Şimdi Ara

Oyunlarda kasma veya takılma sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptop asus n55sf serisinden. i7 işlemci 8 gb ram 2 gb geforce gt 555m ekran kartı mevcut.Bir ay önce oyunlarda takılma ve yavaşlama sorunu almaya başladım.Formatladım temiz windows7 kurdum ancak sorun hemen hemen her oyunda devam ediyor.Çözünürlük 1920x1080 kullanmamdan kaynaklandığını düşündüm ancak daha önce böyle bir sorun olmuyordu. Oyunlarda ayarları düşürüp denedim,çözünürlük düşürüp denedim fakat devam ediyor.Ekran kartı ısısı oyunlarda ortalama 90 derece.Yani böyle birşey için fazla bir sebep göremiyorum o yüzden başka bir problem olabilir mi acaba diye yazmak istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Forerunner

Laptop asus n55sf serisinden. i7 işlemci 8 gb ram 2 gb geforce gt 555m ekran kartı mevcut.Bir ay önce oyunlarda takılma ve yavaşlama sorunu almaya başladım.Formatladım temiz windows7 kurdum ancak sorun hemen hemen her oyunda devam ediyor.Çözünürlük 1920x1080 kullanmamdan kaynaklandığını düşündüm ancak daha önce böyle bir sorun olmuyordu. Oyunlarda ayarları düşürüp denedim,çözünürlük düşürüp denedim fakat devam ediyor.Ekran kartı ısısı oyunlarda ortalama 90 derece.Yani böyle birşey için fazla bir sebep göremiyorum o yüzden başka bir problem olabilir mi acaba diye yazmak istedim.

ekran kartı 90 derece demişsiniz bundan daha büyük bir sebep yok 100 yakın kapatır kendini zaten. soğutucu alıp öyle deneyin

• Hocam aynı problem bendede var ancak 90 derece cok yuksek genelde ekran kartlari max ısı ları 100-105 derece oluyor bence fanını temizle ilk olarak anlıyorsan kendim temizle anlamıyosan hic bulasma anlayan birine ver o halletsin performans konusunda bisey diyemeyecem cunku ayni problem bendede var pc lerin cogunda bu oluyor oyuzden en güzeli masa üstü pc ler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forerunner

Laptop asus n55sf serisinden. i7 işlemci 8 gb ram 2 gb geforce gt 555m ekran kartı mevcut.Bir ay önce oyunlarda takılma ve yavaşlama sorunu almaya başladım.Formatladım temiz windows7 kurdum ancak sorun hemen hemen her oyunda devam ediyor.Çözünürlük 1920x1080 kullanmamdan kaynaklandığını düşündüm ancak daha önce böyle bir sorun olmuyordu. Oyunlarda ayarları düşürüp denedim,çözünürlük düşürüp denedim fakat devam ediyor.Ekran kartı ısısı oyunlarda ortalama 90 derece.Yani böyle birşey için fazla bir sebep göremiyorum o yüzden başka bir problem olabilir mi acaba diye yazmak istedim.

laptopun içinde toz varsa temizle ve masanın üstünde kullan
  • anladım garanti bantları yüzünden kendim temizleyemiyorum ancak bir servise götürüp fan temizliği yaptırsam iyi olur sanırım. Soğutucu kullanmak istiyorum bende ancak laptopun fan girişleri bir tane ön yüzünde var iki tanede tabanın en ucunda var bu sebepten deliklere uygun fan bulmak çok zor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunlarda fps kitlenme sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.