Şimdi Ara

OYUNLARDA DONMA HDD SORUNU ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır gta 5, son of rome gibi oyunlarda ani fps düşmeleri gözlemliyorum sistemim GTX 960 4 GB EKRAN KARTI İ5 6500 3.20GHZ İŞLEMÇİ 8GB RAM Gelelim konumuza driverleri güncelledim bios sürümünü güncelledim fakat sorun çözülmedi 2 gün önce termal macunu değiştirdim içini temizlettim ekran kartı ısısı oyunlarda 65 ile 70 derece arası boşta 35 ile 40 işlemci boşta 35 derece oyunlarda 65 ısı değerleride gayet normal ve şunu farkettim hhd den özellikle birşşey kopyalarken gereğinden fazla ses geliyor oynadığım bir oyunu C diskine attım C diski 120gb ssd oyun resmen yağ gibi ful ayarlarda kaydı gitti kıdım kasma yok tekrardan hdd ye aldığımda D diski 2tb Oyunda tekrarda ani fps düşmesi olduğunu gördüm ilk başta bende olmaz diyordum faat nedense hdd yüzünden ani fps düşüşü yaşıyormuşum hd tune programını indirdim fakat değerlerden pek anlamadım acaba fotoraftaki bulunan değerler normalmi vede virüs taraması düzenli olarak norton security ile yapıroum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leopar1115 -- 28 Eylül 2016; 12:28:55 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.