Bildirim
Oyunlarda kaplamalar geç yükleniyor
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Büyük İhtimalle Sistem Yetersiz geliyor sisteminiz nedir eger sisteminiz yeterli ise driver ve oyun güncellemelerini yapın -
quote:
Orijinalden alıntı: OTTOMANRUPE
Büyük İhtimalle Sistem Yetersiz geliyor sisteminiz nedir eger sisteminiz yeterli ise driver ve oyun güncellemelerini yapın
sistemim imzam da yazıyor sizin sisteminizden farkı yok güncelledim driver ları hatta format attım biraz önce -
AIDA 64 ile sistemi stress teste sokup sonuçları buruya atarmısınız -
-
İşlemcinde Gözle Görülür bir sorun gözükmüyor Sorun HDD kaynaklı Olsaydı Kaplamalar Geç Yüklenmez aksine kasardı büyük ihtimalle Sorun HDD de degil Benim Tahminim eger sorun yazılımsal degilse Ram veya Ekran Kartından Olabilir Kendim İncelemeden bakmadan birşey diyemeyecegim kesin olarak -
quote:
İşlemcinde Gözle Görülür bir sorun gözükmüyor Sorun HDD kaynaklı Olsaydı Kaplamalar Geç Yüklenmez aksine kasardı büyük ihtimalle Sorun HDD de degil Benim Tahminim eger sorun yazılımsal degilse Ram veya Ekran Kartından Olabilir Kendim İncelemeden bakmadan birşey diyemeyecegim kesin olarak
teşekkürler cevapladığınız için ram kaynaklı olduğunu nasıl anlayabilirim peki bildiğiniz bir yöntem var mı? -
Elinde Test bileşenleri ddr4 rami olan bir bilgisayarda test edeceksiniz parçaları -
quote:
Elinde Test bileşenleri ddr4 rami olan bir bilgisayarda test edeceksiniz parçaları
hımm şuan öyle bir imkanım yok ama tek tek takıp deneyebilirim kendi sistemimde -
hocam konuya biraz geç oldu ama bende yazayım bende aynı sorunu yaşıyorum yalnız benim dikkatimi çeken her sürücü güncellemesinden sonra biraz daha iyileşiyor mesela 16.2.1 den 16.3.1 geçtiğimde bu durumu daha net bir şekilde fark ettim çok daha kaliteli geldi görüntü son sürücü ile 16.2.1 ayarında kaplama görüntüsü ile yola devam benim kişisel kanaatim henüz sürücü kanadında tam kapasite-stabilite alamadığımız konusu yoksa diğer bileşen farkı olduğunu düşünmüyorum farkında olduktan sonra konu açma gereği duymadım ilerleyen sürücülerde daha net bişeyler çıkacaktır diye anlaşılması bakımından... -
quote:
Orijinalden alıntı: klement
hocam konuya biraz geç oldu ama bende yazayım bende aynı sorunu yaşıyorum yalnız benim dikkatimi çeken her sürücü güncellemesinden sonra biraz daha iyileşiyor mesela 16.2.1 den 16.3.1 geçtiğimde bu durumu daha net bir şekilde fark ettim çok daha kaliteli geldi görüntü son sürücü ile 16.2.1 ayarında kaplama görüntüsü ile yola devam benim kişisel kanaatim henüz sürücü kanadında tam kapasite-stabilite alamadığımız konusu yoksa diğer bileşen farkı olduğunu düşünmüyorum farkında olduktan sonra konu açma gereği duymadım ilerleyen sürücülerde daha net bişeyler çıkacaktır diye anlaşılması bakımından...
İnşallah hocam 16.4.1 de performanslı geldi bana da ama sanki önceden böyle birşey yaşamıyormuşum gibi geliyor emin olabilsem driver dan bende konu açmam önceki driver ları yükledim değişen birşey yok acaba catalyst bulup yüklesem mi diye düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hocam bende catalyst serisi dahil teker teker denedim bi ara furmark olayına takılmıştık malum sonra sürücü değiştirmeye üşendim 16.2.1 kurdum bi süre daha önce test etmiştim bi kaç oyunda dediğim gibi 16.3.1 ten yukarı önceside dahil kaplama geç yüklenme muhabbetini fark ettim farklı sahnelerde bir sürücüde atıyorum a sahnesinde ise onur surucude b sahnesinde durum bu ondan dolayı oturaklı sürücümüz gelene kadar devam artık... -
quote:
Orijinalden alıntı: klement
hocam bende catalyst serisi dahil teker teker denedim bi ara furmark olayına takılmıştık malum sonra sürücü değiştirmeye üşendim 16.2.1 kurdum bi süre daha önce test etmiştim bi kaç oyunda dediğim gibi 16.3.1 ten yukarı önceside dahil kaplama geç yüklenme muhabbetini fark ettim farklı sahnelerde bir sürücüde atıyorum a sahnesinde ise onur surucude b sahnesinde durum bu ondan dolayı oturaklı sürücümüz gelene kadar devam artık...
anlıyorum hocam bende catalyst denedim şimdi anında sildim fark yok yine aynı. geç yüklenmeyi geçtik diyelim ama duran bir arabaya biraz yaklaşınca farklı biraz uzaklaşınca ayrı görüntü çıkıyor kaplama da ona takıldım. -
hocam merhaba 1 aydır aynı sorunu yaşıyorum ekran kartı işlemci ram ve anakartı değiştirdim ancak sorun devame diyo oyunaları ssd ve hdd ye kurdum değiştirdim bi daha kurdum yine olmadı formatladım yine olmadı hd tune ile hdd ile ssd ye test yaptım tertemiz çıktı siz sorunu çözebildinizmi acaba -
Geriye darboğaz ve firmaların sürücü saçmalığı kalıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı sorunu neredeyse her oyunda yaşamaktaydım ramlerimi yükseltince sorun ortadan kalktı bence bir arkadaşınızdan ram ödünç alıp bir deneyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Train simulator 2017 bile 2 GB bellek istiyor.Sorun bellek yetersizliği olamaz.Problem harddiskinizden okunması gereken verilerin yavaş okunuyor olması.Ya kulanmış olduğunuz işletim sistemi problemli.Ya da harddiskinizi kullanan başka birşeyler var veyahut harddiskinizde problem var.Hd tune programını indirin.Sistemdeki disklerinizin okuma yazma hızlarını test edip buraya yükleyin.Error scan yapın buraya yükleyin. Bir de harddiskin markası modeli nedir?Disklerinizi AHCI modunda mı kullanıyorsunuz?Yoksa yanlışlıkla ide modunda mı?Biostan bunun da kontrolünü yapın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 23 Şubat 2017; 18:32:55 > -
sorun ya sistem rami yada ekran kartının ramı ikisinde biri diye tahmin ediyorum yetersiz veya yavaş kalıyor hemen yükleme yapamıyor benim 4 gb ram ile aynı şey oluyordu sonra 12 gb yaptım düzeldi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X