Merhaba arkadaşlar, NP550P7C Laptop kullanmaktayım, Nvdia ekran kartım ile oyun oynarken periyoduk şekilde FPS düşüşleri yaşıyorum. Enteresan olan şarja takılı iken bu FPS düşüşlerini yaşamam.Bataryada iken hiç bir sorun yok. Güç seçeneklerindende hepsini denememe rağmen FPS düşüşlerinin önüne geçemedim.Garantiye yolladım 2 kez sorun yok dendi geldi. Sizden istediğim bataryada herhangi bir sorun yoksa şarja takılı iken neden FPS düşüşleri yaşıyorum.Güç seçeneklerinden Pilde ve Prizde olan değerleri eşitledim ordanda sonuç alamadım,işlemci hız seçeneklerinden %100 %50 %90 gibi değerlere çekip denedim yine sonuç alamadım,bununla ilgili yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.6 aydır bu sorunu yaşıyorum pes edicem artık.
MSI Kombustor ile Şarjda iken Şarjda takıldığı an ve bataryadaki test görüntülerini ekledim umarım yardımcı olabilirsiniz. Bu Test şarjda iken herhangi bir FPS donması olmadığı sırada. Bu Test Şarjda FPS düştüğü sırada. Bu Test ise Şarjda FPS düştüğü sırada Şarjdan çıkarıp Bataryaya geçtiğim sırada.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme