Şimdi Ara

Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hku84 , hku84 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.188
Cevap
24
Favori
69.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam çektikleri kablo turuncu olan. Sarı olan kılavuz. Boruları döşedilerse kabloyu da çekmişlerdir muhtemelen.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • copierbond64 kullanıcısına yanıt
    Etrafınızdaki binalar yan yana aslında havadan çekebilirlermiş neden tercih etmediler merak ettim açıkcası.

Şu an amcamın evindeyim 40 yıllık bina ve çıkmaz sokakta
    SOL, Türknet ve TT fiber var binada isteyince oluyor demek ki :) not:6 dairelik bina

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patron12 -- 3 Ağustos 2024; 22:9:58 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ru.celebi kullanıcısına yanıt

Turuncu olan türkcell firmasına ait. Yanlışlıkla onu kopardılar, taşıyıcı kabloymuş o yüzden Türkcell santralleri gitti. Sonra Türkcell ekipleri falan geldi. Bizim ekip kabloyu yeniden çektiler. Türkcell tarafına öncelik verildi diyebiliriz. Bizim menholler boş şuan.

Özel Fiber Çektirme [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi copierbond64 -- 3 Ağustos 2024; 22:25:35 >
  • Patron12 P kullanıcısına yanıt

Yer altı olması daha iyi. Yarın birisi binasını yıkacak olur tekrar uğraşırız :)

• Vay arkadaş bizim superonlinecılar uyuyor herhalde. 2 hafta oldu bina altı fiberleri bağlıyalı ama arayan soran yok hala. Bi eve kablo çekip hattı açacaklar ama hala ses yok.

• Burası Türkiye yıkımı yaparken kabloları da koparıyor bizim mübarekler :)

Yeraltı, yerüstü fark etmiyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patron12 -- 4 Ağustos 2024; 12:16:2 >

Süperonline yer altından çekmedikleri için dün üzgünlüğünü, durumu belirtiyordu. Kepçe geliyor koparıyor, pompa geliyor koparıyor diye

Ne zaman rakiplerin aynı yerlere fiber çektiklerini görsem genelde diğer firmaların kablolarına bilinçli zarar verdiklerini görüyorum. Ondan canım ülkemde her zaman olduğu gibi işini düzgün ve doğru yapanı bulmak çok zor. Altyapı planlamamız da bir o kadar berbat olduğu için bu konuda ki her kez altyapı getirmeye uğraşıyor. Not: Eski bir belediye altyapı planlama çalışanı :)

• Mahalleye girmeyen alt yapı ben aldım diye aldı başını gidiyor. İş benim evi geçtikten sonra 140 metre daha ileriye taşınmış oldu. Ben hala bu 46 metrenin parasını mı verdim yoksa hepsini mi diye düşünüyorum Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] 

Çok dua alacaksınız işlemler bitince :) Cadde olarak kazı izni almışlardır menholleri koyalım sonra lazım olur kafası. Belediyede genel sokak izni almak daha kolay oluyor.

Bence pek hayır duası alamam gibi. Sorana böyle böyle ben başvurdum şu kadar para ödedim diyorum hala yok devlet getirdi, yok muhtar getirdi diyorlar. Bana kalsa keşke benim evin önünde bitseydi Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] 

Bizim millet diyorum abi sadece Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] 

Mahalleye altyapı getiren koca yürekli adam Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] 

1 kişi bile kıymetini bilmeyecek Özel Fiber Çektirme [ANA KONU]  O yüzden hata yaptık bunu almakla. Kendi kendine gelseydi iyiydi benim almamı, para yatırmamı bekliyorlarmış Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi copierbond64 -- 5 Ağustos 2024; 16:20:5 >
    Hocam yine forumda özel proje ile altyapı getiren bir arkadaş ücretin bir kısmını iade almıştı. Telekom ile görüşme yapılabilir. Ayrıca şu andaki çalışmalar sizin projeniz üzerinden mi acaba? Sorgulamak lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Normalde fiberin "f" si bile olmayan yerde tek başvuru yapıyorum. Ücret ödüyorum. 45 metre bana geliyor ve sonra benim yerden devam edip 150 metre daha gidiyor. Oradaki sağ ve sol evlerede kablo çıkarıyorlar. Mantıken bakınca orada başvuru bile yokken hazırlanmış oldu.

• Milleni sitesi güncellenmiş ve görüntüdeki ibare gelmiş. Artık hergün bu siteyi yoklamaktan yıldım. Ara ara böyle güncelleme gelmesi insanı heveslendiriyor

• byorkouk kullanıcısına yanıt

Biz de mi her gün kontrol edeceğiz Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] 

• byorkouk kullanıcısına yanıt

Gelmiş görünüyor sanki?

Valla hocam 2 haftadır ruh hastası gibi millenin sitesinde sorgu yapıyorum. Binanıza hat geldiyse sorgulayın

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.