mallık yapmaya gerek yok anlayan anladı ne demek istediğimi 2005te lise 1de sınıfımın yarısı kınayt online yüzünden sınıfta kaldı lise hayatı bitti
Alıntıları Göster
İnsan gibi oynayınca bir şey olmazda, benim gibi kaptırırsan orta okuldan .oku yersin
quote:
Orijinalden alıntı: Tengri No Tengoku
Bu mesaj silindi.
Bu oyunlar çok kötü vb demekle olmaz.Çoğu şeyin aşırısı zaten zarardır.
quote:
Orijinalden alıntı: microadam
Bu oyunlar çok kötü vb demekle olmaz.Çoğu şeyin aşırısı zaten zarardır.
Alıntıları Göster
Bravo zaten burdakiler de böyle bir adınlanma bekliyorlardı zaten...
quote:
Orijinalden alıntı: Laztronot
Alıntıları Göster
bu gün ing. mat sınavında bir kelimenin anlamı aklıma gelmedi oynadığım bir oyundan aklıma geldi anlamı yani yararlı.
quote:
Orijinalden alıntı: Laztronot
Alıntıları Göster
5 Sene sro oynadım da elime ne geçti ? Orta seviyeli bir ingilizcem oldu. Güzel zaman geçirdim ve büyük insanlarla oynadığım için düşünce yapım gelişti.
Sadece yatırdığım paralar için üzülüyorum biraz bir oyun için para yatırmak gereksiz.
Bu arada şu anda Lise 4'teyim. Hiç kalmadan başarılı bi şekilde geçtim her sınıfı.
Hatta oyunu babamla oynuyorum,şu an bile kendisi Pc başında bot ile ilgileniyordur Hala oynuyoruz. [ Para yatırmanın gereksiz olduğunu bile bile Babamın zoru ile 1 Bot + 130m para aldım. ]
Kısacası abartmadığınız sürece sorun olacağını sanmıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: marsis
5 Sene sro oynadım da elime ne geçti ? Orta seviyeli bir ingilizcem oldu. Güzel zaman geçirdim ve büyük insanlarla oynadığım için düşünce yapım gelişti.
Sadece yatırdığım paralar için üzülüyorum biraz bir oyun için para yatırmak gereksiz.
Bu arada şu anda Lise 4'teyim. Hiç kalmadan başarılı bi şekilde geçtim her sınıfı.
Hatta oyunu babamla oynuyorum,şu an bile kendisi Pc başında bot ile ilgileniyordur Hala oynuyoruz. [ Para yatırmanın gereksiz olduğunu bile bile Babamın zoru ile 1 Bot + 130m para aldım. ]
Kısacası abartmadığınız sürece sorun olacağını sanmıyorum.
Alıntıları Göster
kimin velisi bu ya
quote:
Orijinalden alıntı: Ivoorzwart
kimin velisi bu ya
Alıntıları Göster
Online oyunlar toptan zarar abi knight bölümüne giremiyorum char resimlerini görünce delleniyorum şeytan diyor yatır 35 lirayı al gb yine başla sigara gibi namıssız.
quote:
Orijinalden alıntı: Eren
Online oyunlar toptan zarar abi knight bölümüne giremiyorum char resimlerini görünce delleniyorum şeytan diyor yatır 35 lirayı al gb yine başla sigara gibi namıssız.
Alıntıları Göster
esc basıp çıkmasını bildikten sonra hiç bişey olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: Nobran8906
Alıntıları Göster
bunu okuyunca 83 e kasmaktan vazgeçti varmı 81 lwl char isteyennn
quote:
Orijinalden alıntı: ..White-Tiger..
bunu okuyunca 83 e kasmaktan vazgeçti varmı 81 lwl char isteyennn
Alıntıları Göster
dozunda kullanırsan ilaç, fazla kullanırsan zehir dozunu bilmezsen herşey zararlı. d
quote:
Orijinalden alıntı: Nobran8906
Alıntıları Göster
evet bırakmam alzım sınavlar avr :(
league of legends. sakın başlayayım demeyin hastalık bişi :(