Şimdi Ara

Özel Kuvvetler Irak'ın Kuzeyine Girdi [KAYIP ŞEHİDİN NAAŞI BULUNDU] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
6
Favori
49.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mustf9

quote:

Orijinalden alıntı: LaikDemokratGencim

size o ağır basarken banada daha önceki ortaya çıkan ses kayıtları görüntüler ayrıca 1 trilyon dolarlik butcesi olan ve 1000 yıllık mükemmel bir savaş tarihi olan ordunun bir kaç bin tane çapulcuya ağır zaiyat verdirememesinin sebebinin içindeki çürükler olduğu ağır basıyor

hangisi acaba daha mantıklı

Behey çocuk!

Sen sokakta, yolda yürümesini biliyor musun? Oturmasını kalkmasını, yemek yemesini biliyor musun? Senin yaşın kaç?

Bu konulara girip yorum yapıpta kendini bu kadar küçük düşürme. Suss! Dünyadan haberin yok, bari sus.

Çocuk mu avutuyoruz burada?

behey bakar görmez. aç gözlerinide olup bitenleri gör. kaldır gözünün beyninin önündeki perdeyi. artık daha geniş açıdan bakmasını öğren

• İyice ikili atışmalara kaydırdınız konuyu. Derdiniz varsa pm'den halledin konuyu da kirletmeyin bir zahmet.
  • Milletin derdi muhabbet çıksın kavga edelim.. Şehitlere gazilere orda çarpışanlara saygı bile yok

• Haber eski ama dağ taş bombalanıyor lafı PKK lıların propagandasıdır.

Bir nevi psikolojik savaş bu yüzden gaza gelmemek lazım, adamları öldürüyor işte bombalar görüntülerde.
  • İşallah hepsinin leş haberi gelir

Kocakoç Karakolu'na saldırı hazırlığındaki PKK'lılar Tunceli kırsalında kıstırıldı
    21 Ağustos 2011 Pazar 22:54

Tunceli’de Kocakoç Jandarma Karakolu’na saldırı hazırlığı içindeyken erken farkedilen PKK’lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için başlatılan operasyon devam ederken, bu sabah Pülümür İlçesi Çakırkaya, Dereboyu, Sağlamtaş ve Kocatepe Köyleri arasında tespit edilen 15 kişilik PKK’lı grubu kıskaca alındı.

Dün sabah erken saatlerinde merkeze bağlı Kocakoç Jandarma karakoluna saldırmak isteyen PKK’lılara karşı başlatılan operasyonlar Nazimiye ile Mazgirt İlçeleri arasındaki Şişik Ormanları bölgesinde yoğunlaşırken, bu bölgelere dün akşam saatlerinde yeni birlikler sevk edildi. Nazimiye kırsal alanında başlatılan operasyonlar ise daha çok, Ramazan, Dereova, Sarıyayla ile Doğantaş ve Büyükyurt Köyleri kırsalında yoğunlaşıyor.

Güvenlik birimleri, PKK’lıların Tunceli’deki bütün adımlarını takip ediyor, telsiz görüşmelerinin kestirmeleri alınarak anında çevirisi yapılıyor. Güvenlik güçleri bugün sabah saatlerinde Pülümür İlçesi Çakırkaya, Dereboyu, Sağlamtaş ve Kocatepe Köyleri bölgesinde 15 kişilik PKK’lı bir grup tespit etti. PKK’lıların kendi aralarında telsiz ile yapılan görüşmenin güvenlik birimlerince tespit edilmesi ile birlikte alınan telsiz kestirmesinin, kısa bir sürede çözümü yapıldı. PKK’lıların bulunduğu bölgenin tespit edilmesi ile birlikte o bölgeye uçar birlik hareketi düzenlendi.

Sabah saat 10.30 sularında Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığı’ndan havalanan 2 Sikorsky helikopter 4’ncü Komando Tugayı’ndan aldığı çok sayıda özel eğitimli profesyonel birliği, bölgede hakim noktalara indirdi. Yaklaşık 3 saat süren helikopter trafiği sonrası, bölgeye bir tabur özel eğitimli birlik indirilerek geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

Yine aynı saatlerde 2 Kobra helikopter, PKK’lıların telsiz görüşmesi yaptığı bölgeyi yoğun bombardıman altına aldı. Bölgede özel eğitimli birliklerin operasyonu sürüyor.

