< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] (43. sayfa)
-
-
Paketi alırken 1000 aldıysanız genelde 1 hafta içinde o hıza geliyor. Sistem yeni olduğundan böyle bir olayları var
-
Bunun şehir efsanesi olduğunu düşünüyorum. Bu bir araba değil rodajdan sonra motoru açılsın ve mantıklı bir açıklaması da yok. Aynı problemi bende yaşadım ve sorunun -27dBm optik güç olduğunu fark ettim. Yüksek hızlarda optik güç sınıra yakın olmamalı.
-
Henüz paket almadım hocam. Mevcut aboneliğim devam ediyor. Adamlar kablo çekip ont bağladı. Speedtestte 380 gördü ibre. Ben birazdan bi arayacağım. Eleman yarım saat sonra ara dedi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ana Santral ile alakalı bir durum genelde. yavaş yavaş arttırıp dBm bakıyorlar. Benim çevrenin çoğu SOL çalışanı onların yalancısıyız
-
Anlamadım bunlar fiberi çektide altyapı gelen sinyal azsa az hız mı alacağız? Ben 1000 alamadıktan sonra fiber kablo çekmiş ne farkediyorki
Bu konu biraz sahadaki bölünme oranlarıyla alakalı. Santraldeki OLT den çıkan optik sinyal gücü + seviyelerde. OLT'nin portundan eve kadar gelen fiber kablo belirli yerlerde bölünüyor. Her bölünmede sinyal kaybı oluyor. Mesela benim binama gelen core -14dBm seviyelerinde. Binadaki dağıtım kutusundan 1/8 oranında dairelere bölünüyor. Bölündükten sonra eve gelen sinyal şu anda -24dBm. Sınıra yakın sinyal seviyelerinde hız sorunları oluyor. 3dBm iyileşmeyi ekiplerin elle yaptığı konnektörleri söküp kaynak ile yaptıktan sonra sağladık. Teoride tbps seviyelerinde trafik taşıyabilecek kabloya ekipler sağolsun rj45 muamelesi yapıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sorun anlaşıldı. Benim mevcut kampanyam yüzünden en fazla 200 varmış o kampanyada. Şimdi onunla uğraşıyoruz. Kampanya değişemiyor daha 7 ay kaldığı için çok saçma bir şekilde.
Hayatımda böyle saçmalık görmedim. son 2 ayı kalana 700TL 2 ay kalmayana 800TL. Tamam 100tl bişey değilde sanasını sattıklarım 2 3 gün önce gelip taksalar 580 650 arası alacaktım. Böyle şansa tüküreyim. Saçmalardan seçmeler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byorkouk -- 7 Ağustos 2024; 12:8:55 > -
Turbo gibi günlük bir zımbırtı vardı galiba SOL'de. Onu aktifleyebiliyor musun?
-
turbo indir ve yükle varda onlarda en yüksek 100mbit veriyor zaten. Benim indirme hali hazırda 100mbit. Şuan speedtest atamıyorum çünkü aşırı dengesiz çıkıyor. Az önce 50 indirme 50 yükleme çıktı. 2 dk önce 160 indirme 15 yükleme çıktı. Bir gün bekleyeceğim. Bana verdiği pakette 800TL 1000mbit down 50mbit up tv+ eğlence paketi. Diyom tv+ iptal edelim 800 lira cayma çıkıyor. komple iptal edip yeni alalım diyorum 3bin küsür cayma diyor. Dedim kafayı yemiş firma herhalde
-
Hayaller 1 Gbps, hayatlar 200 mbps'E KADAR :)
-
Valla mecbur vereceğim 800 lira bu gidişle. 120₺ fazla vereceğiz sağolsunlar süpriz yaptılar. Malesef onlara mecburum
Hayırlı olsun :)
-
Hocam bu konuyu ilgili ekibe sorarsınız
-
Sağolun hocam. Ama zam yedik. Nasip böyleymiş ne diyelim ihtiyaç var geçeceğim 800₺ lik pakete
Hayırlısı olsun güle güle kullanın hocam
-
Türk Telekom a yazdım bana fiyat çıkarın fiber için diye 65 bin tl dediler fiyat olarak 50 mbps vdsl e devam edeceğiz mecbur. 20 bin civarı olsaydı kabul ederdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İndirim istediniz mi hocam, ne dediler?
-
Teşekkürler hocam. Herkese teşekkürler bu arada inşallah buradaki herkese nasip olur
İndirim demedim açıkcası düşsün düşsün 50 bin olsun hocam yine zor. Ki vergisi eklenmemiş hali muhtemelen. Umudumuz başka bahara kaldı. Yakında projede yokmuş benim bölgede.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X