Ben sro'ya başlıyacam. Bow bir karakter düşünüyorum, şimdiden ne kadar sp ye ihtiyacım var nasıl kasayım, farmı nerde gerçekleştireyim, pet'e ihtiyaç varmı, karakterin yapılandırılması nasıl olsun(Garment pro arm?) bu ve bunun gibi küçük bilgiler verirseniz sevinirim. (((Lütfen oyunu gerçekten idrak etmiş kişiler yazarsa sevinirim.)))
Benden sana tavsiye. Oyunda fazla bir zevk alamıyor millet hiç yoktan bu tip şeyleri kendin araştırırsan oyunun bir anlamı olur. Yoksa sana burdan herşeyi söylerler parayı basar karakteri yaparsın BOT BOT BOT ... Sadece tavsiye
Nickdende anlıycagın gibi bow char kullanmışlığım var, bak tavsiyelerimi yazıyım
a)skılleri belirle (bence Fire-light-bow) b)farmı tabiki ongda yap c)amacın 110FF olmaksa 2m 2.5m spyi gözden çıkarman lazım (sp miktarı yanlış olabilir hesaplamadım ama en az 2.5 ister) yani oyuna yeni başladıgın için bence bi 200k 300k kas ongda sonra takıl keyfine bak,oyunu tanı d)tabiki Garment giy e)pet' ilaç gibi gelir hele bide b*t--pre--pet 3lüsüyle farmdan sonra güzel kasarsn
inş yararı olur^_^
Bow açma
Oyuna yeni başlıyacaksen bence sen farma falan başlamadan bi oyunu tamamen çöz yoksa çok kafanı taşlara vurursun
quote:
Orijinalden alıntı: I__ArcheR__I
Nickdende anlıycagın gibi bow char kullanmışlığım var, bak tavsiyelerimi yazıyım
a)skılleri belirle (bence Fire-light-bow) b)farmı tabiki ongda yap c)amacın 110FF olmaksa 2m 2.5m spyi gözden çıkarman lazım (sp miktarı yanlış olabilir hesaplamadım ama en az 2.5 ister) yani oyuna yeni başladıgın için bence bi 200k 300k kas ongda sonra takıl keyfine bak,oyunu tanı d)tabiki Garment giy e)pet' ilaç gibi gelir hele bide b*t--pre--pet 3lüsüyle farmdan sonra güzel kasarsn
inş yararı olur^_^
Hem Fire-Light hemde garment?
quote:
Orijinalden alıntı: MuhamméT
quote:
Orijinalden alıntı: I__ArcheR__I