Şimdi Ara

Özel hastanelerde çok para ödemeyin! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
149
Favori
36.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
467 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 2 yıl önce babam acile kaldırdıkları halde 600lira gereksiz yere para almışlardı. İadeyi nasıl alabiliriz?
    En son ugrasiyorduk iade için hastaneden ödendi belgesi istemişlerdi , fakat hastane uyduruktan bir kağıt vermişti.

Biraz karışık oldu fakat bilginiz var ise abim detaylı olarak biliyor ben tam bilmiyorum.
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silivri medical park hastanesinden dediğiniz yöntem ile 600 lira cıvarında ücreti geri alabildim. Ancak yine medical park hastanesinin bünyesinde olan avcılar özel anadolu hastanesinden 1.5 yıldır 300 tl geri amaya çalışıyorum. Sgkya verdiğim 2.ci dilekçe . ilkinde bana verdikleri fatura geçerli olmadığı için sgk soruşturmayı devam ettiremedi. 1 yıl sonra tekrar e arşiv fatura talep edip sgkya tekrar başvurdum. Beklemedeyim. İlkinde bana geçerli bir fatura vermedikleri için maliye bakanlığına şimayet ettim vergi kaçırdıkları için soruşturma açılınca tabi hemen göndermişler faturayı.
    Çok zor durumlar özetle.

• Tavsiye; fazla fiyat olduğunu düşünüyorsanız, detaylı fatura istiyorum cümlesini aynen söyleyin. Buna hakkınız var. Silivri medical parkta müşteri temsilcilerine söylüyorum. 20 dk bekletiyorlar sonra efendim faturada yanlışlık olmuş vezneden ödemenizi alın diye gönderiyorlar. Her hastane yapmaz bunu ama uğraştıranlarda oluyor. Geçerli, detaylı e arşiv fatura veremeyiz derlerse direk müdürle konuşun o zaman vergi kaçırmaktan maliye bakanlığını derhal arayacağınızı söyleyin.

• OrQuN kullanıcısına yanıt
    Herkesin birbirine kazık attığı bu sistem daha ne kadar süre varlığını sürdürecek merak ediyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fractal design kullanıcısına yanıt
    Güneş tıp mıydı hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C6EC476D6

Devlet hastanesindeki doktorlar köpeğimi götürdüğüm veteriner kadar bile bakmıyorlar valla. Ne kadar çabuk sıradaki hastayı alabilirim kafası var. Özeldeyse bir ilgi alaka oluyor. Geçen gün kulağım tıkandı, devlete gittim temizletmeye. 1 dakikada vakumlu bir şey yaptı. Diğer kulağa geçince dedi ki "tamam bunda o kadar tıkanıklık yok geçmiş olsun." Halbuki o da az da olsa tıkalıydı ve halen daha da o tıkanıklık beni rahatsız ediyor şu an. 4 yıl önce özele gittiğimde doktor 10 dakika boyunca özenle temizlik yapmıştı ve çıktığımda etrafı neredeyse 2 kat fazla duyabiliyordum. Bence ödenen farka fazlasıyla değiyor.
    Hocam tesadüfe bak benim de 2 haftadır sağ kulağım çok tıkalı, ağrı yapacak dereceye geldi. Daha öncesinde buradaki evime çok yakın özel bir klinikte şansıma da yaşlı iyi bir KBB doktoruna denk gelmemle beraber iki kez vakumla temizletmşltim. Acayip rahatlamıştım dediğiniz gibi. Hem de 20-30 lira falandı. Sırasız, bir şeysiz rahatça yaptırıyordum.

Her neyse şimdi o klinik kapandı. El mecbur 2 haftadır devlet hastanelerinden KBB için randevu almaya çalışıyorum. Randevular hep dolu, sanki herkes KBBden sorun yaşıyormuşçasına özellikle de KBB bölümündeki randevular tıklım tıklım dolu. 3-4 hastaneye baktım.

Şimdi zar zor Cuma günü için randevu bulabildim. İnşallah yaşadıklarınız başıma gelmez. Bende yağ egzeması var kulağım bu yüzden çok pislenir ve tıkanır temizletmem şart. 1-2 özel hastane de 70 lira muayene + temizletme ücreti falan dedi. Oha yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 27 Şubat 2019; 5:52:49 >

• medikal parka gitsem bende fazla ucret talep etseler ve ben de sikayet etsem kimi kime sikayet etmis olurum sjkskej

• Onun mücadelesini çok verdim ancak hoc birşey gelmiyor elden atamadığım bakanlık kalmadı. Muayene ücretlerine kimse karışamıyor. Ancak siz ödediğiniz para için sikayet ediyorsunuz hastane isterse size ödüyor istemez ise hastaneye aldığı fazlalık kısmın 5 katı kadar ceza kesiliyor. Ama diğer sikayet etmeyenlerden aldığı ücrete hiç kimse müdahale edemiyor. Şikayette ettim hastane ödemeye yanaşmadı.

• 500-700 Tl arası yıllık para ile tamamlayıcı yaptırın özel hastaneye 15 tl dısında para vermeyin.
  • İşiniz düşmedikçe özellere gitmeyin. Normal doğum yapabilecek hamile bir kadını sezaryen olacsk mecbur diyerek sezaryene zorlayıp o durumdaki aileden para koparmaya çalışacak kadar alçaklar. Sonra çıkıp devlete gidiyorlar ve normal doğum oluyor. Çocuk şu an 9 yaşında ve gayet sağlıklı...

• mahoni_38 kullanıcısına yanıt
    Hocam o 15 TL ne için alıyorlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Caramel Macchiato

Hocam o 15 TL ne için alıyorlar?
    "Sosyal Güvenlik Kurumunun katılım payı "
  • linke giremiyorum
  • Liv istinye üniversitesibahçeşehir hastanesinde doğum a 6 bin sezeryana 7 bin istiyor hastane fiyatlandırma. Ne yapmam gerekiyor. Fiyatlar cok yuksek

• bbaday kullanıcısına yanıt
    Hocam yağ dokusu yoktu bende direk göğüs doku çoğalması vardı hormonlarım düzgün olduğu için ufak bi açık ameliyat oldum şükür düzeldi çok hafif bi çöküklüğümsü bişe var ama eski memelere göre çok çok iyi oldu şimdi body e gidiyorum iyice toplanmak için artık

• Regionella kullanıcısına yanıt
    Tamam işte, tum kalemleri yazmiyorlar..yazsalar herşey ortaya çıkar .

• Ben 25 e muayene olmuştum :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dh yüklenince ya site çöktü yada çok fazla talep ve şikayet gelince sgk siteyi kapattı. Böyle bir sayfa yoktur diyor:)
  • Teşekkürler tabip bey

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.