Şimdi Ara

[b]OYUNLARDA TAKILMA SORUNU,YARDIM...[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayarımda bi problem var,bi türlü ne yapsam anlayamadım, Gta4 crysis v.b oyunlarda high ta oynayamıyorum,medium grafik ayarlarına aldığımda
    bile kasma var.Donanımsal bir sorun var sanırım yardımcı olursanız seviniriim...

SİSTEM ÖZELLİKLERİM

-İNTEL CORE 2 QUAD Q8200 2.33 İŞLEMCİ
    -KİNGSTON 4 GB DDR3 1333MHZ RAM
    -HİS HD5770 EKRAN KARTI
    -GİGABYTE GA-G41MT-ES2L
    -XLİENCE 500WATT POWER
    -SAMSUNG 500GB 5400RPM HARDDİSK

ARKADAŞLAR HD5770 SİTESİNDE AÇIKLAMIŞ EN AZ 450 WATT POWER İSTİYO,ACABA POWER MI KALİTESİZ YOKSA BAŞKA BİR SORUNMU VAR KAFAM ÇOK KARIŞIK.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

• AV açıksa kapat ben Crysis oynarken en düşük ayarlarda PC çok kasıyordu AVü devre dışı bıraktım en yükse4k ayarda tek bi donma olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MultiHunter

AV açıksa kapat ben Crysis oynarken en düşük ayarlarda PC çok kasıyordu AVü devre dışı bıraktım en yükse4k ayarda tek bi donma olmuyor.

Hocam Av nedir ?? (öğreniyim bende uygularım)
  • Hocam av dediğiniz : anti aliazing mi ? devre dışında fps oranım 25-30 civarı aynı kasma sorunu devam ediyo,zaten kapalıymış öncedende ...

Sistemim de eksik varmı hocam bu arada,şu biraz düşük diyebileceğiniz yardımlarınız için tekrar sağolun .
  • Yazılımsal bir sorun olmadığından emin misin? CPU kullanımı rölantide % kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: techraven

Yazılımsal bir sorun olmadığından emin misin? CPU kullanımı rölantide % kaç?

Sistem boştayken %0 , internette dolaşırken %12-20 arası oyundayken %60 kullanıyo.
  • AntiVirus
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses kartı ve kasma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AV kasabilir oyundayken ayrıca işlemcinize bi bakın sıcaklık değerlerine
  • quote:

Orijinalden alıntı: oqi42

AV kasabilir oyundayken ayrıca işlemcinize bi bakın sıcaklık değerlerine

Hocam bu av denilen özellik tam olarak nasıl kapatılıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12ugur06

quote:

\\AV\\ Anti Virus demenin kisaltilmisi oluyor.Kullandiginiz herhangi bir antivirus programi varsa oyuna gireceginizde kapatin yada cikis yapin demek istiyor.Cunku bir cok antivirus programi bilgisayari kasar.Acilirken, internette dolasirken yada oyun oynarken..Sadece AV yi degil kullanmadiginiz ama sistemde olan her seyi kapatirsaniz daha sorunsuz oyun oynarsiniz.Sag kosede saatin yaninda olan her turlu aktiviteden bahsediyorum.(msn skype AV vs.)
    Cunku kullanmasaniz dahi bu programlari aktif durumda hazirda bekledikleri icin bellekte yer isgal ederler.Buda kasmasina neden olabiliyor.

oyuna girmeden once gorev yoneticisinden (ctrl+alt basinca gelir) nelerin aktif olarak bellekte hazir bulundugunu gorebilirsiniz.MSCONFIG i kullanarak bir cok luzumsuz seyide windowsun baslangicinda yuklemesini kapatin.Google update, flash yada java update gibi luzumsuz ve bos yere bellek yiyen aktiviteleri pc acilirken disable ederseniz cok faydasi olacaktir....

• quote:

Orijinalden alıntı: Sirpence

quote:

Orijinalden alıntı: 12ugur06

quote:

\\AV\\ Anti Virus demenin kisaltilmisi oluyor.Kullandiginiz herhangi bir antivirus programi varsa oyuna gireceginizde kapatin yada cikis yapin demek istiyor.Cunku bir cok antivirus programi bilgisayari kasar.Acilirken, internette dolasirken yada oyun oynarken..Sadece AV yi degil kullanmadiginiz ama sistemde olan her seyi kapatirsaniz daha sorunsuz oyun oynarsiniz.Sag kosede saatin yaninda olan her turlu aktiviteden bahsediyorum.(msn skype AV vs.)
    Cunku kullanmasaniz dahi bu programlari aktif durumda hazirda bekledikleri icin bellekte yer isgal ederler.Buda kasmasina neden olabiliyor.

oyuna girmeden once gorev yoneticisinden (ctrl+alt basinca gelir) nelerin aktif olarak bellekte hazir bulundugunu gorebilirsiniz.MSCONFIG i kullanarak bir cok luzumsuz seyide windowsun baslangicinda yuklemesini kapatin.Google update, flash yada java update gibi luzumsuz ve bos yere bellek yiyen aktiviteleri pc acilirken disable ederseniz cok faydasi olacaktir....

Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim,Herhangi bi antivirüs kurulu değil,oyuna girdiğim zaman çok dikkat ederim zaten lüzumsuz herşeyi kapatırım,Bilmiyorum hocam bu sorun kasayı topladığımdan beri var,
    bulamadım,yazılımsal değil gibime geliyo,XLİENCE 500watt power gerçek güç veriyormu acaba,HD 5770 en az 450 watt power istiyo..
    BU ARADA RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN CÜMLETEN

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.