Şimdi Ara

Özel hastanelerde çok para ödemeyin! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
148
Favori
36.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
467 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aile hekimine gittim önce, kadın her ne hikmetse griptende gitsen, bel ağrısındanda gitsen vebalı muamelesi yapıyor. elinden gelse radyoaktif koruyucu elbise alacak belkide muayeneden ve işten kaçmak için bilerek yapıyor bilemiyorum. zira muayene süresi uzaktan bakıp kızılötesi gözleriyle teşhiş koyması filan taş çatlasa 10 sn. devlet hastanesine gidiyorum doktorun bakış açısı sizin nereden çıktığınız yönünde, özel hastaneye gidiyorsunuz evet attığınız adıma para alıyorlar ama insan yerine konulup muayene edildiğinizi hissediyorsunuz. bu arada aile hekimimizden hiç memnun değiliz na yapabiliyoruz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSerhan -- 27 Şubat 2019; 10:19:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E19076E5A

zaten özel hasaneye ayak bastığmız anda gerekli gereksiz bütün tetkikleri sokmaya çalışıyorlar. biz hasta ve tıptan anlamayan halimizle hangi tetkiklerin gerekli, hangilerinin düzenbazlık olduğnu anlamaya çalışıyoruz. allah belasını versin bu işi bu hale sokanların.

soğuk algınlığı, grip şikayeti ile gittim özel hastaneye adam benden kan, idrar ve dışkı tahlili istedi utanmasa yada biraz daha cahil görse ekg felan da isterdi heralde şerefsiz. tabii direk çıktım senin gibi dokturun … diyerek.
    Şikayet olarak soğuk algınlığı ve gerip demişsiniz. Bunlar şikayet değil, teşhisdir.
    Sizin şikayleriniz neydi?
    Ayrıca rutin olan basit tetkikler istemiş doktor.
    Neden serefsiz diyorsunuz?
    Maden hiç para vermek istemediniz, aile hekiminize gidebilirdiniz?
  • Sayfa 404 veriyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutx

Şikayet olarak soğuk algınlığı ve gerip demişsiniz. Bunlar şikayet değil, teşhisdir.
    Sizin şikayleriniz neydi?
    Ayrıca rutin olan basit tetkikler istemiş doktor.
    Neden serefsiz diyorsunuz?
    Maden hiç para vermek istemediniz, aile hekiminize gidebilirdiniz?

Alıntıları Göster
    evet dışkı tahlili çok rutindir. kap getireyim de sıç sen..
  • Hocam verdiğiniz link patlamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursa Anadolu hastanesi de göz altında küçük bir sıyrık için dikişe 500 lira ek para aldı. Çok saçma geldi site açılsana bir bakabilsem...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E19076E5A

evet dışkı tahlili çok rutindir. kap getireyim de sıç sen..

Alıntıları Göster
    Bakın şimdi bu olmadı.
    80 yaşına yaklaşmış birine bu terbiyesizlik hiç yakışmadı.
    Halbuki bu soruları size 25 yıllık bir hekim olarak sormuştum.
  • KARTALIZMA kullanıcısına yanıt
    amin kardeşim,varol.

• Hocam yorumunuza koptum ya sabah sabah sabah aynı olay benim de başıma geldi.Doktor şikayetiniz ne diyor şuram ağrıyor dedim,hemen kağıda bı reçete yazdı gönderdi güle güle dedi.10 saniye de muayene, yerinden kalkma yok bir bakma yok.Allah verede bir hastalığımiz çıkmasa.İsimiz zor

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutx

Bakın şimdi bu olmadı.
    80 yaşına yaklaşmış birine bu terbiyesizlik hiç yakışmadı.
    Halbuki bu soruları size 25 yıllık bir hekim olarak sormuştum.

Alıntıları Göster
    kusura bakma sinirlendim. ama çok yaşıyorum böyle sorunları çevremde de çok duyuyorum. hatta bizzat doktorlar diğer doktorları gereksiz istenen ve ticarete dökülen tahliller nedeniyle sıkça eleştiriyor. valla hasta hasta bide cidden bunlar gerekli mi diye düşünmek, kafa patlatmak insanı çileden çıkarıyor, yorgunluğu da cabası. insan hiç değilse doktora sonuna kadar güvenmek istiyor sonuçta sağlık bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: MSerhan

aile hekimine gittim önce, kadın her ne hikmetse griptende gitsen, bel ağrısındanda gitsen vebalı muamelesi yapıyor. elinden gelse radyoaktif koruyucu elbise alacak belkide muayeneden ve işten kaçmak için bilerek yapıyor bilemiyorum. zira muayene süresi uzaktan bakıp kızılötesi gözleriyle teşhiş koyması filan taş çatlasa 10 sn. devlet hastanesine gidiyorum doktorun bakış açısı sizin nereden çıktığınız yönünde, özel hastaneye gidiyorsunuz evet attığınız adıma para alıyorlar ama insan yerine konulup muayene edildiğinizi hissediyorsunuz. bu arada aile hekimimizden hiç memnun değiliz na yapabiliyoruz ?
    e-devlet'ten değiştirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSerhan

aile hekimine gittim önce, kadın her ne hikmetse griptende gitsen, bel ağrısındanda gitsen vebalı muamelesi yapıyor. elinden gelse radyoaktif koruyucu elbise alacak belkide muayeneden ve işten kaçmak için bilerek yapıyor bilemiyorum. zira muayene süresi uzaktan bakıp kızılötesi gözleriyle teşhiş koyması filan taş çatlasa 10 sn. devlet hastanesine gidiyorum doktorun bakış açısı sizin nereden çıktığınız yönünde, özel hastaneye gidiyorsunuz evet attığınız adıma para alıyorlar ama insan yerine konulup muayene edildiğinizi hissediyorsunuz. bu arada aile hekimimizden hiç memnun değiliz na yapabiliyoruz ?
    istediğin bir aile hekimini seçebilirsin üç ayda bir

• Hocam yararlı bilgi için teşekkür ederiz, Linkin ölü olmasına gelecek olursak kasıtlı yapılan bir hareket yoğunluktan çökme değil anasayfa kodları bu şekilde manuel işlem yapılmış.
  • Teyzem Acıbademde doğum yaptı 2 gece yattı 14bin TL ödedik
  • Link ölü 🧟‍♂️

• Haberini yaptık umarım insanlar bu konuda bilinçlenir
  • link ölü, nasıl ulaşılır o sayfaya
  • Link patlamış???
  • Benim merak ettiğim düşünün doktorsunuz kapının önünde 100 e yakın hasta var hepsiyle ayrıntılı nasıl ilgileneceksiniz ve insanla uğraşmak zorken hasta olan biriyle bu dahada zorlaşıyor bu doktor yemek yemesinmi eve gitmesinmi karısını görmesinmi oda bi insan

Bunun tek çaresi hiçbişeyi olmadığı halde hastaneye gidenleri engellemek.

• Teşekkürler ama linkte sıkıntımı var yoksa benmi açamadım

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.