HOZAT KIRSALINDA DA OPERASYON

Tunceli genelinde başlatılan operasyonlar devam ederken dün sabah saatlerinden itibaren Hozat, Ovacık, Pertek ve Çemişgezek İlçeleri kırsal alanında da hava destekli operasyon başlatıldı. Hozat’ta bulunan 51’nci Motorlu Tugay Komutanlığı ile Tunceli Jandarma Komutanlığı’na bağlı yüzlerce askerin katıldığı hava destekli operasyonlar devam ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sah!n

İyice ikili atışmalara kaydırdınız konuyu. Derdiniz varsa pm'den halledin konuyu da kirletmeyin bir zahmet.

+1923
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıLGıM
    Tsk içinden olmasına gerek yok. Hedefler heronlarla belirleniyor heronlatın kontrolü amerika ve tsk'da tskdan kimse duyurmasa bile amerika duyuruyor hemen zaten.

Bu arada operasyonların başından beri boş dağları bombaladığımızı söylüyordum bunu W140'da doğruladı.

Afferim,tebrik ederim,klavye başında tüm dünyadan bize haber ulaştırdığın hatta bunları daha başında dediğin için.Gururla gezebilirsin,ben bildim ben bildim diye ortalıkta.

Hatta orduya gerek bile yok,seni Kandile göndersek adamlara vereceğin negatif bilgiçlik enerjinle tüm örgütü yok bile edebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

quote:

Orijinalden alıntı: ıLGıM
    Tsk içinden olmasına gerek yok. Hedefler heronlarla belirleniyor heronlatın kontrolü amerika ve tsk'da tskdan kimse duyurmasa bile amerika duyuruyor hemen zaten.

Bu arada operasyonların başından beri boş dağları bombaladığımızı söylüyordum bunu W140'da doğruladı.

Afferim,tebrik ederim,klavye başında tüm dünyadan bize haber ulaştırdığın hatta bunları daha başında dediğin için.Gururla gezebilirsin,ben bildim ben bildim diye ortalıkta.

Hatta orduya gerek bile yok,seni Kandile göndersek adamlara vereceğin negatif bilgiçlik enerjinle tüm örgütü yok bile edebilirsin.

tabi w140 söyle di diye geri çekilmeli herkez

• konuya olan ilgi neden bu kadar az ?

Teröristleri 'Türk Gözü' buldu
    EMRE SONCAN ANKARA - 22.08.2011
    'Dağlıca' benzeri bir baskın için sınırdan sızmaya çalışan PKK'lı grubun, Heronlar tarafından tespit edilip Türk savaş uçaklarınca imha edilmesi büyük yankı uyandırdı.

Teröristleri dakika dakika takip eden ve görüntülerini kaydeden Heronlarda 'Türk gözü' kullanıldı. Türk mühendisler tarafından geliştirilen 'Aselflir' isimli gözlem podu, İsrail'den alınan 10 Heron'a entegre edildi.

Teröristlerin yerini belirleyen 'Türk gözü'nde yüksek çözünürlüklü kızılötesi kamera, lazer hedef işaretleme/mesafe ölçme birimi, lazer nokta izleyici, renkli gündüz görüş kamerası ve uzaktan teşhis kameraları bulunuyor. Edinilen bilgiye göre, teröristlerin hareketlerini tespit eden Heronlar, bu bilgileri veri iletişim hatları aracılığıyla yer kontrol istasyonlarına iletti. Batman'da konuşlu merkeze intikal eden bilgiler, anında Ankara'daki harekât merkeziyle paylaşıldı. Buradan gelen emir doğrultusunda Diyarbakır'dan havalanan F-16'lar teröristleri etkisiz hale getirdi. Tüm bu gelişmeler sadece 15 dakika içerisinde yaşandı.

