Şimdi Ara

OYUNDAKİ İSMİMİ DEĞİŞTİRMEM MÜMKÜN MÜ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Hayır mümkün değil..
  • Konsolu aç name yaz boşluk bırak istediğin şeyi yaz değişir.(öeh)
  • NSII DEİŞİOMUŞŞ??
  • sorulara geyik yapmadan ciddi cevaplar veriniz!!!
  • değiiştirilemio kardeşim mümkün diil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Oyuna Girmek Mümkün mü?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ULAN ADAM BENLE DALGA GECİOMUŞ
  • böyle noobların yazdıkları şeylere bakın değiştirmek mümkün evet idni yaz pasawordunu yaz tibetteki Stuya pm at
  • PW Mİ KİMSEYE VERCEK KADAR DA BEYİNSİZ DEİLİM AMA BEN GERCEK ZANNETTİM DEİŞİO KISIMINI GARİPLİK BENDE
  • Arkdaşlar ayıp ya valla bi kaç arkadaş dışında sallamışsınız ben buldum nasıl değişeceğini merak eden varsa anlatabilirim ama bilmiyosanız yorum yapmayın yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: NaLeT_93

Arkdaşlar ayıp ya valla bi kaç arkadaş dışında sallamışsınız ben buldum nasıl değişeceğini merak eden varsa anlatabilirim ama bilmiyosanız yorum yapmayın yani

Hönk

• MÜMKÜN DEĞİL DEĞİL SİLKROADONLİNE WEB SİTESİNE GİRERSİN KENDİ ŞİFREN VE PASAPORTTUNLA GİRİŞ YAPARSIN ONDAN SONRA PROFİLES E TIKLAYIP CHANGE CHARECTERS NAME S YAZAR ONU TIKLAYIP SERVER VE CHARINI BULURSUN 24 SAAT SONRA DEĞİŞTİRİRSİN.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: NaLeT_93

OYUNDAKİ İSMİMİ DEĞİŞTİRMEM MÜMKÜN MÜ?

hayır, mümkün değil, böyle bişey olmaz ...
  • YA NE DEMEK OLMAZ RESMİ WEB SİTESİNDE OLUYO OYUNUN DENEYİN GÖRECEKSİNİZ
  • arkadasım o olay;sitede kullandıgın forum vs vs .lerde işe yarıyor.normalde oyundaki nick in asla degişmez.sadece site içindeki kullandgın nick degisir.
  • sitede bende gördüm öyle birşey..id ve pw la giriş yapınca hangi serverda char ın varsa görünüyor ismi ile..change seçeneği olduğuna göre değişebilir sanırım..(ben denemedim şimdiye kadar)
  • hyr o senin dediğin Olay Forum mesajlarında id nin deil Serverın ve Nickinle beraber gözükmesi için.
    Adamın Nickini Deişme olayı olaz böle oyunlarda.
  • DENEYİN BEN SİZE NE DİYORUM BUTTON CHARRACTER'S NAME CHANGE BU NE DEMEK BU BUTTONDA OLUYO İNGİLİZCESİ OLAN ADAMLAR BİLİR VE GİDİP SERVER INI BULUYON CHANGE YAPACAĞIN CHAR INI BULUYON MADEM ADAMLAR NİYE BÖYLE BİŞEY KOYMUŞ???????????
  • Deneyelim bakalım.Ama ordaki değişiklik benim bilgim olanı yazıyorum;bağlandığın id'ye ait karakterler arası değişim şeklinde.Stall karakterin adını değişelim bakalım olacak mı?Sizde deneyin beyler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.