< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] (41. sayfa)
-
-
Etrafınızdaki binalar yan yana aslında havadan çekebilirlermiş neden tercih etmediler merak ettim açıkcası.
Şu an amcamın evindeyim 40 yıllık bina ve çıkmaz sokakta
SOL, Türknet ve TT fiber var binada isteyince oluyor demek ki :) not:6 dairelik bina
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patron12 -- 3 Ağustos 2024; 22:9:58 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Turuncu olan türkcell firmasına ait. Yanlışlıkla onu kopardılar, taşıyıcı kabloymuş o yüzden Türkcell santralleri gitti. Sonra Türkcell ekipleri falan geldi. Bizim ekip kabloyu yeniden çektiler. Türkcell tarafına öncelik verildi diyebiliriz. Bizim menholler boş şuan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi copierbond64 -- 3 Ağustos 2024; 22:25:35 > -
Yer altı olması daha iyi. Yarın birisi binasını yıkacak olur tekrar uğraşırız :)
-
Vay arkadaş bizim superonlinecılar uyuyor herhalde. 2 hafta oldu bina altı fiberleri bağlıyalı ama arayan soran yok hala. Bi eve kablo çekip hattı açacaklar ama hala ses yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Burası Türkiye yıkımı yaparken kabloları da koparıyor bizim mübarekler :)
Yeraltı, yerüstü fark etmiyor :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patron12 -- 4 Ağustos 2024; 12:16:2 > -
Süperonline yer altından çekmedikleri için dün üzgünlüğünü, durumu belirtiyordu. Kepçe geliyor koparıyor, pompa geliyor koparıyor diye
-
Ne zaman rakiplerin aynı yerlere fiber çektiklerini görsem genelde diğer firmaların kablolarına bilinçli zarar verdiklerini görüyorum. Ondan canım ülkemde her zaman olduğu gibi işini düzgün ve doğru yapanı bulmak çok zor. Altyapı planlamamız da bir o kadar berbat olduğu için bu konuda ki her kez altyapı getirmeye uğraşıyor. Not: Eski bir belediye altyapı planlama çalışanı :)
-
Mahalleye girmeyen alt yapı ben aldım diye aldı başını gidiyor. İş benim evi geçtikten sonra 140 metre daha ileriye taşınmış oldu. Ben hala bu 46 metrenin parasını mı verdim yoksa hepsini mi diye düşünüyorum
-
Çok dua alacaksınız işlemler bitince :) Cadde olarak kazı izni almışlardır menholleri koyalım sonra lazım olur kafası. Belediyede genel sokak izni almak daha kolay oluyor.
-
Bence pek hayır duası alamam gibi. Sorana böyle böyle ben başvurdum şu kadar para ödedim diyorum hala yok devlet getirdi, yok muhtar getirdi diyorlar. Bana kalsa keşke benim evin önünde bitseydi
-
Bizim millet diyorum abi sadece
-
Mahalleye altyapı getiren koca yürekli adam
-
1 kişi bile kıymetini bilmeyecek O yüzden hata yaptık bunu almakla. Kendi kendine gelseydi iyiydi benim almamı, para yatırmamı bekliyorlarmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi copierbond64 -- 5 Ağustos 2024; 16:20:5 > -
Hocam yine forumda özel proje ile altyapı getiren bir arkadaş ücretin bir kısmını iade almıştı. Telekom ile görüşme yapılabilir. Ayrıca şu andaki çalışmalar sizin projeniz üzerinden mi acaba? Sorgulamak lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Normalde fiberin "f" si bile olmayan yerde tek başvuru yapıyorum. Ücret ödüyorum. 45 metre bana geliyor ve sonra benim yerden devam edip 150 metre daha gidiyor. Oradaki sağ ve sol evlerede kablo çıkarıyorlar. Mantıken bakınca orada başvuru bile yokken hazırlanmış oldu.
-
-
Biz de mi her gün kontrol edeceğiz
-
Gelmiş görünüyor sanki?
-
Valla hocam 2 haftadır ruh hastası gibi millenin sitesinde sorgu yapıyorum. Binanıza hat geldiyse sorgulayın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X