Şimdi Ara

Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.171
Cevap
21
Favori
67.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O da pek mümkün değil sanki. Bakalım ne olacak. Altyapı açılmadı mı hala?

• ru.celebi kullanıcısına yanıt
    Yok hala arayan yok. Ben milleni sitesinden sorguluyorum ama hala max 100mibt

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bizim durumda muallakta Türk Telekom 300₺ ödemeyi geri iade etti projeyi iptale düşürdüler. Altyapıyı genele çekeceğiz projeyi site olarak onaylamışlar. Şimdi bekle de bekle

• Patron12 P kullanıcısına yanıt

Olsun. En azından onaylı bir projeniz var :)

Açıkcası sorun orada Genel müdürlük onaylı diyor, Bölge müdürlüğü iş bize düşmedi diyor. Yarın tekrar gideceğim bakalım ne diyecekler

• Bi gelip bağlamadılar daireye arkadaş. Call of dury indirecez max 100 görüyorum ayıptır verin 1000mbiti mi 😁

• byorkouk kullanıcısına yanıt

Hocam bizde varda ne oluyor. Ne steam'den ne epic'den full hız hiç bir şey indiremedim :D

Steam bilindikte epic’te full hız gördüm kullanıcısında. Tabi çoğu denediğim Türknet’in fiberi idi.

Benim problemim cpu veya disk ile alakalı sanırım. İşlemcim %100 çakılıyor. Ya işlemcim artık düşük kalıyor ya da m2 sizlere ömür. Heveste kalmadı artık eskisi gibi, uğraşmıyorum.

• Valla bi gelip açsalar ben bol bol atarım hızları indirirken 😁

• byorkouk kullanıcısına yanıt

Aa şimdi aklıma geldi. Evde müdürümün kasası var daha iyi. Onu takıp bir deneyeyim :D

Vallahi bende öyle bir şey olsa deliririm. İşlemci ısınıyor diye ne yapsam diye düşünüyorum. Boşta 65-55 arası gezmesi bile batıyor bana. Takık bir kişiliğim var Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] 

Boşta normal değil çünkü o sıcaklık 😂 Valla ben saldım ya artık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Amd 9 7900x çok sıcak çalışan bir işlemci zaten ondan saldım bende. 360 sıvı soğutma ile soğutamıyorum bakalım macun değişirim yakında 😂

Konuya gelecek olursak süperonline aradı keşife geleceklermiş hiç inanmadım 3. Defa söyledikleri ama gelmedikleri olay 😂

Hocam biosta performance boost kapatın. Itx mini kasada 5600 var onu açınca 55-65 boşta kapatınca 45-55 arası oluyor. Kasam ufak biraz ondan tabi

Konuya dönersek bugünde arayan soran yok superonline da

• Sabah itibariyle kazı çalışmaları başlamıştır. Akşam resimleri gönderirim.

• copierbond64 kullanıcısına yanıt
    Ülke olarak seviyoruz inşaat, kazı ve kepçe işlerini :)
    En kısa sürede fiberlenirsiniz umarım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hadi hayırlı olsun. Bir an önce aktif olması umudu ile :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patron12 -- 3 Ağustos 2024; 11:58:19 >
  • Öncelikle iyi dilekleriniz için @Patron12 @ru.celebi @XpressMusic34 teşekkürler.

Bugün (03.08.2024) sabah 7,55 de görevliler sokağa giriş yaptılar. 9 civarında işe başladılar. Çok garip bir şekilde sokağın diğer ucundan "A" noktasından başladılar kazmaya. "B" noktası benim evim.

Özel Fiber Çektirme [ANA KONU]

A-B-C noktaları yeni menhol yerleridir. "D" noktasından kablo çekilecek "C" menhol uğrayıp "B" olan menhole yani benim evin önüne gelecek. Burası toplamda 46 metre. Nedense 90 metreye kadar iş uzatılıp ileri taşındı. Diğer 40+ metrenin fiyatını da ben ödedim sanırım. Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] 

Daha kablo çekilmedi. Ama bugün bu kablo vardı acaba bu kablo mu çekilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi copierbond64 -- 3 Ağustos 2024; 21:44:34 >

Hayırlı olsun hocam. Darısı başımıza artık

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.