Türkiye'nin elinde şu anda 10 insansız hava aracı Heron bulunuyor. Heron insansız hava araçları, aynı anda 6 hedefi izleyebiliyor. İstihbarat toplamasının yanı sıra uçak, helikopter ve karadan ateşlenecek güdümlü füzeler için hedef aydınlatması yapabiliyor. 24 saat havada kalabilen Heronlar 30 bin feet yüksekliğe kadar çıkabiliyor. 350 km menzilde veri transferi yapabiliyor. İstihbarat raporlarında, teröristlerin Heronları gördüğü anda kaçışmaya başladığı dile getiriliyor. Türkiye 10 Heron için toplam 183 milyon dolar ödedi. İlk etapta Heronlar Batman'da İsrailli teknisyenler tarafından uçuruldu. Fakat şu anda uçuşların tamamen Türk subayların komutasında gerçekleştirildiği belirtiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaikDemokratGencim -- 22 Ağustos 2011; 2:43:43 >

• Pervari' de ki emniyet binasına yapılan saldırının görüntü kayıtları. Saldırıdan sonra ki gün abim hastane ekibiyle birlikte 2 ölü teröristi almaya gitmiştler. Daha abimle konuşmadım ama anneme dediklerine göre. Saldırıyı yapan 2 terörist Özel Harekatçılar tarafından öldürülmüş. Biri kafasından diğeri ise elinden ve ayağından vurulmuş. Yarın abimle konuşup daha detaylı olarak yazarım. (Konuya eklendi mi bilmiyorum ama yeni gördüm ekleyeyim dedim.)

• quote:

Orijinalden alıntı: YuSuFBuLDu

Pervari' de ki emniyet binasına yapılan saldırının görüntü kayıtları. Saldırıdan sonra ki gün abim hastane ekibiyle birlikte 2 ölü teröristi almaya gitmiştler. Daha abimle konuşmadım ama anneme dediklerine göre. Saldırıyı yapan 2 terörist Özel Harekatçılar tarafından öldürülmüş. Biri kafasından diğeri ise elinden ve ayağından vurulmuş. Yarın abimle konuşup daha detaylı olarak yazarım. (Konuya eklendi mi bilmiyorum ama yeni gördüm ekleyeyim dedim.)

beyazlı adam ne yapıyor yahu?
    0:53

• quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

quote:

Orijinalden alıntı: YuSuFBuLDu

Pervari' de ki emniyet binasına yapılan saldırının görüntü kayıtları. Saldırıdan sonra ki gün abim hastane ekibiyle birlikte 2 ölü teröristi almaya gitmiştler. Daha abimle konuşmadım ama anneme dediklerine göre. Saldırıyı yapan 2 terörist Özel Harekatçılar tarafından öldürülmüş. Biri kafasından diğeri ise elinden ve ayağından vurulmuş. Yarın abimle konuşup daha detaylı olarak yazarım. (Konuya eklendi mi bilmiyorum ama yeni gördüm ekleyeyim dedim.)

beyazlı adam ne yapıyor yahu?
    0:53

Sanırım Polis Özel Harekat.Girdiği sokaktan asker kamuflajlı teröristin ateş ettiği sokağa gidiyor

• KİMSEYE BU KONUDA TSK'YA KARŞI KARA PROPAGANDA YAPTIRMAM.
    BUNDAN SONRAKİ HER TAHRİKÇİ MESAJINIZ TİTİZLİKLE ŞİKAYET EDİLECEKTİR.

quote:

kamplar neden boşmuş ?
    iddalara göre tsk içinden gene bir kısım kanı bozukların haberleri uçaklar kalkmadan kısa bir süre önce uçurduğu ve bu sayede kaçtıkları fakat genede zayiat verdikleri söyleniyor. cidden merak ettim neden boşmuş ?

çünkü ilkbahar'ın gelmesiyle birlikte şerefsiz oğlu şerefsizler sınırı geçip yurt içinde eylem hazırlıklarına başlar. yazın o dağlarda hasta, iş görmeyen kampın genel işlerini yapan kış için hazırlıklar yapan ve erzak toplayan vatan hainleri bulunur.

vurulan hedefler SABİT mevzilerdir. bir kısım şerefsiz vatan haini LEŞ olmuş olabilir!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyfülislam -- 22 Ağustos 2011; 10:22:08 >

• hava harekatının esas amacının kontrol noktalarını , sığınaklarını , malzeme depolarını , mevzilerini ulaşım yollarını kısacası tüm yaşamsal ihtiyaçlarını yok ederek ağır darbe verme amaçlı olduğunu düşünemeyecek kadar kendini bi fikre kaptırmış önyargılı sığ insanları gördükçe vay halimize diyorum

elbetteki esas darbe kara harekatıyla olucaktır ama tüm bu saydıklarımı ortadan kaldırdıktan sonra yapılacak kara harekatının başarısı kat ve kat artıcaktır

kara harekatı yapılıcak mı , köklerini kazımak için girilicek mi , yoksa sadece ağır darbe verip bırakılıcak mı , bunuda ilerleyen günlerde görücez
  • quote:

Orijinalden alıntı: W140

KİMSEYE BU KONUDA TSK'YA KARŞI KARA PROPAGANDA YAPTIRMAM.
    BUNDAN SONRAKİ HER TAHRİKÇİ MESAJINIZ TİTİZLİKLE ŞİKAYET EDİLECEKTİR.

quote:

kamplar neden boşmuş ?
    iddalara göre tsk içinden gene bir kısım kanı bozukların haberleri uçaklar kalkmadan kısa bir süre önce uçurduğu ve bu sayede kaçtıkları fakat genede zayiat verdikleri söyleniyor. cidden merak ettim neden boşmuş ?

çünkü ilkbahar'ın gelmesiyle birlikte şerefsiz oğlu şerefsizler sınırı geçip yurt içinde eylem hazırlıklarına başlar. yazın o dağlarda hasta, iş görmeyen kampın genel işlerini yapan kış için hazırlıklar yapan ve erzak toplayan vatan hainleri bulunur.

vurulan hedefler SABİT mevzilerdir. bir kısım şerefsiz vatan haini LEŞ olmuş olabilir!

Sağduyulu davranışınız için teşekkürler...
    Muharebe şartlarını "call of duty" ile karıştıran arkadaşlara,meselenin özünü çok güzel açıklamışsınız...
    Rus ordusu,Gürcistan operasyonundan sonra,yaptığı hava saldırılarının mahiyetini açıklamıştı. Düzenli ordu birliklerine karşı dahi,aynı şartların geçerli olduğu bir dönemdeyiz.
    Hadi bunu geçtik,afganistan,ırak, emsaller var,azıcık araştırmak lazım.
    Gönül isterdi ki, arkadaşlar okusun,incelesin... Ama hakimin,savcının gözü kapalı "ilginçlikler" yaptığı bu memlekette,artık hiçbir şeye şaşırmıyorum.

• quote:

* kemal burkay yeni bir parti kuracak, bdpde siyaset yapan isimlerin bazıları bu hareketin içinde yer alacaklar.
    * Bdp siyasetten tamamen silinecek, bdpli şahinlerden tutuklamalar olacak, kck,pkk bağlantıları ortaya çıkarılacak
    * bayram sonrası sınır ötesi kara harekatı yapılacak. sadece özel timler girecek. pkknın önde gelen isimlerinden 10-15 isim paketlenip ülkeye getirilecek.
    * pkk nın dağ kadrosu sorgulamalarında suriye ile olan ilişkilerini itiraf edecekler ve yıllardır terörün arkasındaki isim belli olacak esad ve suriye. suriye ile savaşa girilecek. esad rejimi bitirilecek.
    * ordunun görevi tamamen sınırların dışının korunması olacak, polis ise yurt içinden sorumlu olacak.
    * genel af ilan edilecek pkk dağdan inecek, yurt dışında olan kürt aydınlardan dönenler olacak ve terör tamamen bitecek. afla birlikte balyoz ergenekondan tutuklı isimler ve askerlerde salınıverilecek.

böyle bir şeyler konuşuluyor sizce olma ihtimali varmıdır ?

