Şimdi Ara

oyunlarda anlık fps düşmeleri yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aşağıda yazacağım sistemimle kimi oyunlarda anlık fps düşmeleri yaşamaktayım.. call of duty modern warfare serilerinde.. fear 2 de.. nba2k10da.. oyun gayet düzgün ilerlerken birden bire sağa sola dönüşlerde inanılmaz bir kasma meydana geliyor.. 5-10 saniye kadar böyle devam ettikten sonra da tekrar normale dönüyo.. sonra tekrar aynı durum oluyo.. bu böyle devam ediyor.. kasamın güç kaynağı 350watt onun düşük geldiğini düşünmekteyim.. bi yardımcı olursanız sevineceğimdir..

sistem:
    işlemci : amd athlon 2600
    ekran kartı : 1gb geforce gts250
    ram : 4gb ddr2 800 mhz
    ana kart - asus m2n-mx se plus
    işletim sistemi windows 7 ultimate
    kasa coolermaster

bi çözüm bulalım arkadaşlar lütfen.. oyun için pc aldık solitaire oynamayalım..

• Ekran kartı ve ram iyi..Ama işlemci iyi değil..Bu işlemci ile fazla bir şey yapamazsın..Sen en önemli parçayı değiştirmemişin..
  • bir arkadaşımdan aldığım bilgiye göre ekran kartım zaten kasadan gelen gücün büyük bi gücünü alıyor.. sormak istediğim şey şu.. 350 wattlık bir power yeterli gelir mi bu sisteme??
  • 350 W yetersiz sorun PSU
  • valla bu problemi sanırsam 6 ay sonraya bırakıyorum.. işlemci ve power tamamen halletcek sanırsam problemi..:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fps düşmesi ve ping sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Oyunlarda Ani Fps Düşüşü
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.