Arkadaşlar ben pc de oyun oynarken oyunlarda donma sorunları yaşıyorum , özellikle bf4 , ryse son of rome gibi oyunlarda 1,2 saat oynadıktan sonra öyle bir donuyo ki pc ye reset atmam gerekiyor , ve bf4 tete normal de 70-80 fps ort. almam gerekirken çok fazla 50 55 görüyorum , ve özellikle dürbünlü silahlar kullanırken yakınlaştırırken donartak yakınlaştırıyor , ve arada fps anlık (donmaya başlamadan önce) 60-70 ten 40 a düşüyo anlık bir donma yaşatıyor bu neden kaynaklanabilir , (ekran kartım anakartın bir mandalı kırık olduğundan yamuk duruyor)
Norton power eraser ve combofix ile taratın. Bunun dışında aşağıdaki servisleri kapatarak sistem yükünü azaltabilirsiniz.
Bilgisayar tozlanmış olabilir. Sıcaklıklar normal mi?
sıcaklıklar normal ise game booster bir dene derim birde ccleaner vb programlar ile işe yaramayan çöp dosyaları silip performansı arrtıra bilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: İmportant
Norton power eraser ve combofix ile taratın. Bunun dışında aşağıdaki servisleri kapatarak sistem yükünü azaltabilirsiniz.
combofix kullanımını bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme