Şimdi Ara

Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.171
Cevap
21
Favori
67.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendim için sayısız başvurumun red yemesini geçtim. Arkadaşıma sadece online üzerinden başvuru yaptık sonuç ona fiber çekiliyor :/

Bizim faydamız hep başkasına kendimize bir olamadı Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] 

Özel Fiber Çektirme [ANA KONU]
  • Patron12 P kullanıcısına yanıt

Arkadaşına fiber altyapı tahsis eden koca yürekli forumdaş Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] 

• ru.celebi kullanıcısına yanıt

Bu arkadaş 6. oluyor Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] Sorun almaları değil sistemin işleyişini her adımına kadar bilmemize rağmen hala bürokrasiye takılmak sıkıyor canımı. Arkadaşımın olduğu yerde başka firmaların fiber çalışması yapması bence durumdaki en büyük etken mesela.

Umarım 2026 yılında yapılacak ihalede ortak altyapı için şirket kurulur. Her firmanın ayrı ayrı altyapı çekmesi boşuna masraf. Kimisi 35 mbps vdsl kullanırken kimi binalarda sol,tt,turknet fiber hepsi var.

• ru.celebi kullanıcısına yanıt

Kuzenim için başvurmuştum 6 ay önce 3 şirkette fiber çekti. 6 ay içinde 3 şirketinde gelmesi komedi. binada 4 daire var yalnız :) saçmalık burada zaten. Bize red verdikleri sebeplerin bahane olduğunu bundan dolayı söylüyorum. Bana ilk başvuruda bireysel olmaz toplu gelin dediler, toplu imzada tek blok olmaz 3 blok gelsin dediler. 25 daire ile gittim cevap yok hala. Özel istek ile gittim 300₺ dediler ödedim geri iade ettiler toplu dönüşüme aldık diye. Ama hala ortada hareket yok. Proje onaylandı dedi Ankara, bölge müdürlükte bir şey gözükmüyor mesela. Tamamen çıkmaz Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] 

İlk taşındığımda Port yoktu onu da satın aldım bu arada oda cabası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patron12 -- 20 Ağustos 2024; 16:18:42 >

Benim fiber kablosu da doğalgaz borusunu takip ederek geliyor. Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] 

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Bina içi kablolamaları yapmışlar, bina iç tesisat kutusu 2 hafta, OFSD 1 aya gelir o zaman aktif olur demişlerÖzel Fiber Çektirme [ANA KONU] 

İnsallah hocam Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] 

• mu5tafa kullanıcısına yanıt

Siz özel ve daha değerli müşterisiniz Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] 

• Bugün kutu koyuldu. Gelenler taşeron firma olduğu için ücretsiz normal alt yapı geldi sanıyorlar. Proje dosyasında bile görünmüyor garip bir şekilde. Kutunun yerden yüksekliği 1,6 metre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi copierbond64 -- 21 Ağustos 2024; 11:55:0 >
  • copierbond64 kullanıcısına yanıt

Kaldı geriye obk kablo çekimi ve aktivasyon. Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] 

Bakalım onlar ne zaman gelecekler.

OBK çabuk çözülüyor ama aktivasyon işi biraz sürer :)

benim öyle özel fiber projesi olduğunu taşeron firma biliyordu.

obk kabloyu normal ekip çekiyor eskiden olduğu gibi değil.

• smart0201 kullanıcısına yanıt

Anladım, kuruluma gelen ekip yani?

evet modem getiren ekip yapıyor artık kablo çekim işlerini

• Parasını verip çektirdikten sonra telekom fiber kablodan başka hanelere dağıtım yapabiliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tnrvrd1996 kullanıcısına yanıt

Yapabilir ve genelde de yapıyor zaten. Şöyle düşünün apartmanda oturup özel proje de isteyebilirdiniz. O zaman sizin için gelen altyapı tüm bina için de gelmiş oluyor.

• smart0201 kullanıcısına yanıt

Sağolasın bilgi için hocam.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.