Başka bir sitede birisi paylaşmış olabiletisi bana baya bir yüksek geldi özellikle Suriye ve genel af olayı.

• Şehit Jandarma Uzman Çavuş ERHAN AR'ın naaşı bulunmuştur arkadaşlar. Ruhu şad olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyfülislam -- 22 Ağustos 2011; 15:31:55 >
  • Terörle mücadelede gizli harekat!

Terörle mücadelede yeni dönem başladı. Bu kapsamda 5 bin Özel Harekat Polisi, hem sınır içinde hem de sınır ötesinde araziye çıktı...

Önce Silvan yüreğimizi dağladı, sonra Hakkari... Çukurca'da 8 asker ve 1 güvenlik görevlisine yönelik hain saldırı, bardağı taşıran son damla oldu. Ve 30 yıldır terör belasını saf dışı bırakmak isteyen Türkiye, en önemli operasyonlarından birini başlattı. İşte o çok yönlü operasyonun dikkat çeken ayrıntıları:

BDP, Demokratik Toplum Kongresi ve KCK gibi terör örgütünün sivil uzantılarıyla bütün temaslar kesildi.
    Süresi 17 Ekim'de sona eren ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne sınır ötesi operasyon yetkisi veren Hükümet tezkeresi, 1 yıl daha uzatılacak.
    Yıllardır kırsal alandan uzak tutulan Polis Özel Harekat Timleri de bu kararla birlikte tekrar araziye sevk edildi.

İSTİHBARAT BİRİMLERİ
    5 bin kişilik Polis Özel Harekat Timleri, hem sınır içinde hem de sınır ötesinde operasyona başladı. Sivil istihbarat birimleri de terörle mücadelede en ön safta görev aldı.
    İstihbarat birimlerinin aldığı bilgiler ve sıcak takip haberleri, anında Özel Harekat Polisleri'ne verilmeye başlandı. Özel timler de bu bilgiler ışığında sürek avına geçti.
    Jandarma Özel Harekat Birlikleri de operasyonda önemli görev aldı. Ayrıca Jandarma Özel Harekat'taki izinler de kaldırıldı.
    24 saat arazide bulunan Özel Harekat polislerine Silahlı Kuvvetler de hava desteği sağladı. Hava Kuvvetleri'ne ait uçaklar bombaları atıp Özel Harekatçılar'a yol açıyor. Bu arada valilerin koordine ettiği operasyonun tüm detayları Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a iletiyor.
    kaynak: elmahaber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jowood1 -- 22 Ağustos 2011; 16:34:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yakup13

hava harekatının esas amacının kontrol noktalarını , sığınaklarını , malzeme depolarını , mevzilerini ulaşım yollarını kısacası tüm yaşamsal ihtiyaçlarını yok ederek ağır darbe verme amaçlı olduğunu düşünemeyecek kadar kendini bi fikre kaptırmış önyargılı sığ insanları gördükçe vay halimize diyorum

elbetteki esas darbe kara harekatıyla olucaktır ama tüm bu saydıklarımı ortadan kaldırdıktan sonra yapılacak kara harekatının başarısı kat ve kat artıcaktır

kara harekatı yapılıcak mı , köklerini kazımak için girilicek mi , yoksa sadece ağır darbe verip bırakılıcak mı , bunuda ilerleyen günlerde görücez

çok şükür benim gibi düşünenleri görmekte güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Mağaranın girişini vurup girişi kapatsalar yeter.Yani öyle saçma sapan konuşuyosunuz ki yok mağara 5m ymiş birşey olmazmış.O bomba orda patladığında orada oluşacak sıcaklık + depremi düşünen yok.Ya bakın şu bdpli şerefsizler birlik olmuş sınıra canlı kalkan olmaya gidiyo bizim halkımız herzaman ki gibi muhalefetlik yapıyo.Ne zaman birlik olunur ordunun arkasında durulur ozaman bu olay biter..

Mağaraların genelde birden çok çıkışı oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.