Kendim için sayısız başvurumun red yemesini geçtim. Arkadaşıma sadece online üzerinden başvuru yaptık sonuç ona fiber çekiliyor :/ Bizim faydamız hep başkasına kendimize bir olamadı |
Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] (48. sayfa)
-
-
Arkadaşına fiber altyapı tahsis eden koca yürekli forumdaş
-
Bu arkadaş 6. oluyor Sorun almaları değil sistemin işleyişini her adımına kadar bilmemize rağmen hala bürokrasiye takılmak sıkıyor canımı. Arkadaşımın olduğu yerde başka firmaların fiber çalışması yapması bence durumdaki en büyük etken mesela.
-
Umarım 2026 yılında yapılacak ihalede ortak altyapı için şirket kurulur. Her firmanın ayrı ayrı altyapı çekmesi boşuna masraf. Kimisi 35 mbps vdsl kullanırken kimi binalarda sol,tt,turknet fiber hepsi var.
-
Kuzenim için başvurmuştum 6 ay önce 3 şirkette fiber çekti. 6 ay içinde 3 şirketinde gelmesi komedi. binada 4 daire var yalnız :) saçmalık burada zaten. Bize red verdikleri sebeplerin bahane olduğunu bundan dolayı söylüyorum. Bana ilk başvuruda bireysel olmaz toplu gelin dediler, toplu imzada tek blok olmaz 3 blok gelsin dediler. 25 daire ile gittim cevap yok hala. Özel istek ile gittim 300₺ dediler ödedim geri iade ettiler toplu dönüşüme aldık diye. Ama hala ortada hareket yok. Proje onaylandı dedi Ankara, bölge müdürlükte bir şey gözükmüyor mesela. Tamamen çıkmaz
İlk taşındığımda Port yoktu onu da satın aldım bu arada oda cabası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patron12 -- 20 Ağustos 2024; 16:18:42 > -
Benim fiber kablosu da doğalgaz borusunu takip ederek geliyor.
-
Bina içi kablolamaları yapmışlar, bina iç tesisat kutusu 2 hafta, OFSD 1 aya gelir o zaman aktif olur demişler
-
İnsallah hocam
-
Siz özel ve daha değerli müşterisiniz
-
Bugün kutu koyuldu. Gelenler taşeron firma olduğu için ücretsiz normal alt yapı geldi sanıyorlar. Proje dosyasında bile görünmüyor garip bir şekilde. Kutunun yerden yüksekliği 1,6 metre.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi copierbond64 -- 21 Ağustos 2024; 11:55:0 > -
Kaldı geriye obk kablo çekimi ve aktivasyon.
-
Bakalım onlar ne zaman gelecekler.
-
OBK çabuk çözülüyor ama aktivasyon işi biraz sürer :)
-
benim öyle özel fiber projesi olduğunu taşeron firma biliyordu.
-
obk kabloyu normal ekip çekiyor eskiden olduğu gibi değil.
-
Anladım, kuruluma gelen ekip yani?
-
evet modem getiren ekip yapıyor artık kablo çekim işlerini
-
Parasını verip çektirdikten sonra telekom fiber kablodan başka hanelere dağıtım yapabiliyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapabilir ve genelde de yapıyor zaten. Şöyle düşünün apartmanda oturup özel proje de isteyebilirdiniz. O zaman sizin için gelen altyapı tüm bina için de gelmiş oluyor.
-
Sağolasın bilgi için hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X