmaya bilir oyunun forumuna yazmıştım pcdeki bi sorun oyundaki görüntü bölehttp://j1305.hizliresim.com/19/g/n21hc.png Bu noktacıklar nasıl kaybolacak acaba?

• ekran kartınızdan olabilir. yada oyun sıkıştırılmış bir biçimde kurulmuş ise rus oyunları bu sekildedir genelde 4 dvd olan oyun 1 dvd yapılıyor bu sorun cıkabilir.

benim tahminim ekran kartı sorunu
  • Oyun MMO TPS Warframe Oyunu zaten full sistem oynuyorum Eskidende oynuyordum silmiştim sıkıntı yoktu Tekrara yüklediğimde bu sorunla karşılaştım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhpykr147

Oyun MMO TPS Warframe Oyunu zaten full sistem oynuyorum Eskidende oynuyordum silmiştim sıkıntı yoktu Tekrara yüklediğimde bu sorunla karşılaştım .

bu süre içinde ekran kartını güncellediniz mi ?
  • Ekran kartının en güncel driverının yüklü olduğundan emin olun ve oyundaki bazı görsel kaliteden feragat etmeyi deneyin bakın düzelecek mi
  • Güncelledim Grafikleri low'a cektim en güncel directx i yükledim olmadı Problem nedir bi tirlü cözemedim pixel kayması felanmı oluyor?
  • Bu sorunu ben o.c yaptığımda görmştüm gpu hızının dısına cıkınca olmustu ısıdanda olabilir tabiki başka oyun dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Elder scroll IV var onda hiç bi sıkıntı yok ne nokta ne görüntü kirliliği ayrıca pc ısısı 38-45 derece arası hep
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.